καρπενήσι

Προτάσεις για Σαββατοκύριακα του Μαρτίου -2

Οι εναλλακτικές προτάσεις που έχει κανείς όταν αποφασίσει να φύγει για ένα Σαββατοκύριακο είναι πραγματικά πολλές. Τόσοι διαφορετικοί προορισμοί, διαφορετικές εικόνες, λόγοι και αφορμές για να επισκεφτεί κανείς ένα μέρος. Επιλογές με βάση την παρέα, την περίοδο αλλά και τις προτεραιότητες που θέτει κανείς όταν παίρνει την απόφαση να ξεκινήσει ένα ταξίδι για να ξεφύγει λίγο από τη βαβούρα της πόλης και την καθημερινότητα. Στο προηγούμενο άρθρο έγινε μια αναφορά στο Ναύπλιο και τους Δελφούς, ως ιδανικούς προορισμούς για μικρά διήμερα μέσα στον Μάρτιο. Όμως οι προορισμοί του ekdromi.gr δεν σταματούν εδώ. Οι επιλογές που προσφέρονται σε προορισμούς είναι περισσότερες από 60 και διαρκώς αυξάνονται. Πάμε να γνωρίσουμε λοιπόν ακόμα 2 υπέροχα μέρη, σε σχετικά μικρή απόσταση από την Αττική, που προτείνονται για εκδρομές στα Σαββατοκύριακα του Μαρτίου. 2 προορισμούς που προτείνονται ανεπιφύλακτα σε ταξιδιώτες που γοητεύονται από τη φυσική ομορφιά.

Σαββατοκύριακα του Μαρτίου – Προορισμοί

Καρπενήσι

Το Καρπενήσι

Το Καρπενήσι

Σε μόλις 293 χιλιόμετρα από την Αθήνα, στο νομό Ευρυτανίας, βρίσκεται το Καρπενήσι το οποίο έχει να καυχιέται πως αποτελεί ένα από τα πιο υγιεινά (από πλευράς περιβάλλοντος) θέρετρα της χώρας, κάτι που πιστοποιεί η Unesco από το 1991. Πρόκειται για έναν προορισμό στον οποίο το φυσικό περιβάλλον και η ομορφιά έχουν τον πρώτο λόγο. Η περιοχή διαθέτει χιονοδρομικό κέντρο, αλλά ο επισκέπτης μπορεί να επιδοθεί σε πολλά διαφορετικά σπορ όπως η ποδηλασία, η πεζοπορία αλλά και το rafting. Οι μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία στο Καρπενήσι βρίσκονται εδώ!

Τρίκαλα Κορινθίας

Η αρχαία Φενεός Κορινθίας

Η αρχαία Φενεός Κορινθίας

Από τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες για αποδράσεις του Σαββατοκύριακου, τα Άνω, Μεσαία αλλά και Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας είναι τρία υπέροχα χωριά στις πλαγιές της Ζήριας σε υψόμετρο περίπου 1.000 μέτρων. Πρόκειται για προορισμό που προσφέρει μοναδική φυσική ομορφιά, όπου τον πρώτο λόγο έχουν οι βόλτες στη φύση, μια επίσκεψη στη λίμνη Δόξα και τη λίμνη Στυμφαλία συλλέγοντας μοναδικές εικόνες σπάνιας φυσικής ομορφιάς. Τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για τα Τρίκαλα Κορινθίας θα τις βρείτε εδώ!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.