εορταστικές αποδράσεις στο καρπενήσι

Εορταστικές αποδράσεις στο Καρπενήσι

Πώς θα σας φαινόταν να περάσετε τις φετινές σας γιορτές στην “Ελβετία της Ελλάδας”; Το Καρπενήσι, έχοντας κερδίσει άξια αυτόν τον τίτλο, αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για τις φετινές σας γιορτές. Οι λόγοι προφανώς είναι πολλοί. Η φυσική ομορφιά, η παραδοσιακή αρχιτεκτονική, οι δεκάδες προτάσεις για δραστηριότητες αλλά και τα υπέροχα ξενοδοχεία του, είναι απλά μερικοί από αυτούς. Ας ανακαλύψουμε λοιπόν την ξεχωριστή ομορφιά του, και ας δούμε τι μας προσφέρουν οι Εορταστικές απορδράσεις στο Καρπενήσι.

Εορταστικές αποδράσεις στο Καρπενήσι

Καταρχάς, σύμφωνα με την έκθεση της UNESCO, το Καρπενήσι θεωρείται μια από τις πιο καθαρές, περιβαλλοντολογικά, περιοχές του κόσμου. Δεν το λες και λίγο. Αυτό το υπέροχο και πεντακάθαρο περιβάλλον λοιπόν είναι ιδανικό για πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Και φυσικά ξεκινάμε με τα χειμερινά σπορ, καθότι περίοδος γιορτών. Το χιονοδρομικό κέντρο στο Βελούχι είναι στη διάθεσή σας (αν υπάρχει χιόνι φυσικά). Αλλά και στην περίπτωση που ο καιρός δεν μας έχει κάνει, ακόμα, το χατήρι των λευκών εορτών, οι δραστηριότητες του Καρπενησίου δεν σταματούν εδώ. Ορεινή ποδηλασία, περίπατος σε καταπράσινα δρομάκια αλλά και κατάβαση φαραγγιών και rafting, είναι κάποια από τα activities για τα οποία το Καρπενήσι είναι γνωστό! Όσον αφορά την επιστροφή σας, δεκάδες πολυτελή και όμορφα ξενοδοχεία σας περιμένουν για να σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης, αλλά και να σας προετοιμάσουν για τις βραδιές των γιορτών με ξεχωριστά happenings που πραγματικά θα απογειώσουν τη διαμονή σας.

Προσφορές Ξενοδοχείων στο Καρπενήσι

Μέσα από τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr για το Καρπενήσι, μπορείτε να βρείτε πραγματικά το ξενοδοχείο που σας ταιριάζει, που καλύπτει τις ανάγκες σας όποιες και αν είναι αυτές. Και φυσικά μην ξεχνάμε πως το οποιοδήποτε ξενοδοχείο επιλέξετε, θα το βρείτε στην καλύτερη τιμή! Περιπλανηθείτε ανάμεσα στα luxury 5άστερα ξενοδοχεία που προσφέρουν όλες τις ανέσεις. Βρείτε ιδιαίτερα, μικρά, boutique καταλύματα με ξεχωριστή προσωπικότητα και στυλ. Ανακαλύψτε δασικά χωριά, που θα σας κάνουν να νιώσετε πως είστε κάτοικοι ενός χωριού. Εξερευνήστε γευστικές απολαύσεις μέσα από τα εορταστικά μενού. Χαλαρώστε σε spa και σάουνα και πολλά άλλα.

Βρείτε όλες τις προσφορές για ξενοδοχεία στο Καρπενήσι εδώ!

About Ekdromi.gr