Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Agamemnon Hotel

Ξενοδοχείο Agamemnon Hotel - Πήλιο

Agamemnon Hotel - Πήλιο

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή!

Αν χρειάζεστε βοήθεια καλέστε μας στο 210 5053003 για να σας εξυπηρετήσουμε.

Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

Agamemnon Hotel
Διεύθυνση: Αργαλαστ'η Πηλίου, 370 06
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Το Ξενοδοχείο μας βρίσκεται στην Αργαλαστή Πηλίου, στο Νότιο -Ανατολικό τμήμα του μυθικού βουνού τευν Κενταύρου. Απέχει 40χλμ από την πόλη του Βόλου και περίπου 350χλμ από την Αθήνα, ενώ το κοντινότερο αεροδρόμιο είναι αυτό της Νέας Αγχιάλου. Βασικό πλεονέκτημα, το κεντρικό του σημείο που δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να θαυμάσει τις όμορφες παραλίες του Αιγαίου και του Παγασητικού. Το Βουνό που το περιβάλει είναι χαρακτηριστικό για την ποικίλη Φύση και είναι ιδανικό για περιπάτους και εναλλακτικές μορφές Τουρισμού για το Χειμώνα. Η Αργαλαστή είναι ένα από τα μεγαλύτερα χωριά του Νοτίου Πηλίου και αποτέλεσε, όπως και σήμερα, το οικονομικό και διοικητικό κέντρο της περιοχής. Σήμερα είναι έδρα Δήμου (Δήμος Αργαλαστής) και λειτουργούν οι πιο κάτω δημόσιες υπηρεσίες, Αστυνομία, Ο.Τ.Ε,Δ.Ε.Η, ΕΛ.ΤΑ, Κέντρο Υγείας κλπ. Οικονομικές δραστηριότητες της περιοχής, μεγάλο κομμάτι καταλαμβάνει η καλλιέργεια της Ελιάς με το Ελαιόλαδο καθώς επίσης και ο Τουρισμός, με αρκετά καταλύματα, επιχειρήσεις παροχής Υπηρεσιών, εστιάσεως και διασκέδασης.

Διαθέτει επίσης και Τουριστικό Περίπτερο. Στο νοτιοανατολικό Πήλιο, 43χλμ από τον Βόλο και στα 260μ. υψόμετρο βρίσκεται η Αργαλαστή. Με την πλακόστρωτη πλατεία της ,το πετρόχτιστο καμπαναριό, ζωντανό σημάδι του μεγαλείου της ορθοδοξίας, τις ρομαντικές παραλίες και τους 1900 κατοίκους, αποτελεί την έδρα του δήμου και διαθέτει : κέντρο υγείας, ταχυδρομείο, ΟΤΕ, μηχάνημα ΑΤΜ, (το μοναδικό στην περιοχή), πυρ/κή υπηρεσία, ΔΕΗ.

Λίγα μέτρα από τη πλατεία του χωριού βρίσκεται το Παραδοσιακό Κατάλλημα Α΄ κατηγορίας «ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ» πιστοποιημένο με ISO 9001:2000 και με το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, με τρία (3) αναπαλαιωμένα πέτρινα αρχοντικά του 18ου αιώνα δυναμικότητας: Το πρώτο πέντε (5) δίκλινων δωματίων και ενός (1) διαμερίσματος Το δεύτερο τριών (3) δίκλινων δωματίων με κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι και τζάκι Το τρίτο δύο (2) studios με κουζινάκια και τζάκια. Όλα τα δωμάτια έχουν κεντρική θέρμανση, κλιματισμό, τηλεόραση και mini bar. Στον αύλιο χώρο του κυρίως κτιρίου, βρίσκεται η πισίνα με το άρτια οργανωμένο μπαρ, στο οποίο ο επισκέπτης μπορεί να νιώσει το αίσθημα της ξεκούρασης και της ευχαρίστησης που επιζητεί καθώς και ο χώρος πρωινού και εστιάσεως. Η μονάδα διαθέτει επίσης παραδοσιακό χειμερινό εστιατόριο και μπαρ, πλήρως εξοπλισμένα, με τις πηλιορίτικες γεύσεις και τη ζεστασιά να διακρίνουν τον όμορφο που για αυτόν δημιουργήσαμε χώρο. Τα άλλα δύο αρχοντικά απέχουν 100μ. από το κυρίως, με υπέροχο κήπο από τριανταφυλλιές και δέντρα, προσφέροντας στον επισκέπτη άνετη διαμονή

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 0726K050A0039100

Παροχές Agamemnon Hotel

Παροχές Δωματίου:

  • Κλιματισμός
  • Τηλέφωνο
  • Τηλεόραση
  • Θέρμανση
  • Εξοπλισμένη κουζίνα
  • Ψυγείο

 

 

 

Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή

Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντινή απόσταση

Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή

Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.