Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Elia Zampeliou

Ξενοδοχείο Elia Zampeliou - Κρήτη

To ξενοδοχείο

Elia Zampeliou
Διεύθυνση: Ζαμπελίου 32, Χανιά, Κρήτη, 73136
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Το Elia Zampeliou Boutique Hotel είναι ένα από τα οικοδομήματα του Ενετικού Λιμανιού, το οποίο έχει διατηρήσει τα ιστορικά αρχιτεκτονικά του χαρακτηριστικά, ενώ ταυτόχρονα έχει μετατραπεί σε ένα σύγχρονο ξενοδοχείο. 

Το Elia Zampeliou Boutique Hotel βρίσκεται στο κέντρο του Ενετικού Λιμανιού και αποτελείται από 8 δωμάτια. Η τοποθεσία του προσφέρει πανοραμική θέα στο λιμάνι και τον φάρο για τα μπροστινά δωμάτια, ενώ τα υπόλοιπα έχουν θέα στην παλιά πόλη καθώς και στην οροσειρά του Λευκού Όρους. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με μονάδες κλιματισμού, θυρίδα ασφαλείας, καφετιέρα εσπρέσο, στεγνωτήρα μαλλιών, δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο και σύνδεση Wi-Fi στο internet. Το Elia Zampeliou Boutique Hotel είναι μια ιδέα αποκλειστικά για ενήλικες, που σημαίνει ότι θα μπορέσετε να βρείτε μια όαση ιδιωτικότητας.

Στον πρωινό μπουφέ προσφέρονται παραδοσιακές κρητικές λιχουδιές καθώς και κεράσματα από όλη την Ελλάδα μαζί με ζεστά και κρύα ροφήματα.

Το Ενετικό Λιμάνι κατασκευάστηκε μεταξύ 1320-1356 και ήταν πάντα πόλος έλξης για κάθε επισκέπτη αλλά και για τους ντόπιους κατοίκους. Το Elia Zampeliou Boutique Hotel προσφέρεται για μια βόλτα σε όλα τα αξιοθέατα της παλιάς πόλης, όπως το Φρούριο Φιρκά, το Ναυτικό Μουσείο, το Αρχαιολογικό Μουσείο, τη Δημοτική Πινακοθήκη κ.λπ. και για μια περιήγηση στα σοκάκια του λιμανιού. Περπατώντας στα στενά, πλακόστρωτα σοκάκια της παλιάς πόλης ή κατά μήκος της προβλήτας μπορεί κανείς να κάνει τα ψώνια του ή να απολαύσει ένα γεύμα και ένα ποτό σε ένα από τα πολυάριθμα εστιατόρια.

Δεν επιτρέπονται οχήματα στην παλιά πόλη ή στο λιμάνι. Ο πλησιέστερος χώρος στάθμευσης βρίσκεται στην πλατεία Τάλου, περίπου 300 μέτρα δυτικά του ξενοδοχείου.

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 1042Κ013Α3196901

Παροχές Elia Zampeliou

Παροχές Ξενοδοχείου

  • Υπηρεσία Bell-Boy 
  • Γιατρός (κατόπιν αιτήματος)
  • Υπηρεσία Φαξ και Φωτοτυπικού
  • Χρηματοκιβώτιο
  • Δωρεάν Wi-Fi
  • Υπηρεσία πλυντηρίου και σιδερώματος
  • Δορυφορική τηλεόραση
  • Υπηρεσία μεταφοράς από/προς αεροδρομίο / λιμάνι
  • Ταξίδια με σκαφος (κατόπιν αιτήματος)
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή