καλοκαίρι στα κουφονήσια

Κουφονήσια με το ekdromi.gr

Οι μικρές Κυκλάδες είναι ένας, αν μη τι άλλο, ιδιαίτερος προορισμός. Πριν 2 περίπου δεκαετίες τα νησιά του συμπλέγματος αυτού απευθύνονταν σχεδόν αποκλειστικά σε φυσιολάτρες. Σε επισκέπτες που προτιμούν την ησυχία, το camping και τους ανεξερεύνητους θησαυρούς του Αιγαίου. Τα τελευταία χρόνια όμως, αυτή η συστάδα νησιών έχει επιτύχει μια τουριστική ανάπτυξη η οποία προσελκύει όλο και περισσότερους επισκέπτες τα καλοκαίρια. Τα πρώτα βήματα της ανάπτυξης αυτής έγιναν στο πιο γνωστό από τα νησιά των μικρών Κυκλάδων, τα Κουφονήσια. Κάποιοι εκ των παλιών επισκεπτών διαμαρτύρονται πως, λόγω της ανάπτυξης αυτής, έχει χαθεί πλέον ο χαρακτήρας των νησιών. Η αλήθεια είναι όμως πως τα Κουφονήσια, με τις υπέροχες παραλίες τους και των ξεχωριστό, ιδιαίτερο αέρα που διαθέτουν, είναι πλέον ένας προορισμός που απευθύνεται σε όλους. Καλοκαίρι στα Κουφονήσια λοιπόν μέσα από τις μοναδικές προσφορές σε ξενοδοχεία από το ekdromi.gr.

Καλοκαίρι στα Κουφονήσια

Τα Κουφονήσια είναι, επί της ουσίας, δύο. Το πάνω και το κάτω. Το Άνω Κουφονήσι διαθέτει τις πιο γνωστές παραλίες, μια υπέροχη χώρα καθώς και το nightlife που αναζητούν πολλοί επισκέπτες. Στο νησί κυριαρχεί η απλότητα. Εδώ, οι επισκέπτες δεν ζητούν πολλά. Το νησί διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές, αλλά την παράσταση κλέβει η φύση και η χαλαρωτική διάθεση. Το Κάτω είναι ακατοίκητο. Το επισκέπτονται πολλοί το καλοκαίρι για να ζήσουν την απόλυτη ηρεμία και τη φύση.

Βασικό χαρακτηριστικό των Κουφονησίων είναι οι παραλίες τους με τα γαλαζοπράσινα νερά. Η Ιταλίδα και το Πορί, είναι οι δύο πιο ξακουστές παραλίες στο Κουφονήσι. Παρ’ όλα αυτά, αν κάποιος θέλει να ψαχτεί περισσότερο, υπάρχουν πολλοί μικροί, παραδεισένιοι, θησαυροί. Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε και μια βουτιά στη διάσημη “πισίνα” των Κουφονησίων. Δεν πρόκειται για πραγματική πισίνα, αλλά για μια παραλία που αποτελεί εμπειρία μια βουτιά στα νερά της.

Το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει και σας προσφέρει μια μοναδική προσφορά στο 4* Koufonisia Hotel & Resort. Εκεί, σας δίνεται η δυνατότητα να ζήσετε όλη την ομορφιά του νησιού, μέσα από ένα άνετο και πολυτελές περιβάλλον που σας προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις!

Φύγαμε για Καλοκαίρι στα Κουφονήσια λοιπόν με το ekdromi.gr.

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.