Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Pelagos Studios

Ξενοδοχείο Hotel Pelagos - Κύμη Ευβοίας

Hotel Pelagos - Κύμη Ευβοίας

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή!

To ξενοδοχείο

Hotel Pelagos
Διεύθυνση: Πλατάνα, Κύμης, 340 03
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης στο ξενοδοχείο “Πέλαγος” στο γραφικό χωριό της Πλατάνας στην Κύμη! Το ξενοδοχείο μας εγγυάται για την άνετη διαμονή σας σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με απεριόριστη θέα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου!

Στο λόμπι του οικογενειακού ξενοδοχείου στην Πλατάνα υπάρχει ένα άνετο καθιστικό για ξεκούραστες στιγμές χαλάρωσης, όπου μπορείτε να απολαύσετε δορυφορική τηλεόραση και ταινίες από την συλλογή μας.

Στη ρεσεψιόν μπορείτε να συγκεντρώσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την Εύβοια την ιστορία , τις παραδόσεις, τις παραλίες, τα βουνά και τα ανεξερεύνητα μονοπάτια. Μπορείτε να οργανώσετε εκδρομές και να μάθετε για τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα..

Στη γωνιά Internet μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο και να απολαύσουν διάφορα pc games.

Tο πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Σχετικές έρευνες αγοράς αποδεικνύουν ότι η ποιότητα και η ποικιλία του πρωινού είναι καθοριστική για την επιλογή ενός ξενοδοχείου, αλλά και για την επιστροφή σας στο ξενοδοχείο, όταν βρεθείτε ξανά στον ίδιο προορισμό. Το πρωινό σερβίρεται, στην τραπεζαρία, κάθε πρωί 07,00 - 10,00 σε ένα μπουφέ με μεγάλη ποικιλία από ζεστά και κρύα πιάτα και βέβαια καφέ, τσάι και χυμούς.

Υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με ένα ξύλινο φούρνο στον κήπο, όπου μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακά γεύματα και μπορείτε επίσης να προετοιμάσετε και να μαγειρέψετε μόνοι το φαγητό σας μετά από συνεννόηση με το ξενοδοχείο.

Παροχές Hotel Pelagos

Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή