Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Macedonian Sun Hotel

Ξενοδοχείο Macedonian Sun Hotel - Χαλκιδική

Macedonian Sun Hotel - Χαλκιδική

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή! Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

Macedonian Sun Hotel
Διεύθυνση: Καλλιθέα, Χαλκιδική, 63077
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Το ξενοδοχείο Macedonian Sun διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια με σύγχρονες ανέσεις για οικογένειες αλλά και για ζευγάρια.

Χαρείτε την ηρεμία στην πισίνα του ξενοδοχείου με το μπαράκι που σερβίρει δροσιστικά ποτά και περιβάλλεται από τους όμορφους κήπους όπου κανείς μπορεί να θαυμάσει παγώνια που περιφέρονται ελεύθερα.

Βρίσκεται πάνω από το εμπορικό κέντρο προς το χωριό της Καλλιθέας. Η θέση του αυτή και οι όμορφοι κήποι με τις πολλές τριανταφυλλιές που το περιστοιχίζουν, το κάνουν το ιδανικό μέρος για να μείνετε.. Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν τα γύρω χωριά της χερσονήσου της Κασσάνδρας έχουν το πλεονέκτημα να το κάνουν εύκολα και γρήγορα.

Το ξενοδοχείο Macedonian Sun διαθέτει 147 άνετα και ευρύχωρα δωμάτια (μονόκλινα, δίκλινα ή οικογενειακά) προσφέροντας μια ευχάριστη διαμονή στους ενοίκους του. Το κάθε ένα από αυτά τα δωμάτια έχει είτε μια μικρή βεράντα που οδηγεί στον περιποιημένο κήπο του συγκροτήματος, είτε ένα μπαλκόνι που από εκεί μπορεί κανείς να απολαύσει την θέα από ψηλά.

Για αυτούς που προτιμούν τη θάλασσα με τα κρυστάλλινα νερά η παραλία δεν είναι μακριά, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια. Όσο για τους μικρούς μας φίλους δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, μπορούν να παίξουν στον κήπο ή στην παιδική χαρά του ξενοδοχείου. Τέλος οι φιλοξενούμενοι του Macedonian Sun είναι ευπρόσδεκτοι να περάσουν όλη την ημέρα τους και να χρησιμοποιήσουν όλες τις εγκαταστάσεις και τις επιλογές του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Athos Palace – Pallini Beach που βρίσκεται ακριβώς απέναντι.

Παιδιά - Ψυχαγωγία

Όλοι οι πελάτες του Macedonian Sun μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα ψυχαγωγίας των ξενοδοχείων Athos Palace – Pallini Beach που βρίσκονται λίγα μόλις μέτρα από το ξενοδοχείο. Το πρόγραμμα αρχίζει από τις δέκα το πρωί με αερόμπικ και παιχνίδια και τελειώνει αργά το βράδι με ειδικές βραδιές που οργανώνει η εξειδικευμένη ομάδα ψυχαγωγίας των ξενοδοχείων. Επίσης κάθε εβδομάδα μέσα στον πανέμορφο κήπο πραγματοποιείται Ελληνική Βραδιά. Ο πλούσιος μπουφές από νόστιμες ελληνικές σπεσιαλιτέ, η ζωντανή ελληνική μουσική και οι παραδοσιακοί χοροί είναι σίγουρο ότι θα εξασφαλίσουν μια μαγευτική βραδιά κάτω από το φως του φεγγαριού. Οι πελάτες κάνοντας βόλτα μπορούν να ψωνίσουν διάφορα δώρα από τα μαγαζάκια που υπάρχουν μέσα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Σπορ

Όλα τα θαλάσσια σπορ υπάρχουν στην παραλία των ξενοδοχείων Athos Palace – Pallini Beach, όπου οι λάτρεις των σπορ μπορούν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους. Εκεί επίσης θα βρείτε σύγχρονα γήπεδα τένις, γήπεδο beach volley, σταθμό ενοικίασης ποδηλάτων ή μοτοσικλετών, κέντρο ομορφιά με κομμωτήριο και μασάζ.

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 0938K013A0634500

Παροχές Macedonian Sun Hotel

Παροχές Ξενοδοχείου:

  • Εστιατόρια & Μπαρ
  • Εξωτερική Πισίνα 
  • Καφετέρια
  • Πιτσαρία
  • Αίθουσα Τηλεόρασης
  • Δωρεάν Ιδιωτικός Χώρος Στάθμευσης
  • Free WiFi
  • Οικογενειακά δωμάτια
  • Κήπος
  • Πινγκ πονγκ
  • 24ωρη ρεσεψιον
  • Καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας
  • Παιδική πισίνα

 

Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή