προσφορές ξενοδοχείων στα κουφονήσια

Προσφορές ξενοδοχείων στα Κουφονήσια

Η αλήθεια είναι πως το σύμπλεγμα των μικρών Κυκλάδων τα προηγούμενα χρόνια αποτελούσε προορισμό κυρίως για τους campers. Η τουριστική ανάπτυξη όμως χτύπησε την πόρτα και σε αυτά τα νησιά, με σεβασμό πάντα στην διατήρηση της ακατέργαστης ομορφιάς τους, και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εξαιρετικό. Για όσους δεν έχουν πάρει ακόμα μια γεύση από αυτή την όμορφη γωνιά του Αιγαίου, το φετινό καλοκαίρι είναι σίγουρα η ιδανική περίοδος. Τα Κουφονήσια, αποτελούν για πολλούς τον πιο όμορφο νησιωτικό προορισμό στις μικρές Κυκκλαδες. Όχι δηλαδή πως η Σχοινούσσα, η Δονούσα και η Ηρακλειά έχουν πολλά να ζηλέψουν από τα 2 αυτά αντικριστά νησάκια, αλλά η ομορφιά και οι επιλογές των Κουφονησίων τα κατατάσσουν ως τα πιο δημοφιλή! Όπως πάντα, το Ekdromi.gr, το site με τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα, έχει και φέτος κάτι πολύ ενδιαφέρον να μας προτείνει για αυτόν τον μικρό παράδεισο. Ας δούμε λοιπόν τις προσφορές ξενοδοχείων στα Κουφονήσια.

Προσφορές Ξενοδοχείων στα Κουφονήσια

Πρώτα απ’ όλα ας γνωρίσουμε λίγο τα νησιά. Το σύμπλεγμα των Κουφονησίων αποτελείται από το “πάνω” ή άνω, και το “κάτω” Κουφονήσι. Ο βασικός προορισμός των ταξιδιωτών του καλοκαιριού αφορά το Άνω. Εκεί θα σας μαγέψουν οι εξαιρετικής ομορφιάς παραλίες αλλά και τα πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά. Το Πορί, η (διάσημη) Ιταλίδα, η Άμμος και ο Φανός, είναι από τις πιο γνωστές παραλίες του νησιου. Και όχι άδικα αφού συνδυάζουν τα γαλανά πεντακάθαρα νερά τους με τη χρυσαφένια τους αμμουδιά. Η γαλήνη και η χαλαρότητα που αποπνέει αυτό το μέρος γίνεται παντού αντιληπτή και περνάει αμέσως στην διάθεση του επισκέπτη. 

Το Koufonisia Hotel

Το Koufonisia Hotel - Προσφορές ξενοδοχείων στα Κουφονήσια
Το Koufonisia Hotel

Το Koufonisia Hotel είναι ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων. Ένας παράδεισος μέσα στον παράδεισο του νησιού και διαθέτει πενήντα δωμάτια και σουίτες, πισίνα, εστιατόριο και μπαρ. Χτισμένο με βάση τις λιτές γραμμές της αιγαιοπελαγίτικης αρχιτεκτονικής απλώνεται σε μια έκταση 17,000 τετραγωνικών μέτρων. Βρίσκεται μόλις 50 μέτρα από την κοντινότερη παραλία και προσφέρει μια εμπειρία διακοπών γεμάτη ξεγνοιασιά, ξεκούραση και σύγχρονες ανέσεις. Με μοντέρνα διακόσμηση, υπέροχη θέα στη θάλασσα, την πισίνα και τους κήπους του, τα δωμάτια και οι σουίτες χαρίζουν αξέχαστες στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης. Τα δωμάτια και οι σουίτες του Koufonisia Hotel μπορούν να φιλοξενήσουν από ένα έως τέσσερα άτομα στους άνετους χώρους τους.

Ανακαλύψτε τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων στα Κουφονήσια εδώ!

Διακοπές στα Κουφονήσια

Δύο νησιά που μέσα τους κρύβεται όλη η ομορφιά των διακοπών και του καλοκαιριού. Ανάμεσα στη Νάξο και στην Αμοργό, στο κέντρο σχεδόν των Κυκλάδων, βρίσκουμε το άνω και το κάτω Κουφονήσι. Εκεί, με το που φτάσει το πλοίο στο λιμάνι, οι ρυθμοί αλλάζουν και γίνονται αυτόματα πιο χαλαροί, πιο ήρεμοι και, σίγουρα, πιο καλοκαιρινοί. Δεν είναι απλώς μία ή δύο οι αφορμές που κάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές στα Κουφονήσια ιδανικές. Είναι μια ολόκληρη σειρά εμπειριών και εικόνων που δίνουν στα νησιά τον χαρακτηρισμό αυτόν.

Σίγουρα, αυτό που τραβά πρώτα το μάτι του επισκέπτη είναι το γαλάζιο των νερών. Βλέποντάς τα, νομίζεις ότι μπορείς να δεις μέχρι το βυθό. Είναι η αίσθηση που λαμβάνεις όταν ξαπλώνεις για πρώτη φορά σε κάποια από τις χρυσαφένιες αμμουδιές. Είναι η χαλαρότητα που νιώθεις όταν κάνεις τη βόλτα σου στη χώρα. Τα μαγαζιά, οι μουσικές, οι γεύσεις, οι άνθρωποι. Όλα τα παραπάνω συνθέτουν έναν προορισμό μαγικό και ταυτόχρονα τόσο προσιτό. Καλωσήλθατε λοιπόν στα Κουφονήσια, εκεί που το ρολόι σταματά και εύχεσαι να είναι για πάντα καλοκαίρι. Αν δε, είστε από αυτούς που γοητεύεστε να ανακαλύπτετε καινούρια μέρη και κρυφούς θησαυρούς με σκάφος, τότε αναμφίβολα τα Κουφονήσια είναι ο ιδανικός προορισμός για εσάς. Μία βόλτα περιμετρικά των νησιών θα σας γεμίσει με σπάνιες εικόνες μοναδικής ομορφιάς αλλά και κρυμμένους παραδείσους που μπορείτε να απολαύσετε μακριά από τον πολύ κόσμο.

Το 4* Koufonisia Hotel & Resort

Το Koufonisia Hotel & Resort
Το Koufonisia Hotel & Resort

Στο Άνω Κουφονήσι, βρίσκουμε το μοναδικό ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων που υπάρχει στο νησί. Και δεν είναι άλλο από το Koufonisia Hotel & Resort. Ένας παράδεισος με 50 δωμάτια και σουίτες, μόλις 50 μέτρα από την κοντινότερη ονειρική παραλία. Ξεγνοιασιά, ξεκούραση και σύγχρονες ανέσεις είναι το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει το Koufonisia Hotel & Resort. Η μοντέρνα διακόσμησή του, η υπέροχη θέα στη θάλασσα, η πισίνα και οι κήποι του, συνθέτουν το ιδανικό περιβάλλον για τις καλοκαιρινές σας διακοπές στο νησί. Χαλαρώστε στην, ολυμπιακών διαστάσεων, πισίνα του, δοκιμάστε τις ξεχωριστές γεύσεις του εστιατορίου και χαλαρώστε με το ποτό και το κοκτέλι σας στον μαγευτικό του κήπο. Τα Κουφονήσια είναι ο ιδανικός προορισμός για καλοκαιρινές διακοπές, και το Koufonisia Hotel & Resort το τέλειο μέρος για να ζήσετε τις χαρές του νησιού στο έπακρο!

Οι μικρές Κυκλάδες είναι ένας, αν μη τι άλλο, ιδιαίτερος προορισμός. Πριν 2 περίπου δεκαετίες τα νησιά του συμπλέγματος αυτού απευθύνονταν σχεδόν αποκλειστικά σε φυσιολάτρες. Σε επισκέπτες που προτιμούν την ησυχία, το camping και τους ανεξερεύνητους θησαυρούς του Αιγαίου. Τα τελευταία χρόνια όμως, αυτή η συστάδα νησιών έχει επιτύχει μια τουριστική ανάπτυξη η οποία προσελκύει όλο και περισσότερους επισκέπτες τα καλοκαίρια. Τα πρώτα βήματα της ανάπτυξης αυτής έγιναν στο πιο γνωστό από τα νησιά των μικρών Κυκλάδων, τα Κουφονήσια. Κάποιοι εκ των παλιών επισκεπτών διαμαρτύρονται πως, λόγω της ανάπτυξης αυτής, έχει χαθεί πλέον ο χαρακτήρας των νησιών. Η αλήθεια είναι όμως πως τα Κουφονήσια, με τις υπέροχες παραλίες τους και των ξεχωριστό, ιδιαίτερο αέρα που διαθέτουν, είναι πλέον ένας προορισμός που απευθύνεται σε όλους. Καλοκαίρι στα Κουφονήσια λοιπόν μέσα από τις μοναδικές προσφορές σε ξενοδοχεία από το ekdromi.gr.

Καλοκαίρι στα Κουφονήσια

Τα Κουφονήσια είναι, επί της ουσίας, δύο. Το πάνω και το κάτω. Το Άνω Κουφονήσι διαθέτει τις πιο γνωστές παραλίες, μια υπέροχη χώρα καθώς και το nightlife που αναζητούν πολλοί επισκέπτες. Στο νησί κυριαρχεί η απλότητα. Εδώ, οι επισκέπτες δεν ζητούν πολλά. Το νησί διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές, αλλά την παράσταση κλέβει η φύση και η χαλαρωτική διάθεση. Το Κάτω είναι ακατοίκητο. Το επισκέπτονται πολλοί το καλοκαίρι για να ζήσουν την απόλυτη ηρεμία και τη φύση.

Βασικό χαρακτηριστικό των Κουφονησίων είναι οι παραλίες τους με τα γαλαζοπράσινα νερά. Η Ιταλίδα και το Πορί, είναι οι δύο πιο ξακουστές παραλίες στο Κουφονήσι. Παρ’ όλα αυτά, αν κάποιος θέλει να ψαχτεί περισσότερο, υπάρχουν πολλοί μικροί, παραδεισένιοι, θησαυροί. Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε και μια βουτιά στη διάσημη “πισίνα” των Κουφονησίων. Δεν πρόκειται για πραγματική πισίνα, αλλά για μια παραλία που αποτελεί εμπειρία μια βουτιά στα νερά της.

Το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει και σας προσφέρει μια μοναδική προσφορά στο 4* Koufonisia Hotel & Resort. Εκεί, σας δίνεται η δυνατότητα να ζήσετε όλη την ομορφιά του νησιού, μέσα από ένα άνετο και πολυτελές περιβάλλον που σας προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις!

Φύγαμε για Καλοκαίρι στα Κουφονήσια λοιπόν με το ekdromi.gr.

About Ekdromi.gr