Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / 4* Brown Acropol Athens

Ξενοδοχείο 4* Brown Acropol Athens by Brown Hotels - Αθήνα

4* Brown Acropol Athens by Brown Hotels - Αθήνα

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για το ξενοδοχείο τη δεδομένη στιγμή! Δες άλλα ξενοδοχεία στην ίδια περιοχή

To ξενοδοχείο

4* Brown Acropol Athens by Brown Hotels
Διεύθυνση: Παναγή Τσαλδάρη (Πειραιώς) 1, Ομόνοια, Αθήνα, 10552
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Το Brown Acropol by Brown Hotels έχει σχεδιαστεί με έμπνευση την κοσμοπολίτικη αύρα της δεκαετίας του 1960 και βρίσκεται στην Πλατεία Ομονοίας, την εμπορική και επιχειρηματική συνοικία της πρωτεύουσας. Αυτό το κατάλυμα προσφέρει άμεση πρόσβαση στον κεντρικό σταθμό του μετρό και είναι σε μικρή απόσταση με τα πόδια από πολλά εμβληματικά αξιοθέατα της Αθήνας.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 165 υπερσύγχρονα ντιζάιν δωμάτια, εξοπλισμένα με king-size ή μονά κρεβάτια και πλήρως ανακαινισμένα πολυτελή μπάνια. Κάθε κλιματιζόμενο δωμάτιο περιλαμβάνει μίνι μπαρ, ηχοσύστημα με λειτουργία πικάπ, δωρεάν καφετιέρα Nespresso και πολλές ακόμη πολυτελείς ανέσεις, όπως τηλεόραση επίπεδης οθόνης και τροχήλατο μπαρ για κοκτέιλ.

Το Brown Acropol αποτελεί ιδανική επιλογή για κοινωνικές εκδηλώσεις και επαγγελματικές συναντήσεις, καθώς διαθέτει συνεδριακές εγκαταστάσεις που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 450 άτομα. Στο κεντρικό εστιατόριο προσφέρονται πλούσιος μπουφές πρωινού και ελαφριά σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το Lobby Bar σερβίρει ποικιλία από αλκοολούχα ποτά σε μια κομψή και φιλόξενη γωνιά του ξενοδοχείου, δίπλα στη εμβληματική βιβλιοθήκη το Brown Hotels Collection.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το υπαίθριο εστιατόριο-μπαρ στον τελευταίο όροφο διαθέτει εντυπωσιακή θέα στην Ακρόπολη και στον Λόφο του Λυκαβηττού και εξελίσσεται σταδιακά σε ένα από τα πλέον περιζήτητα σημεία συνάντησης στην πόλη! Επιπλέον, το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, ρεσεψιόν που λειτουργεί καθημερινά όλο το 24ωρο, υπηρεσία θυρωρείου, υπηρεσία σπα (κατόπιν αιτήματος) και υπηρεσία πλυντηρίου.

Παροχές 4* Brown Acropol Athens by Brown Hotels

Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή