καλοκαίρι στις κυκλάδες

Καλοκαίρι στις Κυκλάδες με το ekdromi.gr

Σε λίγες ημέρες, μπαίνουμε και επίσημα, ημερολογιακά στην εποχή του καλοκαιριού. Ο Ιούνιος πλησιάζει και το μυαλό μας πάει σε γαλάζιες ακτές και ατέλειωτες αμμουδιές. Κάποιοι κάνουν από τώρα τα πλάνα τους για τις διακοπές του καλοκαιριού. Άλλοι, προτιμούν να οργανώσουν μια 2ήμερη ή 3ήμερη καλοκαιρινή απόδραση. Όποια και αν είναι η ανάγκη, οι προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr είναι εδώ για να σας δώσουν την πιο όμορφη και οικονομική λύση. Εκατοντάδες ξενοδοχεία στα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας, και μάλιστα με τις μεγαλύτερες προσφορές! Την εποχή αυτή, οι Κυκλάδες έχουν την τιμητική τουε! Καλοκαίρι στις Κυκλάδες με το ekdromi.gr λοιπόν και φύγαμε για τους πιο όμορφους προορισμούς του Αιγαίου!

Καλοκαίρι στις Κυκλάδες με το ekdromi.gr

Όταν ακούμε τη λέξη “καλοκαίρι”, το μυαλό μας τρέχει (σχεδόν) πάντα σε κάποιο νησί. Αν και η δική σας προτεραιότητα είναι κάποιο από τα πανέμοφρα νησιά των Κυκλάδων, τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε την αναζήτηση από νωρίς. Τόσο οι προορισμοί, όσο και τα ξενοδοχεία, θα σας κάνουν να σκεφτείτε πολύ μέχρι να επιλέξετε.

Οι Κυκλαδίτικοι προορισμοί είναι πολλοί, πανέμορφοι, και ο καθένας, με τη δική του ξεχωριστή ομορφιά. Η πρωτεύουσα των Κυκλάδων, η Σύρος, αποτελεί πάντα έναν γοητευτικό προορισμό. Αν είστε λάτρεις του κεφιού και του έντονου nightlife, χωρίς όμως να θυσιέζετε τίποτα από γραφικότητα και φυσική ομορφιά, τότε οι ιδανικοί προορισμοί για εσάς είναι η Πάρος και η Μύκονος. Αν πάλι προτιμάτε τη θέα που κόβει την ανάσα, η Σαντορίνη θα σας γεμίσει με υπέροχες εικόνες και αναμνήσεις για μια ζωή!

Αν είστε από αυτούς που προτιμούν κάτι πιο εναλλακτικό, έναν προορισμό χαλαρωτικό, χωρίς πολύ κόσμο, τότε το ιδανικό νησί για εσάς είναι η Ανάφη. Η Σέριφος, ως πιο κοντινός προορισμός, ιδανική για μίνι αποδράσεις αλλά και για πολυήμερες διακοπές. Ενώ και η Άνδρος, νησί με μεγάλη ιστορία αλλά και εκπληκτικές παραλίες, αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων.

Οι επιλογές καθώς και τα ξενοδοχεία που προσφέρει το ekdromi.gr για τις Κυκλάδες, είναι πραγματικά πολλές και εξαιρετικές! Μη χάνετε χρόνο, μπείτε σήμερα στο ekdromi.gr και σχεδιάστε το επόμενό σας ταξίδι!

Εάν ονειρεύεστε διακοπές σε αμμουδερές παραλίες με πανέμορφα νερά, γραφικά σοκάκια και έντονες καλοκαιρινές εμπειρίες τότε οι Κυκλάδες είναι ο ιδανικός προορισμός. Ο μοναδικός συνδυασμός του λευκού των σπιτιών με το γαλάζιο του Αιγαίου που είναι το σήμα κατατεθέν τους και η ξεχωριστή ομορφιά των μικρών και μεγάλων νησιών των Κυκλάδων μας χαρίζουν παραδεισένιες διακοπές. Η πρωτεύουσα των Κυκλάδων, η αρχοντική Σύρος, θα σας μαγέψει με τη γοητεία της. Για όσους αναζητούν διασκέδαση και έντονο nightlife η πανέμορφη Πάρος και η κοσμοπολίτικη Μύκονος θα απογειώσουν την εμπειρία σας. Η μοναδική Σαντορίνη θα σας προσφέρει αξέχαστα ηλιοβασιλέματα και ρομαντικές στιγμές που θα θυμάστε για πάντα. Η εναλλακτική Ανάφη, η Αμοργός, η Τήνος, η Σίφνος αλλά και πολλά άλλα νησιά, είναι έτοιμα να σας γοητεύσουν, το καθένα με την δική του μοναδική γοητεία και ξεχωριστό στυλ. Για όσους θέλουν να συνδυάσουν την αξεπέραστη ομορφιά των Κυκλάδων με την άνεση, την πολυτέλεια και μια διαμονή υψηλών προδιαγραφών το Ekdromi.gr σας προσφέρει πολλές επιλογές για να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει. Πολυτελείς αποδράσεις στις Κυκλάδες με τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr. Ας τις ανακαλύψουμε.

Πολυτελείς αποδράσεις στις Κυκλάδες – Προσφορές ξενοδοχείων

Poseidon of Paros – Πάρος

Poseidon of Paros
Πολυτελείς αποδράσεις στις Κυκλάδες
Το Poseidon of Paros

Το  Poseidon of Paros βρίσκεται στη Χρυσή Ακτή. Το πολυτελές αυτό ξενοδοχείο είναι κοντά στη θάλασσα και διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες. Απολαύστε τη διαμονή σας σε μια έκταση 22 στρεμμάτων με κήπους, πισίνες, σπα, εστιατόρια, μπαρ, παιδότοπο και μια πανέμορφη παραλία μπροστά σας. Η φιλοξενία και οι παροχές υψηλών προδιαγραφών θα σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και θα κάνουν τις καλοκαιρινές σας διακοπές στην Πάρο μια εμπειρία που θα θυμάστε για πολύ καιρό.

San Antonio Luxury Hotel – Σαντορίνη

San Antonio Luxury Hotel
To San Antonio Luxury Hotel

Το San Antonio Luxury Hotel βρίσκεται στο Ημεροβίγλι. Οι πολυτελείς σουίτες που έχουν δημιουργηθεί αρμονικά στο εσωτερικό του βράχου είναι ευρύχωρες και η διακόσμησή τους είναι εμπνευσμένη από τα χρώματα της γης. Απολαύστε τη θέα που κόβει την ανάσα από την πισίνα του ξενοδοχείου και γευτείτε τις τοπικές λιχουδιές στο εστιατόριο του San Antonio. Το σπα θα σας προσφέρει μοναδική αναζωογόνηση και χαλάρωση με την υπερβατική ισχύ της λάβας, των ορυκτών και των ηφαιστειακών λίθων.

Absolute Mykonos Suites & More – Μύκονος

 Absolute Mykonos Suites & More
To  Absolute Mykonos Suites & More 

Το Absolute Mykonos Suites & More βρίσκεται στη Χώρα Μυκόνου. Οι εγκαταστάσεις του σας προσφέρουν την άνεση και την πολυτέλεια που αναζητάτε. Εξωτερική πισίνα, εστιατόριο, μπαρ και θέα στη θάλασσα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση με επίπεδη οθόνη και δορυφορικά κανάλια καθώς και δωρεάν προϊόντα προσωπικής περιποίησης. Η τοποθεσία του και οι υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, το κάνουν ιδανικό προορισμό για να ζήσετε τις καλοκαιρινές διακοπές των ονείρων σας.  

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για πολυτελείς αποδράσεις στις Κυκλάδες εδώ.

Είναι γεγονός, οι ημέρες του Πάσχα και η γιορτή της Ανάστασης, είναι πραγματικά ξεχωριστές όταν τις ζεις σε νησί! Το ταξίδι με το πλοίο και η αύρα της θάλασσας, μας κάνουν να σκεφτόμαστε καλοκαίρι. Και φυσικά, δεν είναι μόνο η καλοκαιρινή διάθεση που κάνει το Πάσχα σε νησί τόσο όμορφο. Είναι και τα τοπικά έθιμα και οι παραδόσεις, που δίνουν ένα διαφορετικό, ιδιαίτερο χρώμα στο κάθε νησί. Ειδικά τα νησιά των Κυκλάδων, έχουν πολλά να μας δείξουν αυτές τις ημέρες. Πολλές διαφορετικές παραδόσεις που δίνουν έναν άλλο αέρα τις ημέρες αυτές. Έθιμα που θα μας κάνουν να γυρίσουμε πίσω με πολλές όμορφες και ξεχωριστές εικόνες. Πάμε λοιπόν για μια πασχαλινή εξόρμηση στις Κυκλάδες, παίρνοντας μία πρώτη ιδέα για το τι μας επιφυλάσσει το κάθε νησί.

Πασχαλινή Εξόρμηση στις Κυκλάδες

Σίγουρα ένα από τα πιο εντυπωσιακά πασχαλινά έθιμα των Κυκλάδων, γίνεται στην Τήνο. Και αυτό δεν είναι άλλο από τη βύθιση του Επιταφίου. Από τη χώρα και όλα τα χωριά του νησιού, την τιμητική του έχει ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου ο οποίος οδηγείται προς την παραλία Καλάμια και μπαίνει στο νερό. Εκεί πραγματοποιείται δέηση για τους ναυτικούς και όσους έχουν πνιγεί. Από το νησάκι Χάνδρα δε, που βρίσκεται απέναντι, φωτίζουν τη βραδιά μεγάλοι σταυροί.

Και από την Μύκονο όμως τα έθιμα δεν λείπουν. Στο νησί των ανέμων, αναβιώνει την Κυριακή του Πάσχα ένα έθιμο που γίνεται και σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας. Αποτελεί δηλαδή μια γενικότερη παράδοση. Μπροστά στη Μητρόπολη του νησιού, πραγματοποιείται το κάψιμο του ομοιώματος του Ιούδα.

Αλλά και στην Πάρο, οι ιδιαιτερότητες δεν λείπουν. Τη Μεγάλη Παρασκευή, οι επισκέπτες αφήνουν τις κοσμοπολίτικες Νάουσα και Παροικιά και κατευθύνονται στο χωριό Μάρπησσα. Εκεί, τα τελευταία 80 χρόνια λαμβάνει χώρα η αναπαράσταση της ζωής και των παθών του Χριστού. Αν μη τι άλλο ένα ξεχωριστό δρώμενο που συγκεντρώνει τα βλέμματα τόσο των επισκεπτών, όσο και των ντόπιων.

Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων για το Πάσχα εδώ!

About Ekdromi.gr