Καλοκαιρινό Πήλιο

Αλήθεια, γνωρίζετε πολλούς προορισμούς που είναι πανέμορφοι όλες τις εποχές του χρόνου; Προορισμούς που συνδυάζουν αριστοτεχνικά τη θάλασσα και το βουνό, τη θέα από ψηλά με τα γαλανά νερά. Ένας από αυτούς είναι το υπέροχο Πήλιο και τα χωριά του. Λίγο έξω από την πόλη του Βόλου, ανεβαίνοντας σε ένα υψόμετρο που σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τη θέα ολόκληρου του νομού από ψηλά, ξεκινά η γνωριμία με τα πανέμορφα χωριά του Πηλίου. Τσαγκαράδα, Μακρινίτσα, Άγιος Ιωάννης, Πορταριά, Ζαγορά και πολλά άλλα σας περιμένουν για να γεμίσουν τη διαμονή σας με υπέροχες εικόνες. Μπορεί το Πήλιο να είναι για όλες τις εποχές, μπορεί επίσης να έχει μια ξεχωριστή μαγεία το χειμώνα, αλλά το καλοκαιρινό Πήλιο είναι αυτό που κάνει τους ταξιδιώτες να θέλουν να το επισκέπτονται ξανά και ξανά.

Καλοκαιρινό Πήλιο

Το Πήλιο είναι γνωστό για τις υπέροχες παραλίες του. Παραλίες τις οποίες θα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο μπροστά σας για να τις ανακαλύψετε. Ο Μυλοπόταμος με τα κρυστάλλινα νερά και τους βράχους που κυριολεκτικά βουτούν μέσα τους, η χαλαρωτική οργανωμένη αμμουδιά του Παπά Νερό, η εξωτική Νταμούχαρη και πολλές άλλες μικρές και μεγάλες σας περιμένουν για να δώσουν ξεχωριστό χρώμα στις καλοκαιρινές σας βουτιές. Αλλά το καλοκαιρινό Πήλιο δεν είναι μόνο οι παραλίες τους. Οι βόλτες σας στα ορεινά χωριά του, η θέα από το “μπαλκόνι του Πηλίου” την πανέμορφη Μακρινίτσα, ένας περίπατος στην Πορταριά αλλά και ένας καφές ή ποτό στην υπέροχη Τσαγκαράδα θα σας προσφέρουν τις απαραίτητες δόσεις ηρεμίας και δροσιάς που χρειάζεστε.

Προσφορές Ξενοδοχείων στο Πήλιο

Το Anamar Pilio Resort

Το Anamar Pilio Resort

Και φέτος το ekdromi.gr, το μεγαλύτερο site με προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα, έχει εξασφαλίσει και σας προσφέρει μερικές από όμορφες προτάσεις για το καλοκαιρινό Πήλιο. Προτάσεις σε ξενοδοχεία για κάθε τύπο ταξιδιώτη και μάλιστα με τις μεγαλύτερες εκπτώσεις! Βρείτε όλες τις προσφορές μας για διακοπές στο Πήλιο και ξεκινήστε το ταξίδι! Οι ομορφιές φου Πηλίου σας περιμένουν και το ekdormi.gr φροντίζει ώστε να έχετε την καλύτερη και πλέον οικονομική διαμονή!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.