αγίου πνεύματος στην πάρο

Αγίου Πνεύματος στην Πάρο

Από τους πιο γνωστούς και παραδοσιακούς προορισμούς των Κυκλάδων, η Πάρος αποτελεί προτίμηση όλων σχεδόν των ηλικιών. Από μεγάλες νεανικές παρέες που ψάχνουν τη διασκέδαση, ζευγάρια που αναζητούν τη χαλάρωση αλλά και οικογένειες. Το χαρακτηριστικό αυτό, σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Η Πάρος διαθέτει τόσες ομορφιές, τόσες διαφορετικές επιλογές, που όποιος αποφασίσει να τη γνωρίσει, αποκλείεται να μείνει παραπονεμένος. Είτε πρόκειται για διακοπές Πάσχα, είτε για ένα απλό 2ήμερο μέσα στο καλοκαίρι, ακόμα και για πολυήμερες διακοπές τον Αύγουστο. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους προορισμούς και για το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος. Ας δούμε λοιπόν τι δεν πρέπει να χάσει κανείς αυτές τις τρεις ημέρες στο νησί. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Πάρο πρέπει να μείνει αξέχαστο, και το ekdromi.gr είναι και φέτος δίπλα μας για να μας το κάνει πιο οικονομικό.

Αγίου Πνεύματος στην Πάρο

Ο Ιούνιος θα έχει μόλις ξεκινήσει και αυτό είναι από μόνο του πρόκληση για την πρώτη βουτιά. Αν είστε από αυτούς που προτιμούν τη βαβούρα και συνδυάζουν αμμουδιά με διασκέδαση, τότε σίγουρα θα πρέπει να περάσετε μια βόλτα από το Μοναστήρι, την Πούντα ή τη Σάντα Μαρία. Αν είστε από αυτούς  που προτιμούν να συνοδεύουν τις βουτιές τους με καλό φαγητό, τότε οι Κολυμπήθρες, ο Λογαράς και ο Δρυός είναι αυτές που σας ταιριάζουν καλύτερα.

Για τις νυχτερινές σας βόλτες οι επιλογές είναι μεγάλες και είναι δύο. Η Παροικιά, στο λιμάνι της Πάρου, αλλά και η πασίγνωστη Νάουσα. Εκεί, και στα 2 μέρη, οι επιλογές είναι τόσες πολλές, όσες και οι ορέξεις για βραδινή έξοδο. Διάθεση να υπάρχει και καλή παρέα, και το νησί έχει φροντίσει ήδη για τα υπόλοιπα. Περιπλανώμενοι λοιπόν τα δρομάκια της Πάρου, μπορείτε να βρείτε τα πάντα. Από ήσυχα μπαρ για να απολαύσει  κανείς το ποτό του, μέχρι club όπου η διασκέδαση κρατά μέχρι το πρωί.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Πάρο εδώ!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.