Αρχική / Όλα τα Ξενοδοχεία / Omiros Hotel

Ξενοδοχείο Omiros Hotel - Σύρος

Προσφορές για Omiros Hotel

Ημερομηνίες Άτομα/Παιδιά Διανυκτερεύσεις Περιλαμβάνει Τιμή προσφοράς
έως 31/10/2024 2 άτομα
σε Double Room
1 νύχτες Χωρίς Πρωινό -26%€80€59
Ημερομηνίες
έως 31/10/2024
Άτομα/Παιδιά
2 άτομα
σε Double Room
Διανυκτερεύσεις
1 νύχτες
Περιλαμβάνει
Χωρίς Πρωινό
Τιμή προσφοράς
-26%€80€59
Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ
Υπέροχη Τοποθεσία
Free WiFi
Δημόσιος Χώρος Στάθμευσης
Στο κέντρο της πόλης
Κοντά στην Αθήνα
Επέτειος
Γενέθλια

To ξενοδοχείο

Omiros Hotel
Διεύθυνση: Ομήρου 43, Ερμούπολη Σύρος, 84100
Δες το ξενοδοχείο στο χάρτη

Ο ξενώνας ΟΜΗΡΟΣ είναι ένα όμορφο -νεοκλασικό αρχοντικό, 170 ετών το οποίο αρχικά ήταν το σπίτι του περίφημου Έλληνα γλύπτη Γεωργίου Βιτάλη. Ο ξενώνας ξεκίνησε να λειτουργεί με τη σημερινή του μορφή το 1989, μετά την πλήρη ανακαίνιση του αρχοντικού, ώστε να επανέλθει στην αρχική του μορφή. Σήμερα ο ξενώνας έχει περάσει στα χέρια της δεύτερης γενιάς.

Βρίσκεται σε ένα κεντρικό, αλλά ήσυχο μέρος χωρίς τους ενοχλητικούς θορύβους της κυκλοφορίας, ενώ απέχει μόνο μερικά λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι και την κεντρική πλατεία της Ερμούπολης με το επιβλητικό Δημαρχείο σχεδιασμένο από τον Τσίλερ.

Το ξενοδοχείο ΟΜΗΡΟΣ διαθέτει 3 επίπεδα (ισόγειο και 2 ορόφους) με μια τεράστια ηλιόλουστη ταράτσα, που έχει θαυμάσια θέα στην Ερμούπολη και τη θάλασσα.

Το ισόγειο που διατίθεται αποκλειστικά για κοινή χρήση των πελατών, αποτελείται από την υποδοχή και το lobby, ένα ξεχωριστό χώρο για το πρωϊνό και άλλο ένα φιλικό δωμάτιο με εσωτερική θέα και με τζάκι.

Ο πρώτος όροφος με την εξαιρετικά διατηρημένη ζωγραφιστή οροφή του διαδρόμου του 19ου αιώνα, περιλαμβάνει 5 άνετα δίκλινα δωμάτια και μια σουίτα.

Ο δεύτερος όροφος έχει 6 δίκλινα δωμάτια και μια σουίτα, και φυσικά μια πολύ όμορφη θέα στην Ερμούπολη και το λιμάνι της. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ξεχωριστές τουαλέτες με ντους και έχουν μοντέρνα και άνετα ποιοτικά κρεβάτια.

Τα δωμάτια είναι επιπλωμένα ξεχωριστά το καθένα με παλαιά έπιπλα εποχής, που διαλέχτηκαν κομμάτι-κομμάτι από τους ιδιοκτήτες, έτσι ώστε κάθε δωμάτιο να έχει την προσωπική δική του χάρη και προσωπικότητα, ακολουθώντας πιστά τον κατασκευαστικό ρυθμό αυτού του μοναδικού αρχοντικού του 19ου αιώνα.

Όλα τα δωμάτια έχουν κλιματισμό, ηλεκτρική θέρμανση και είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση, ψυγείο και σεσουάρ, Τηλέφωνο και δωρεάν WI-FI Internet.

Το τέταρτο επίπεδο είναι η τεράστια ταράτσα με τη μοναδική πανοραμική θέα. Από εδώ οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν όχι μόνο ολόκληρη την Ερμούπολη και το λιμάνι της, αλλά επίσης την Άνω Σύρο, την παλαιά μεσαιωνική πόλη πάνω στο λόφο που δεσπόζει της Ερμούπολης καθώς και τα περισσότερα νησιά των Κυκλάδων όπως της Τήνου, Μυκόνου, Δήλου, Πάρου και Νάξου.

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 1177K054A0125400

Παροχές Omiros Hotel

Παροχές Δωματίων

  • Κλιματισμός
  • Ηλεκτρική θέρμανση
  • Τηλεόραση
  • Ψυγείο
  • Σεσουάρ
  • Τηλέφωνο
  • WI-FI Internet

Παροχές Ξενοδοχείου

  • Υποδοχή
  • Αίθουσα πρωινού
  • Δωρεάν Wifi
  • Καθιστικό με τζάκι
  • Δημόσιος χώρος στάθμευσης
Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντική απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή