Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Gardens Gallery Hotel

Ξενοδοχείο Gardens Gallery Hotel - Ξυλόκαστρο

Gardens Gallery Hotel - Ξυλόκαστρο

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή! Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

Gardens Gallery Hotel
Διεύθυνση: Αγίου Μακαρίου 1, Ξυλόκαστρο, 20400
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Ένα ιστορικό κτίριο, ένα εκλεπτυσμένο κομμάτι του παρελθόντος, μπαίνει τώρα σε μια νέα φάση της ιστορίας του! Το ξενοδοχείο Gardens Gallery χτίστηκε το 1959 σαν ξενοδοχείο και εστιατόριο με το όνομα «Περίανδρος» (από το όνομα του πρώην ιδιοκτήτη, Περιάνδρου Ράλλη) και παρέμεινε ανοιχτό μέχρι το 2013! Τότε, οι νέοι ιδιοκτήτες, η οικογένεια Γεωργίου Γιαννοπούλου, ανακαίνισαν και αναβάθμισαν εξολοκλήρου το ξενοδοχείο δίνοντάς του και το νέο του όνομα, The Gardens Gallery Hotel. Αντλώντας έμπνευση από τη φυσική ομορφιά του παραλιακού δάσους του Πευκιά, την ιστορία του κτιρίου αλλά και του ίδιου του ξενοδοχείου, όλες οι σύγχρονες ανέσεις ενσωματώθηκαν στη νέα εποχή του ξενοδοχείου Gardens Gallery στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο της Κορινθίας.

Το ξενοδοχείο Gardens Gallery ανασχεδιάστηκε με αγάπη και ανακαινίστηκε με φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια· για όλους εμάς αποτελούσε μία μεγάλη πρόκληση η νέα παρουσίαση ενός ιστορικού ξενοδοχείου. Η δημιουργία μιας χαλαρωτικής και όμορφης ατμόσφαιρας που αντανακλά την προσωπικότητα της πόλης και βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με την περιβάλλουσα φύση ήταν ο βασικός μας στόχος καθώς ετοιμάζαμε το Gardens Gallery για τη νέα εποχή του. Μετά από χρόνια εργασιών είμαστε τώρα έτοιμοι να σας καλωσορίσουμε στους καινούργιους χώρους του Gardens Gallery με τη γαλήνια ατμόσφαιρα δίπλα στο παραλιακό δάσος του Πευκιά με τη μαγευτική θέα στη θάλασσα.

Οι γήινοι τόνοι, η μοντέρνα επίπλωση και οι πινελιές της φύσης δημιουργούν το περιβάλλον όπου θα περάσετε ένα χαλαρωτικό σαββατοκύριακο, ένα σύντομο διάλειμμα από τη ζωή στην πόλη, τις διακοπές σας αλλά και το σημείο απ’ όπου θα ξεκινήσετε την εξερεύνηση μιας περιοχής που συνδυάζει την ομορφιά του βουνού με τις ανέμελες μέρες δίπλα στη θάλασσα.

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 1247Κ012Α0153100

Παροχές Gardens Gallery Hotel

Παροχές Δωματίου:

  • Δωρεάν WiFi
  • Κλιματισμός
  • Τηλεόραση επίπεδης οθόνης
  • Ιδιωτικό μπάνιο με ντους
  • Μπουρνούζια και παντόφλες
  • Δωρεάν προϊόντα περιποίησης

Παροχές Ξενοδοχείου:

  • 24ωρη ρεσεψιόν
  • Κοινόχρηστο Lounge
  • Κατάστημα με είδη δώρων
  • Δωρεάν ποδήλατα
  • Υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων. 
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή