Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / 4* Evelyn Beach Hotel

Ξενοδοχείο 4* Evelyn Beach Hotel - Ηράκλειο

4* Evelyn Beach Hotel - Ηράκλειο

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή!

Αν χρειάζεστε βοήθεια καλέστε μας στο 210 5053003 για να σας εξυπηρετήσουμε.

Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

4* Evelyn Beach Hotel
Διεύθυνση: Χερσόνησος, Ηράκλειο, 700 14
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Tο ξενοδοχείο Evelyn beach είναι τοποθετημένο πάνω σε μια αμμώδη παραλία σε ένα ήσυχο μέρος του πολύβουου θέρετρου της Χερσονήσου, στο παραδεισένιο νησί της Κρήτης. Αποτελεί ένα καταπληκτικό ξενοδοχείο για ζευγάρια και οικογένειες, με 76 άνετα διπλά και μονά δωμάτια που προσφέρουν μια όμορφη βάση για να ανακαλύψετε υπέροχες παραλίες και ήσυχα χωριά, καθώς και ένα ευρύ πλήθος καταστημάτων, εστιατορίων, παραδοσιακών ταβερνών, έντονης νυχτερινής ζωής και θεαμάτων στη Χερσόνησο.

Το ξενοδοχείο μας είναι χτισμένο ακριβώς πάνω σε μια υπέροχη αμμώδη παραλία με ξαπλώστρες και ομπρέλες (όχι ιδιωτικές) και οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν το αναψυκτικό τους ακριβώς εκεί στην παραλία δίπλα στην καφετέρια του ξενοδοχείου μας.
Από την καφετέρια στη βεράντα του ξενοδοχείου μας, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την καταπληκτική θέα από τη μια μεριά προς το γραφικό λιμανάκι της Χερσονήσου και από την άλλη προς την εντυπωσιακή ακτογραμμή ως το Σίσσυ. Θα μαγευτείτε παρακολουθώντας τον ήλιο να ανατέλλει νωρίς το πρωί από τη θάλασσα και να κάνει βουτιά σ’αυτήν το βράδυ, χαρίζοντας στον ουρανό μία μοναδική δέσμη χρωμάτων.

Το ξενοδοχείο Evelyn beach βρίσκεται στην καρδιά του τουριστικού θέρετρου της Χερσονήσου, μόλις 200 μέτρα απ’το κέντρο της πόλης, λίγα βήματα από παραδοσιακά καταστήματα, ταβέρνες, μπαρ, κλαμπ και κάθε λογής μαγαζιών και θεαμάτων. Παρόλ’αυτά το ξενοδοχείο μας διατηρεί ακόμα την οικογενειακή του ταυτότητα (απ’την πρώτη του μέρα το διαχειρίζεται η οικογένεια Σταθάκη) αποτελώντας ένα ήσυχο καταφύγιο με φιλική και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 09.33.Ε.61.00.00816.0.1

Παροχές 4* Evelyn Beach Hotel

Παροχές Δωματίου:

  • Κεντρικός κλιματισμός
  • Δορυφορική τηλεόραση
  • Μικρό ψυγείο
  • Πιστολάκι για τα μαλλιά

 

Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή

Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντινή απόσταση

Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή

Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.