Αποδράσεις πολυτελείας στην Αττική

Αποδράσεις πολυτελείας στην Αττική

Διακοπές και ξεκούραση δεν είναι μόνο το ταξίδι! Για όσους δεν μπορούν (ή δεν θέλουν) να απομακρυνθούν πολύ από την Αττική, αλλά θέλουν να ζήσουν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς σε ένα περιβάλλον πολυτελείας με όλες τις ανέσεις, το ekdromi.gr εξασφάλισε και σας προσφέρει μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων για αποδράσεις πολυτελείας στην Αττική! Δεν είναι λοιπόν απαραίτητο να ταξιδέψετε μακριά για να χαρίσετε στον εαυτό σας μερικές όμορφες στιγμές σε ένα luxury hotel!

Αποδράσεις πολυτελείας στην Αττική

Το 4* Golden Coast Hotel & Bungalows
Το 4* Golden Coast Hotel & Bungalows

Στον ιστορικό Μαραθώνα Αττικής, μία υπέροχη πρόταση τεσσάρων αστέρων έρχεται για να κάνει τον Σεπτέμβριό σας αξέχαστο. Το 4* Golden Coast Hotel & Bungalows είναι ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην αμμώδη χρυσή ακτή του Μαραθώνα και κοντά στο ιστορικό χωριό. Αποτελείται από 527 δωμάτια και διαμερίσματα που διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα με θέα τη θάλασσα ή τους κήπους του ξενοδοχείου. Η διακόσμήσή τους είναι σε παραδοσιακό στυλ και διαθέτουν όλες τις μοντέρνες ανέσεις. Χαλαρώστε και δροσιστείτε στις τρεις εξωρετικές πισίνες του, ενώ η υπέροχη παραλία διαθέτει σεζλόνγκ και πετσέτα.

Το 4* Ramada Athens Attica Riviera
Το 4* Ramada Athens Attica Riviera

Το 4* Ramada Athens Attica Riviera βρίσκεται στην Νέα Μάκρη. Στους υπέροχους χώρους του, μπορείτε να απολαύσετε άνεση και χαλάρωση σε πλήρως λειτουργικά, ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες με ιδιωτικό μπαλκόνι και πλήθος παροχών. Οι επισκέπτες είναι ελεύθεροι να απολαύσουν κλιματιζόμενα δωμάτια με δορυφορική τηλεόραση LCD, μίνι ψυγείο και θυρίδα ασφαλείας, μπάνιο με ντους ή μπανιέρα και επώνυμα προϊόντα περιποίησης.

Το Bomo Calamos Beach Hotel
Το Bomo Calamos Beach Hotel

Στον Κάλαμο Αττικής, το ekdromi.gr εξασφάλισε και σας προσφέρει μια μοναδική προσφορά στο Bomo Calamos Beach Hotel. Βρίσκεται μπροστά στην παραλία των Αγίων Αποστόλων και περιβάλλεται από έναν κατάφυτο κήπο με πισίνα και ηλιόλουστη βεράντα. Διαθέτει 2 χώρους εστίασης, μπαρ και γήπεδο μπάσκετ. Όλα τα κλιματιζόμενα δωμάτια έχουν επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στον Ευβοϊκό Κόλπο. Οι επισκέπτες του Bomo Calamos Beach Hotel μπορούν να απολαύσουν διεθνή και ελληνικά πιάτα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

About Ekdromi.gr