Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Tokalis Boutique Hotel & Spa

Ξενοδοχείο Tokalis Boutique Hotel & Spa - Βόλος

Tokalis Boutique Hotel & Spa - Βόλος

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή! Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

Tokalis Boutique Hotel & Spa
Διεύθυνση: Διαμαντοπούλου 1, Νέα Αγχίαλος, Μαγνησία, 37400
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Το Tokalis Boutique Hotel & Spa βρίσκεται σε μία από τις πιο ειδυλλιακές τοποθεσίες της Ελλάδας, στη Νέα Αγχίαλο Βόλου. Με συγκλονιστική θέα στον Παγασητικό, οι φιλοξενούμενοι θα απολαύσουν την καταγάλανη παραλία με τα βότσαλα, την αξεπέραστη φύση με τα δέντρα σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, ένα συναρπαστικό spa, ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις στο εστιατόριο του Ξενοδοχείου, πληθώρα σπορ και ανεπανάληπτη διάσκεδαση μα πάνω από όλα, άψογες υπηρεσίες και ποιότητα ζωής. Στο πνεύμα της ανανέωσης, το Tokalis Boutique Hotel & Spa ολοκλήρωνει τη συνολική ανακαίνιση όλων των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων του, ενώ η πισίνα στο roof garden του ξενοδοχείου προσφέρουν ακόμα περισσότερες επιλογές στους φιλοξενούμενους. Σκοπός μας στο Tokalis Boutique Hotel & Spa είναι να έχετε τις πιο όμορφες διακοπές του κόσμου.

Το Tokalis Boutique Hotel & Spa προσφέρει το «ευ ζην» της φιλοξενίας. Εξαιρετική ποιότητα διαμονής και ψυχαγωγίας, σε ένα περιβάλλον διακριτικής πολυτέλειας και φινέτσας, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις όλων των φιλοξενουμένων, τους τουρίστες αναψυχής, τους σύγχρονους επαγγελματίες, τους εκδρομείς, τους συνέδρους, τους νεόνυμφους ή τους αθλητές.

Διαθέτει 34 πολυτελή και ευρύχωρα δωμάτια, χώρο υποδοχής, λόμπι-μπαρ. Στο ισόγειο, το εστιατόριο "Mare Nostrum" προσφέρει μεσογειακές γεύσεις χρησιμοποιώντας τοπικά και βιολογικά προιόντα. Στην παραλία του ξενοδοχείου, μπορεί κανείς να απολαύσει την θάλασσα, πίνοντας τον καφέ ή δροσερά coctails που σερβίρει το cafe-bar "Black Sand" στις ομπρέλες του ξενοδοχείου ή στη φυσική σκιά των δέντρων της παραλίας.

Στο roof-garden του ξενοδοχείου, λειτουργεί Pool Bar "Κατάρτι", σε μία εξωτική ατμόσφαιρα με μεγάλα φοινικόδεντρα, για να απολαμβάνετε το ποτό δίπλα στην πισίνα ή χρησιμοποιώντας το jacuzzi, έχοντας το βλέμμα να ατενίζει στο απέραντο γαλάζιο του Παγασητικού Κόλπου.

Στο SPA του ξενοδοχείου, μπορεί κανείς να απολαύσει σάουνα, χαμάμ, ή να αφεθεί στα χέρια των έμπειρων μασέρ μας. Επίσης παρέχονται υπηρεσίες αισθητικής (περιποίηση προσώπου, σώματος, αποτρίχωση, μανικιούρ-πεντικιούρ, κομμώσεις κά).

Οι υπηρεσίες του SPA παρέχονται τόσο για τους διαμένοντες όσο και για τους επισκέπτες. Παρέχεται, επίσης, χώρος φιλοξενίας κατοικιδίων.

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 0726Κ012Α0191700

Παροχές Tokalis Boutique Hotel & Spa

Παροχές

  • Δωρεάν WiFi
  • Κεντρική θέρμανση
  • Χώρος στάθμευσης
  • Υπηρεσία αφύπνισης
  • 24ωρη ρεσεψιον
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή