Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Ξενώνας Κύνθια

Ξενοδοχείο Ξενώνας Κύνθια - Λίμνη Πλαστήρα

Ξενώνας Κύνθια - Λίμνη Πλαστήρα

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή! Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

Ξενώνας Κύνθια
Διεύθυνση: Νεοχώρι Καρδίτσας, Λίμνη Πλαστήρα, 43150
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Ο ξενώνας "Κύνθια" βρίσκεται σκαρφαλωμένος σ΄ ένα από τα γραφικότερα χωριά της Λίμνης Πλαστήρα, το Νεοχώρι.

Kυριαρχεί μία αρμονία βασισμένη σε ποικίλες αντιθέσεις, στην χαλκοκίτρινη αντανάκλαση του φωτός στη φύση, στο χρώμα του λευκού στους δρόμους, στη μυρωδική έξαρση του αέρα και στη θερμή δροσιά της Αυγουστιάτικης αύρας.

Μέσα σε αυτή την πανδεσία χρωμάτων, ήχων και αρωμάτων, ο ξενώνας έχοντας δώσει ονόματα λουλουδιών στα επτά δωμάτιά του, δημιουργεί μία σύνθεση μοναδικότητας, χαλάρωσης και ζεστασιάς.
Τέσσερα από τα δωμάτια διαθέτουν τζάκι και τα περισσότερα αγκαλιάζονται από τη θέα της λίμνης.
Η Αλθαία, η Αστοίβη, το Γυνέριο, ο Ελλέβορος, η Ιασμή, η Ίρις και το Υπέρικο έχουν ως στόχο να προσφέρουν μία διαμονή που συνδυάζει την άμεση και αισθητική απόλαυση.

H τοποθεσία

Η φημισμένη περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα, της λίμνης των 4 εποχών, ανήκει στο νομό Καρδίτσας. Για την ακρίβεια, ονομάζεται Λίμνη Νικολάου Πλαστήρα (όνομα που πήρε από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Νικόλαο Πλαστήρα) και βρίσκεται 30 χλμ. δυτικά της Καρδίτσας. Η λίμνη είναι τεχνητή και δημιουργήθηκε μετά την κατασκευή του φράγματος, μιας τεράστιας κατασκευής σε σχήμα τόξου ύψους 83 μ. και μήκους 200 μ.

Πλούσια βλάστηση από βελανιδιές, πλατάνια και καστανιές σε συνδυασμό με άφθονα νερά περιβάλλουν την πανέμορφη λίμνη, η οποία προσφέρεται είτε για ρομαντικές διακοπές είτε για έντονες διακοπές με παρέα, είτε για διακοπές απλής χαλάρωσης. Η Λίμνη Πλαστήρα είναι πανέμορφη όλες τις εποχές του χρόνου και ενδείκνυται ακόμη και για πιο ειδικές κατηγορίες ανθρώπων όπως: φυσιολάτρεις, λάτρεις του εναλλακτικού τουρισμού, αθλητές, πεζοπόρους κ.α., λόγω των πολλών και διαφόρων δραστηριοτήτων που διαθέτει όπως: ιππασία, ποδηλασία βουνού (mounting bike), πεζοπορία, rafting κ.α. που μπορείτε να δείτε αναλυτικά πιο κάτω. Άλλωστε, η περιοχή ήταν επίσημο προπονητικό κέντρο Ποδηλασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 0724Κ112Κ0278301

Παροχές Ξενώνας Κύνθια

Παροχές δωματίου:

  • Αυτόνομη Θέρμανση
  • ΤV
  • Μπάνιο
  • Μπαλκόνι

Παροχές Ξενοδοχείου:

  • Δωρεάν Wi-Fi
  • Θέα
  • TV
  • Αυτόνομη Θέρμανση
  • Πάρκινγκ
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή