weekends του σεπτεμβρίου

Ηλιόλουστα weekends του Σεπτεμβρίου

Ημερολογιακά το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγα στο τέλος του. Ο Αύγουστος μας αποχαιρετά και τη θέση του παίρνει ο Σεπτέμβριος με την επίσημη έναρξη του Φθινοπώρου. Όλα αυτά όμως συμβαίνουν μόνο στα ημερολόγια. Στην πραγματικότητα ο Σεπτέμβρης είναι, σχεδόν πάντα, ηλιόλουστος και μας προσφέρει απλόχερα όμορφες καλοκαιρινές στιγμές. Είναι μια μικρή παράταση του καλοκαιριού. Άλλωστε, στη χώρα που έχει 6 μήνες καλοκαίρι, το φθινόπωρο δεν μας λέει και πολλά. Τι κι αν οι επαγγελματικές μας υποχρεώσεις έχουν ξεκινήσει; Τα ηλιόλουτα weekends του Σεπτεμβρίου μας κάνουν να ξεχνιόμαστε και να ζούμε ακόμα σε καλοκαιρινούς ρυθμούς. Ποιοι είναι όμως οι ιδανικοί προορισμοί για αυτές τις μικρές αποδράσεις του Σεπτεμβρίου; Πάμε να ανακαλύψουμε τις προτάσεις από το ekdromi.gr!

Ηλιόλουστα weekends του Σεπτεμβρίου

Αίγινα – Πόρος

Πόρος

Πόρος

Τα νησιά του Αργοσαρωνικού είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για όμορφα weekends. Συνδυάζουν άψογα την μικρή απόσταση με το μοναδικό νησιώτικό τους στυλ. Πρώτη στάση από Πειραιά η Αίγινα. Σε λιγότερο από μία ώρα με το δελφίνι το νησί της Αίγινας μας καλωσορίζει για να μας προσφέρει ξεχωριστές καλοκαιρινές στιγμές μέσα στον Σεπτέμβριο. Και αν την Αίγινα την έχετε επισκεφθεί και στο παρελθόν ή ψάχνετε κάτι διαφορετικό, λίγα λεπτά αργότερα το δελφίνι φτάνει στο νησί του Πόρου. Εκεί, θα βρείτε την ηρεμία και τη γαλήνη που ίσως να αναζητάτε από την 2ήμερη απόδρασή σας, χωρίς όμως να στερηθείτε και το ξέφρενο nightlife.

Σπέτσες

Σπέτσες

Σπέτσες

Παραμένουμε στον αργοσαρωνικό και πλησιάζουμε το λιμάνι των Σπετσών. Εδώ το μόνο σίγουρο είναι πως το περιβάλλον θα σας συνεπάρει. Η πλούσια ιστορία και η ξεχωριστή προσωπικότητα αυτού του νησιού θα σας ταξιδέψουν πολύ μακρύτερα. Περιπλανηθείτε στο παλιό λιμάνι και στα στενά σοκάκια της και ζήστε την αύρα που αποπνέει.

Ναύπλιο

Ναύπλιο

Ναύπλιο

Για εσάς που προτιμάτε να μετακινηθείτε οδικώς, ο πλέον δημοφιλής προορισμός δεν είναι άλλος από το μαγευτικό Ναύπλιο. Σε 2 ώρες και κάτι από την Αθήνα, η πανέμορφη αυτή πόλη με την πλούσια ιστορία και την απαράμιλλη γραφικότητα σας καλωσορίζει για ένα ξεχωριστό σαββατοκύριακο. Και φυσικά το ekdromi.gr είναι και εδώ για να σας προσφέρει τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία!

About Ekdromi.gr