Οι κορυφαίοι προορισμοί για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – μέρος 1

Οι κορυφαίοι προορισμοί για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – μέρος 1

Το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σηματοδοτεί την έναρξη των καλοκαιρινών εξορμήσεων. Για το 2023 η αργία του Αγίου Πνεύματος είναι η Δευτέρα 05 Ιουνίου. Ο Ιούνιος προαναγγέλλει την άφιξη του καλοκαιριού με τον καλύτερο τρόπο και μας καλεί να ξεκινήσουμε ένα ταξίδι προς τους πιο όμορφους ηλιόλουστους προορισμούς. Για ακόμη μια φορά το Ekdromi.gr σας προτείνει ποιοι είναι οι κορυφαίοι προορισμοί για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων, στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας.

Οι κορυφαίοι προορισμοί για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – μέρος 1

Πιερία

Πιερία
Οι κορυφαίοι προορισμοί για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – μέρος 1
Πιερία

Ανακαλύψτε τη σαγηνευτική γοητεία της Πιερίας, ενός περιζήτητου προορισμού διακοπών που φημίζεται για τον μοναδικό συνδυασμό βουνών και θάλασσας. Είτε επισκεφθείτε το καλοκαίρι είτε οποιαδήποτε άλλη εποχή, η Πιερία προσφέρει πληθώρα επιλογών τόσο για παραθαλάσσιο όσο και για ορεινό τουρισμό. Απολαύστε την εκπληκτική ομορφιά των υπέροχων παραλιών της, με φόντο το ψηλότερο βουνό της Ελλάδας, τον Όλυμπο. Κάθε χωριό στην Πιερία έχει να διηγηθεί μια μοναδική ιστορία, καθιστώντας την ιδανικό προορισμό για μια αξέχαστη εξόρμηση. Περιηγηθείτε στις ομορφιές της Πιερίας, όπου η φύση και η θάλασσα ενώνονται και προσφέρουν απλόχερα εμπειρίες που θα θυμάστε για πολύ καιρό.

Πόρτο Χέλι

Πόρτο Χέλι
Πόρτο Χέλι

Ζήστε ένα αξέχαστο Τριήμερο στο Πόρτο Χέλι, ενός από τους πιο δημοφιλείς και κοσμοπολίτικους προορισμούς της Πελοποννήσου. Αυτή η γοητευτική παραθαλάσσια πόλη διαθέτει υπέροχη θέα, κρυστάλλινα νερά και έναν αέρα κοσμοπολίτικης ομορφιάς που την κάνει να ξεχωρίζει. Είτε επιλέξετε να φτάσετε οδικώς είτε ακτοπλοϊκώς, το ίδιο το ταξίδι είναι απολαυστικό, προσφέροντας την ευκαιρία να χαλαρώσετε σε ένα σκάφος ή να απολαύσετε μια γραφική διαδρομή περίπου τριών ωρών από την Αθήνα. Κατά την άφιξη, το θέαμα της πολυσύχναστης μαρίνας που κοσμείται από ιστιοφόρα μαγεύει τους επισκέπτες. Ωστόσο, η πραγματική ομορφιά του βρίσκεται στα κρυμμένα στολίδια του, μικρές παραλίες με καθαρά νερά, υπέροχα ξενοδοχεία και αμέτρητοι θησαυροί που αξίζει να ανακαλύψετε.

Ζάκυνθος

Ζάκυνθος
Ζάκυνθος

Η Ζάκυνθος είναι ένας επίγειος παράδεισος που κόβει την ανάσα και βρίσκεται στη νοτιότερη περιοχή του Ιονίου Πελάγους. Αυτό το μαγευτικό νησί προσφέρει μια πανδαισία για τις αισθήσεις, διαθέτοντας καταπράσινα τοπία, ατελείωτες παραλίες και μια πληθώρα επιλογών διασκέδασης για κάθε γούστο. Με τη βενετσιάνικη γοητεία της, την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και το Θαλάσσιο Πάρκο που είναι αφιερωμένο στην προστασία των μεγαλοπρεπών χελωνών Caretta Caretta, η Ζάκυνθος μαγεύει με τις μυρωδιές και τις γραφικές της εικόνες. Φημισμένη για τα κρυστάλλινα νερά της και τον εντυπωσιακό βυθό της, αποτελεί καταφύγιο για τους λάτρεις των καταδύσεων και όσους αναζητούν θαλάσσιες εξερευνήσεις. Μόλις γνωρίσετε τη Ζάκυνθο, η γοητεία της θα σας καλεί να επιστρέψετε ξανά και ξανά.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στους κορυφαίους προορισμούς για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος εδώ.

Το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού είναι πάντα του Αγίου Πνεύματος και μας δίνει την αφορμή για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα. Μας εμπνέει να οργανώσουμε τις πρώτες μας αποδράσεις, που αλλού, στα αγαπημένα μας νησιά. Έφτασε πια η στιγμή να νιώσουμε αυτή τη θαλασσινή αύρα που τόσο έχουμε ανάγκη. Για αυτό το λόγο συγκεντρώσαμε για εσάς όχι μόνο τους πιο ιδανικούς προορισμούς αλλά και τις καλύτερες προσφορές τις οποίες μπορείτε να βρείτε. Οι στιγμές χαλάρωσης είναι μόλις λίγες μέρες μακριά. Εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε τον αγαπημένο σας προορισμό και να ονειρευτείτε τη στιγμή που θα πάρετε την πρώτη γεύση από το ελληνικό καλοκαίρι.

Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – Προορισμοί νησιών

Φύγαμε για Άνδρο, έναν προορισμό κοντινό και τόσο ονειρικό που κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί. Το Paradise Art Hotel αποτελεί μία όαση στο πιο πράσινο νησί των Κυκλάδων. Σε μικρή μάλιστα απόσταση με τα πόδια από τις πιο πεντακάθαρες παραλίες του Αιγαίου. Ξεκινήστε τη μέρα σας κάνοντας ηλιοθεραπεία δίπλα στην πισίνα και ένα παιχνίδι τένις. Στη συνέχεια να επισκεφθείτε τις κοντινές ταβέρνες, καφετέριες, μπαρ και κλαμπ, προσβάσιμα από τον γραφικό κεντρικό δρόμο. Η Χώρα της Άνδρου είναι επίσης παγκοσμίως γνωστή για τα μουσεία και γκαλερί σύγχρονης τέχνης.

Η Τήνος  τα τελευταία χρόνια σημειώνει τεράστια τουριστική άνοδο και επιτέλους έχει αποσυνδεθεί από τον θρησκευτικό και μόνο τουρισμό. Για τις ημέρες του Αγίου Πνεύματος αποτελεί εξίσου μία ιδανική επιλογή. Στο 4* Tinos Beach Hotel  θα βιώσετε αυτό που αποκαλούμε πολυτέλεια και αισθητική σε όλο της το μεγαλείο.

Τι καλύτερο για τις πρώτες μας βουτιές το νησί της Ζακύνθου, με τις ολοκάθαρες και τυρκουάζ παραλίες της. Το all inclusive Zante Hotel σας υπόσχεται μία μοναδική διαμονή.

Επίσης μια όαση γαλήνης και  ηρεμίας βυθισμένο σε ένα πανέμορφο καταπράσινο νησί, το ξενοδοχείο Keri Village .Πρόκειται για τον τέλειο προορισμό για να ζήσετε ένα όνειρο διακοπών.

Στη Ζάκυνθο επίσης το Avalon Hotel αποτελεί επίσης μία ιδανική επιλογή!

Προορισμοί κοντά στην Αθήνα

Όσοι δεν θέλετε να απομακρυνθείτε πολύ από την Αθήνα, τι καλύτερο από την Εύβοια. Με τις ωραίες παραλίες, τα γραφικά χωριά και τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει για πραγματική χαλάρωση. Το ξενοδοχείο Stefania Hotel Resort 3*, βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Εύβοιας, 29 χλμ. από τη Χαλκίδα και 7 χλμ. από την Ερέτρια, στην άκρη του χωριού της Αμάρυνθου, αποτελώντας μία εξαιρετική επιλογή.

Κοντά στην Αθήνα επίσης βρίσκεται και ο Πόρος. Ο αγαπημένος όλων προορισμός, αφού έτσι και αλλιώς, είναι γνωστό πως τα Σαββατοκύριακα στον Αργοσαρωνικό είναι τουλάχιστον υπέροχα. Πόσο μάλλον στον Πόρο και πόσο μάλλον στο Xenia Poros Image, που  βρίσκεται στην γραφική παραλία του Νεώριου στον Πόρο, μόλις λίγα λεπτά περπάτημα από την πόλη του Πόρου. Προσφέρει μία μοναδική θέα στην θάλασσα και στην πόλη.

Αν το τριήμερο σας θέλετε να έχει κοσμοπολίτικο αέρα και στυλ τότε η Κέρκυρα σας κλείνει πονηρά το μάτι. Στο  Paloma Blanca Hotel στη Δασιά, που  είναι ένας μικρός παραθαλάσσιος οικισμός που βρίσκεται στο κεντρικό μέρος του νησιού σε κοντινή απόσταση από την Κέρκυρα, οι διακοπές φαντάζουν ένα πραγματικό όνειρο.

Η όμορφη Μυτιλήνη είναι η επόμενη πρόταση μας και το ξενοδοχείο BELVEDERE, που βρίσκεται ανάμεσα στην Εφταλού και το Μόλυβο, 500μ. μακριά από τη θάλασσα και 1 χλμ. από το χωριό, η πιο εξαιρετική επιλογή. Αποτελείται από ένα σύμπλεγμα από bungalows αρμονικά χτισμένα στην πλάγια ενός λόφου με μια πανοραμική θέα του Αιγαίου αλλά και του κάστρου του Μολύβου.

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και ανυπομονούμε να απολαύσουμε μια καλοκαιρινή απόδραση. Για να βρούμε το ιδανικό ξενοδοχείο για την διαμονή μας, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να διαλέξουμε τον αγαπημένο μας καλοκαιρινό προορισμό και να μπούμε στο Ekdromi.gr. Εκεί βρίσκονται οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας για μια αξέχαστη εξόρμηση του Αγίου Πνεύματος. Μία πληθώρα επιλογών με πανέμορφα καταλύματα στις οικονομικότερες τιμές για μια μαγική διαμονή μας περιμένει. Ξεκινάμε λοιπόν για ένα ταξίδι του Αγίου Πνεύματος σε αγαπημένους προορισμούς στις καλύτερες τιμές.

Εξόρμηση του Αγίου Πνεύματος – Προσφορές ξενοδοχείων

Hellinis Ηotel – Κέρκυρα

Hellinis Ηotel
Εξόρμηση του Άγιου Πνεύματος με το Ekdromi.gr – μέρος 2
To Hellinis Ηotel

Το Hellinis Ηotel βρίσκεται στην περιοχή Κανόνι της Κέρκυρας. Η τοποθεσία του είναι ιδανική γιατί είναι πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης αλλά και δίπλα από την παραλία. Απολαύστε τη διαμονή σας δίπλα στο Ποντικονήσι, στο πιο δημοφιλές αξιοθέατο του νησιού. Οι ανέσεις, η φιλοξενία και το έμπειρο προσωπικό θα σας προσφέρουν τη χαλάρωση και την αναζωογόνηση που αναζητάτε.

Exotica Hotel & Spa – Ζάκυνθος

Exotica Hotel & Spa
To Exotica Hotel & Spa

Το Exotica Hotel & Spa είναι ένα υπέροχο παραθαλάσσιο θέρετρο που βρίσκεται στο Καλαμάκι. Είναι ιδανικός προορισμός για οικογενειακές διακοπές αλλά και για παρέες ή ζευγάρια. Το ξενοδοχείο ξεχωρίζει για την τοποθεσία του, βρίσκεται μπροστά από μια πανέμορφη αμμώδη παραλία αλλά και κοντά στο κέντρο της πόλης. Χαλαρώστε στη μεγάλη πισίνα και γευθείτε υπέροχα φαγητά και ποτά από το Snack-bar το οποίο είναι ανοιχτό όλη μέρα.

Calamos Beach Hotel – Κάλαμος

Calamos Beach Hotel
To Calamos Beach Hotel

Το Calamos Beach Hotel βρίσκεται στους Αγίους Αποστόλους. Είναι χτισμένο μπροστά στην παραλία και όλα τα δωμάτια προσφέρουν υπέροχη θέα στον Ευβοϊκό Κόλπο. Διαθέτει μεγάλη πισίνα ανάμεσα σε καταπράσινους κήπους, γήπεδο μπάσκετ και δύο χώρους εστίασης όπου μπορείτε να ανακαλύψετε νόστιμα πιάτα ελληνικής κουζίνας και όχι μόνο. Το ξενοδοχείο σας προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις για να χαλαρώσετε και να περάσετε στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Olympus Thea Boutique Hotel – Πιερία

Olympus Thea Boutique Hotel
To Olympus Thea Boutique Hotel

Το Olympus Thea Boutique Hotel βρίσκεται στον Πλαταμώνα Πιερίας. Διαθέτει 2 εξωτερικές πισίνες, κήπο και εστιατόριο με υπαίθρια βεράντα όπου μπορείτε να απολαύστε υπέροχες γεύσεις. Η διακόσμηση των δωματίων είναι σε γήινους τόνους και σας προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Υπάρχουν δωμάτια κατάλληλα για άτομα με κινητικά προβλήματα αλλά και δωμάτια που επικοινωνούν εσωτερικά. Ζήστε στιγμές απόλυτης ξεκούρασης με φόντο τον μυθικό Όλυμπο και με θέα το Αιγαίο Πέλαγος.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για του Αγίου Πνεύματος εδώ.

Αγίου Πνεύματος στην Πάρο

Από τους πιο γνωστούς και παραδοσιακούς προορισμούς των Κυκλάδων, η Πάρος αποτελεί προτίμηση όλων σχεδόν των ηλικιών. Από μεγάλες νεανικές παρέες που ψάχνουν τη διασκέδαση, ζευγάρια που αναζητούν τη χαλάρωση αλλά και οικογένειες. Το χαρακτηριστικό αυτό, σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Η Πάρος διαθέτει τόσες ομορφιές, τόσες διαφορετικές επιλογές, που όποιος αποφασίσει να τη γνωρίσει, αποκλείεται να μείνει παραπονεμένος. Είτε πρόκειται για διακοπές Πάσχα, είτε για ένα απλό 2ήμερο μέσα στο καλοκαίρι, ακόμα και για πολυήμερες διακοπές τον Αύγουστο. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους προορισμούς και για το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος. Ας δούμε λοιπόν τι δεν πρέπει να χάσει κανείς αυτές τις τρεις ημέρες στο νησί. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Πάρο πρέπει να μείνει αξέχαστο, και το ekdromi.gr είναι και φέτος δίπλα μας για να μας το κάνει πιο οικονομικό.

Ο Ιούνιος θα έχει μόλις ξεκινήσει και αυτό είναι από μόνο του πρόκληση για την πρώτη βουτιά. Αν είστε από αυτούς που προτιμούν τη βαβούρα και συνδυάζουν αμμουδιά με διασκέδαση, τότε σίγουρα θα πρέπει να περάσετε μια βόλτα από το Μοναστήρι, την Πούντα ή τη Σάντα Μαρία. Αν είστε από αυτούς  που προτιμούν να συνοδεύουν τις βουτιές τους με καλό φαγητό, τότε οι Κολυμπήθρες, ο Λογαράς και ο Δρυός είναι αυτές που σας ταιριάζουν καλύτερα.

Για τις νυχτερινές σας βόλτες οι επιλογές είναι μεγάλες και είναι δύο. Η Παροικιά, στο λιμάνι της Πάρου, αλλά και η πασίγνωστη Νάουσα. Εκεί, και στα 2 μέρη, οι επιλογές είναι τόσες πολλές, όσες και οι ορέξεις για βραδινή έξοδο. Διάθεση να υπάρχει και καλή παρέα, και το νησί έχει φροντίσει ήδη για τα υπόλοιπα. Περιπλανώμενοι λοιπόν τα δρομάκια της Πάρου, μπορείτε να βρείτε τα πάντα. Από ήσυχα μπαρ για να απολαύσει  κανείς το ποτό του, μέχρι club όπου η διασκέδαση κρατά μέχρι το πρωί.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Πάρο εδώ!

Προτάσεις για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Ο Μάιος πλησιάζει στα μέσα του και η επίσημη έναρξη του καλοκαιριού είναι πλέον προ των πυλών. Όλοι όσοι θέλουμε να ζήσουμε από την αρχή το φετινό καλοκαίρι περιμένουμε με ανυπομονησία το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος το οποίο κάθε χρόνο σηματοδοτεί και την έναρξη των καλοκαιρινών εξορμήσεων. Οι προτάσεις και οι προορισμοί πολλοί. Οι επιλογές σε μέρη και ξενοδοχεία ακόμη περισσότερες. Στο ekdromi.gr έχουμε φροντίσει και φέτος να σας προσφέρουμε τις μεγαλύτερες προσφορές για ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, με προτάσεις ειδικά για του Αγίου Πνεύματος.

Υπάρχουν όμως και κάποιες περιοχές, κάποιοι προορισμοί που έχουν μια διαφορετική ομορφιά τον Ιούνιο. Μέρη που συνήθως είναι χαραγμένα στο μυαλό μας ως κλασικοί Αυγουστιάτικοι προορισμοί, τοποθεσίες που τις έχουμε συνδέσει με τις μεγάλες καλοκαιρινές μας διακοπές. Τι θα λέγατε όμως να δώσετε μια ευκαιρία για ένα αξέχαστο 3ήμερο στους τρεις υπέροχους προορισμούς παρακάτω;

Πήλιο

πηλιο μυλοπόταμος
Η παραλία Μυλοπόταμος στο Πήλιο

Εκτός του δεδομένου πως βρίσκονται μόνο 3 ώρες από την Αθήνα, άρα εύκολα προσβάσιμα, τα χωριά του Πηλίου αποτελούν μια ιδανική πρόταση για ένα μαγευτικό τριήμερο τον Ιούνιο. Η φυσική ομορφιά των τοπίων του Πηλίου βρίσκεται στα καλύτερα της αυτή την εποχή και μας προσκαλούν για όμορφους περιπάτους στον ήλιο, με τα αρώματα των λουλουδιών να μας συντροφεύουν. Μακρυνίτσα, Τσαγκαράδα, Πορταριά, ανοίγουν τις πόρτες τους το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος για να μας υποδεχτούν με όλες τους  τις ομορφιές. Bonus: Το Πήλιο δεν είναι μόνο βουνό, είναι και θάλασσα. Ο απόλυτος συνδυασμός για να απολαύσετε και τις πρώτες σας βουτιές! Βρείτε τις προσφορές μας για το Πήλιο εδώ!

Ρόδος

η παραλία της Λίνδου στη Ρόδο
η παραλία της Λίνδου στη Ρόδο

Λίγο μακριά μεν, αλλά το αεροπλάνο πάντα μας φέρνει πιο κοντά! Η κλασική και κοσμοπολίτικη Ρόδος, το νησί των Ιπποτών, αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ένα τριήμερο που θα σας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή. Βόλτα στα λιθόστρωτα δρομάκια της, στην Μεσαιωνική της Πόλη, αλλά και χαλάρωση στις υπέροχές της παραλίες. Bonus: Δεν έχει την πολυκοσμία του Αυγούστου, μπορείτε να γευθείτε τις ομορφιές της σε ένα πιο χαλαρό και ήρεμο κλίμα. Βρείτε τις προσφορές μας για τη νησί της Ρόδου εδώ!

Ναύπλιο

Η θέα του Ναυπλίου από το Κάστρο στο Παλαμίδι
Η θέα του Ναυπλίου από το Κάστρο στο Παλαμίδι

Προορισμός για χειμώνα – καλοκαίρι. Γιατί όχι και για Ιούνιο; Η προσωπικότητα και τα χαρίσματα του Ναυπλίου είναι γνωστά σε όλους. Βόλτες στην πλατεία Συντάγματος, αγορές στα υπέροχα καταστήματα, περίπατος στην Ακροναυπλιά, ταξίδι στην ιστορία και τον πολιτισμό μέσα από τα στενά της δρομάκια, η θέα από το κάστρο του Παλαμιδίου. Το παζλ που συνθέτει τη συνολική εικόνα του Ναυπλίου έχει άπειρα κομμάτια. Ο Ιούνιος είναι μια εποχή που, αν μη τι άλλο, οι ομορφιές του Ναυπλίου είναι στα καλύτερά τους! Βρείτε τις προσφορές ξενοδοχείων για το Ναύπλιο εδώ!

Οδικές Αποδράσεις του Αγίου Πνεύματος – Βόρεια Ελλάδα

Πλησιάζει η στιγμή που θα κάνουμε την πρώτη μεγάλη μας καλοκαιρινή απόδραση του Αγίου Πνεύματος. Η ανυπομονησία είναι μεγάλη, καθώς από μετά από έναν χειμώνα τόσο κρύο και τόσο δύσκολο, όλοι έχουμε ανάγκη να μας λούσει το φως του ήλιου. Να κάνουμε τις πρώτες μας βουτιές και να απολαύσουμε την ανεμελιά που μόνο το καλοκαίρι μας προσδίδει. Έτσι, ανακαλύψαμε για εσάς προορισμούς και καταλύματα για αποδράσεις με αυτοκίνητο. Καταλύματα που να μπορούν να ικανοποιήσουν και όλα τα γούστα αλλά και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη. Πάμε λοιπόν να δούμε μία μία μερικές από τις πιο όμορφες προτάσεις του ekdromi.gr για οδικές αποδράσεις του Αγίου Πνεύματος.

Πλαταμώνας, ένα από τους πιο όμορφους ελληνικούς προορισμούς. Αποτελεί  ιδανικό προορισμό με κέντρο την φύση, πόσο μάλλον αν επιλέξετε το 4* Olympus Thea Boutique Hotel, που είναι χτισμένο πάνω στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών. Βρίσκεται λίγο πριν από τα Τέμπη, έξω από το παραθαλάσσιο χωριό του Πλαταμώνα, κάτω από το ομώνυμο κάστρο, σε αμφιθεατρική διάταξη, με πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Στον Πλαταμώνα επίσης υπάρχει και το Kronos Hotel, προσφέροντας μοναδικές παροχές.

Το πανέμορφο Καρπενήσι, με την ξεχωριστή φυσική ομορφιά. Από μόνο του μπορεί να προσφέρει μία συγκλονιστική εμπειρία διακοπών και χαλάρωσης, με εικόνες, γεύσεις και αρώματα μοναδικής ομορφιάς. Το 5 αστέρων Ξενοδοχείο Montana Hotel And Spa με τη ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων του αλλά και την πολυτέλεια των χώρων του, συνθέτουν έναν ιδανικό συνδυασμό για όσους αναζητούν μια πραγματική απόδραση από την καθημερινότητα.

Η Χαλκιδική, ειδικά για τους Βορειοελλαδίτες αποτελεί πάντα προτεραιότητα, η πρώτη σκέψη, για κοντινές αποδράσεις με αυτοκίνητο. Το 5 αστέρων Pomegranate Wellness Spa hotel θεωρείται ένα από τα καλύτερα νέα ξενοδοχεία στην Χαλκιδική. Πρόκειται για το πιο συναρπαστικό νέο τουριστικό θέρετρο ευεξίας & αναζωογόνησης σε όλη την Ελλάδα. Εμπιστευτείτε το!

Στην Χαλκιδική επίσης υπάρχει και το  πολύ όμορφο 4 αστέρων ξενοδοχείο ΑΜΜΩΝ ΖΕΥΣ στην χερσόνησο της Κασσάνδρας  Χαλκιδικής. Κτισμένο μπροστά στην πεντακάθαρη και αμμώδη παραλία της Καλλιθέας. Είναι το μοναδικό ξενοδοχείο της Χαλκιδικής που απέχει ένα βήμα από την καταγάλανη θάλασσα.

Οδικές Αποδράσεις σε Αττική και Πελοπόννησο

Μία ανάσα από την Αθήνα, στη Νέα Μάκρη το Golden Coast Hotel & Bungalows υπόσχεται μία ονειρεμένη απόδραση. Ένα 4 αστέρων  παραθαλάσσιο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην αμμώδη χρυσή ακτή του Μαραθώνα και κοντά στο ιστορικό χωριό.

Η Πάτρα δεν είναι ξακουστή μόνο για το καρναβάλι της, κρύβει μοναδικούς θησαυρούς και ευκαιρίες για να περάσετε ένα τριήμερο αξέχαστο. Το 5 αστέρων “POSEIDON PALACE” έχει το προνόμιο να βρίσκεται σε ένα πραγματικά μαγευτικό φυσικό τοπίο δίπλα στη θάλασσα. Από εκεί μπορεί κανείς να απολαύσει το πιο ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα του Πατραϊκού.

Στους  στους Αγίους Θεοδώρους μια ανάσα από την Αθήνα, στο Siagas Beach Hotel η διαμονή σας θα είναι αξέχαστη, χάρη στο πλήθος των ανέσεων που προσφέρει.

Θα έχετε ακούσει πολλές φορές πως η Φοινικούντα αποτελεί μεγάλο έρωτα όσων την επισκέπτονται. Ευκαιρία λοιπόν για απόδραση σε μία απίστευτη διαδρομή με αυτοκίνητο και σε ένα μέρος που και εσείς θα ερωτευτείτε. Στο  Golden Sun Hotel θα μπει η τελική σφραγίδα για μία απόδραση που θα σας μείνει αξέχαστη.

Τέλος η Κυλλήνη, που ολοένα και ανεβαίνει –θεαματικά θα λέγαμε-στις προτιμήσεις του κοινού αποτελεί έναν έξυπνο προορισμό, ειδικά αν επιλέξετε το  VIGLA VILLAGE. Το όνομά (Βίγλα, δηλαδή παρατηρητήριο) δείχνει, ότι βρίσκεται σε ένα από τα υψηλότερα σημεία της περιοχής προσφέροντας μια φανταστική θέα προς το Ιόνιο, το Φράγκικο Κάστρο Χλεμούτσι και το λιμάνι της Κυλλήνης.

Όποιος και αν είναι ο προορισμός, το ekdromi.gr διαθέτει την κατάλληλη προσφορά ξενοδοχείου για αξέχαστες Οδικές αποδράσεις του Αγίου Πνεύματος.

Οι κορυφαίοι προορισμοί για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Η Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος είναι μια πολυαναμενόμενη μέρα που σηματοδοτεί την έναρξη των καλοκαιρινών εκδρομών. Αυτό το τριήμερο είναι η ιδανική αφορμή για να ξεκινήσει το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο και να δημιουργήσουμε αξέχαστες αναμνήσεις στα ειδυλλιακά τοπία της Ελλάδας. Το Ekdromi.gr προσφέρει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στους πιο όμορφους προορισμούς. Πάμε να ανακαλύψουμε ποιοι είναι οι κορυφαίοι προορισμοί για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Χαλκιδική

Χαλκιδική
Οι κορυφαίοι προορισμοί για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – μέρος 2
Χαλκιδική

Η Χαλκιδική είναι ένας μαγευτικός προορισμός που ξεχωρίζει για τα τοπία της, τις πανέμορφες παραλίες της και οι ατελείωτες προτάσεις για όλα τα γούστα. Το Σαββατοκύριακο του Αγίου Πνεύματος στη Χαλκιδική είναι μια ευκαιρία για έντονα συναισθήματα και αξέχαστες αναμνήσεις. Αυτό που κάνει τη Χαλκιδική να ξεχωρίζει είναι η ιδιαίτερη γεωγραφία της, που μοιάζει με τρίαινα με τρία ξεχωριστά “πόδια” που εκτείνονται στο Αιγαίο Πέλαγος. Η Κασσάνδρα διαθέτει έντονη νυχτερινή ζωή, κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και εκπληκτικές παραλίες. Η Σιθωνία προσφέρει χαλαρή ατμόσφαιρα, απόκρημνες ακτές και παρθένα φυσική ομορφιά. Ο Άθως, πατρίδα του Αγίου Όρους, κατέχει τεράστια πνευματική αξία. Η Χαλκιδική φημίζεται για τις εκπληκτικές παραλίες της, όπως η Καλλιθέα και η Σάρτη, που προσφέρουν θέα που κόβει την ανάσα. Για ηρεμία και απομόνωση, σας περιμένουν κρυμμένα διαμάντια όπως η παραλία Orange Beach και η παραλία Λαγομάνδρα. Εξερευνήστε τα θαύματα της Χαλκιδικής και ζήστε ένα αξέχαστο ταξίδι ανακάλυψης.

Εύβοια

Εύβοια
Εύβοια

Η Εύβοια, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, αποτελεί η τέλεια απόδραση για ένα τριήμερο. Βρίσκεται κοντά στην Αθήνα, το νησί αυτό προσφέρει πλήθος εκπλήξεων, ανεξάρτητα από την πλευρά που θα επιλέξετε να εξερευνήσετε, βόρεια, κεντρική ή νότια. Η ίδια η διαδρομή είναι μαγευτική, ειδικά αν διασχίσετε την εντυπωσιακή κρεμαστή γέφυρα της Χαλκίδας. Η Βόρεια Εύβοια διαθέτει εκπληκτικά νερά και επιλογές χαλάρωσης, όπως το γοητευτικό χωριό Λήνη και τα φημισμένα λουτρά της Αιδηψού. Οι λάτρεις της φύσης θα μαγευτούν από τους εντυπωσιακούς καταρράκτες του Δρυμώνα. Τα Λιχαδονήσια, ένα σύμπλεγμα νησιών με κρυστάλλινα νερά, παρουσιάζουν ένα θέαμα που κόβει την ανάσα. Η Κεντρική Εύβοια μαγεύει με το αρμονικό μείγμα βουνών και θάλασσας. Το όρος Δίρφι και οι γραφικές παραθαλάσσιες πόλεις δημιουργούν ένα υπέροχο σκηνικό που περιμένει να το ανακαλύψετε. Στη νότια πλευρά, σας περιμένουν τα περίφημα “σπίτια του δράκου” και το φαράγγι του Δημοσάρη. Θα βρείτε επίσης γνωστά παραθαλάσσια θέρετρα όπως η Κάρυστος, η Ερέτρια και τα Στύρα. Ένα Σαββατοκύριακο δεν είναι αρκετό για να ανακαλύψετε τις ομορφιές του νησιού, αλλά σίγουρα είναι αρκετό για να ερωτευτείτε τη σαγηνευτική γοητεία της Εύβοιας.

Άνδρος

Άνδρος
Άνδρος

Ανακαλύψτε τη μαγεία της Άνδρου, ενός μοναδικού νησιού των Κυκλάδων. Με την πλούσια ναυτική κληρονομιά της, τα καταπράσινα τοπία, τις μαγευτικές παραλίες και την γοητευτική ατμόσφαιρα, η Άνδρος ξεχωρίζει ως ένας πραγματικά πανέμορφος προορισμός. Μόλις δύο ώρες με το πλοίο από τη Ραφήνα, προσφέρει την τέλεια απόδραση για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο καλοκαιρινές εμπειρίες. Το καταπράσινο τοπίο του νησιού, η υπέροχη ακτογραμμή και η γοητευτική Χώρα σας καλούν να ξεκινήσετε ένα ταξίδι εξερεύνησης και χαλάρωσης. Η Άνδρος είναι ένα στολίδι των Κυκλάδων, που περιμένει να το ανακαλύψουν και να το αγαπήσουν όσοι αναζητούν μια αξέχαστη νησιωτική απόδραση.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στους κορυφαίους προορισμούς για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος εδώ.

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος σε Luxury Hotels – Προσφορές ξενοδοχείων

Ζήστε τη μαγεία του καλοκαιριού όπως ποτέ άλλοτε με μια πολυτελή απόδραση στους καλύτερους προορισμούς της Ελλάδας. Καθώς το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πλησιάζει, η ανυπομονησία για μια καλοκαιρινή απόδραση μεγαλώνει. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε τις καλοκαιρινές διακοπές των ονείρων σας, όπου κάθε επιθυμία σας εκπληρώνεται. Αφεθείτε στην επιτομή της άνεσης, της άψογης εξυπηρέτησης και των γαστρονομικών απολαύσεων, ενώ απολαμβάνετε ένα περιβάλλον προσαρμοσμένο σε κάθε σας ανάγκη. Το Ekdromi.gr σας προσκαλεί να απολαύσετε ένα μοναδικό Tριήμερο Αγίου Πνεύματος σε Luxury Hotels, προσφέροντάς σας απαράμιλλες εμπειρίες σε ασυναγώνιστες τιμές. Ανακαλύψτε τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία και ξεκινήστε ένα ταξίδι γεμάτο αξέχαστες στιγμές.

Mitsis Galini Wellness Spa & Resort

Mitsis Galini Wellness Spa & Resort
Τριήμερο Αγίου Πνεύματος σε Luxury Hotels
Mitsis Galini Wellness Spa & Resort

Ανακαλύψτε το εξαιρετικό ξενοδοχείο 5 αστέρων Mitsis Galini Wellness Spa & Resort, που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης των Καμένων Βούρλων. Μόλις 1 ½ ώρα από την Αθήνα, αυτό το πολυτελές καταφύγιο καλωσορίζει τους επισκέπτες όλο το χρόνο. Αφεθείτε στο Galini Wellness Spa & Resort, που προσφέρει μια ποικιλία από θεραπείες προσώπου και σώματος, αξιοποιώντας τις ιαματικές ιδιότητες της εσωτερικής πισίνας και της πισίνας θαλασσοθεραπείας. Το εστιατόριο Magnolia προσφέρει έναν πλούσιο μπουφέ πρωινού και δείπνου με μεσογειακές και παραδοσιακές ελληνικές λιχουδιές. Βυθιστείτε στην άνεση και το στυλ μέσα σε μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια, εμπνευσμένα από τη μεσογειακή αισθητική και διακοσμημένα με σύγχρονο design. Χαλαρώστε και αναζωογονηθείτε σε αυτό το ειδυλλιακό καταφύγιο.

Blue Lagoon Princess

Blue Lagoon Princess

Καλώς ήρθατε στο υπέροχο ξενοδοχείο 5 αστέρων Blue Lagoon Princess, όπου η πολυτέλεια και η άνεση σας περιμένουν για να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής. Αυτό το υπέροχο ξενοδοχείο βρίσκεται στη μαγευτική παραλία των Καλυβών Χαλκιδικής, σε μικρή απόσταση από το αεροδρόμιο Μακεδονία, στον Τορωναίο κόλπο, ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής. Απολαύστε τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις με τις πολλές πισίνες, spa, την πληθώρα των παιδικών δραστηριοτήτων και των αθλητικών εγκαταστάσεων, δημιουργώντας το τέλειο σκηνικό για όλα τα γούστα. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια ποικιλία δωματίων, όπως επιλογές με θέα στον κήπο και τη θάλασσα, junior σουίτες με θέα στον κήπο ή στην κοινόχρηστη πισίνα και deluxe σουίτες με ιδιωτικές πισίνες.  Η απαράμιλλη τοποθεσία του Blue Lagoon Princess, φωλιασμένο στην αμμώδη παραλία με τη μαγευτική αντανάκλαση των πεύκων στα κρυστάλλινα νερά, υπόσχεται μια αξέχαστη και απολαυστική διαμονή για όλους τους επισκέπτες του.

Wyndham Loutraki Poseidon Resort

Wyndham Loutraki Poseidon Resort

Αφεθείτε στην ανεπιτήδευτη πολυτέλεια και βυθιστείτε στη φυσική ομορφιά στο Wyndham Loutraki Poseidon Resort. Με εκπληκτική θέα στον Κορινθιακό Κόλπο αυτό το πανέμορφο ξενοδοχείο θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία απόδρασης από την καθημερινότητα. Η μοναδική παραθαλάσσια τοποθεσία του προσφέρει μια αναζωογονητική απόδραση κοντά στην Αθήνα και παρέχει εύκολη πρόσβαση σε φημισμένα ιστορικά αξιοθέατα όπως η Επίδαυρος, οι Μυκήνες, το Ναύπλιο και η Αρχαία Κόρινθος. Ζήστε την απόλυτη χαλάρωση σε ένα γαλήνιο περιβάλλον όπου η φύση κυριαρχεί, καθιστώντας το Wyndham Loutraki Poseidon Resort την ιδανική επιλογή για μια αξέχαστη διαμονή στο Λουτράκι.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές για ένα αξέχαστο Τριήμερο Αγίου Πνεύματος σε Luxury Hotels

Αγίου Πνεύματος με οικονομικές προσφορές

Οι ημέρες πλησιάζουν, ο Μάιος έφτασε στα μέσα του. Η ιδέα ενός ταξιδιού του Αγίου Πνεύματος ολοένα και στριφογυρίζει στο μυαλό μας. Οι προορισμοί πολλοί, οι προτάσεις ακόμα περισσότερες. Είτε η διάθεση επιβάλλει ταξίδι σε νησί, είτε σε κάποιον προορισμό οδικώς, το ekdromi.gr είναι εδώ να σας δώσει λύσεις και μάλιστα στις πιο οικονομικές τιμές. Εαν το budget είναι η πρώτη σας προτεραιότητα για την επιλογή του προορισμού, τότε είστε στο σωστό μέρος. Χρησιμοποιώντας τα έξυπνα φίλτρα του ekdromi.gr μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δεκάδες προσφορές για να διαλέξετε την πιο οικονομική! Ξεκινάμε λοιπόν για ένα ταξίδι του Αγίου Πνεύματος με οικονομικές προσφορές!

Αναζητήστε μέσω των φίλτρων του ekdromi.gr τις πιο οικονομικές προτάσεις για του Αγίου Πνεύματος και ξεκινήστε το ταξίδι! Πατώντας το button “Αγ. Πνεύματος” και στη συνέχεια “Εύρος Τιμών” θα έχετε τη δυνατότητα να απομονώσετε τις προσφορές που απευθύνονται στο δικό σας budget. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν τη διαδικασία ανεύρεσης του ιδανικού προορισμού, με το χαμηλότερο εύρος τιμής και ας δούμε τις επιλογές μας!

Νησιά

Εάν η επιλογή σας είναι να επισκεφθείτε κάποιον νησί, τότε πραγματικά είναι δύσκολο να επιλέξει κανείς τι να πρωτοεπισκεφθεί! Εαν προτιμάτε το Ιόνιο, τότε έχετε να επιλέξετε μεταξύ Κέρκυρας, Λευκάδας και Ζακύνθου. Αν πάλι θέλετε κάτι πιο κοντινό, τότε μπορείτε να βρείτε την πιο οικονομική μας προσφορά στην Αίγινα! Και το Αιγαίο όμως έχει τις δικές του ομορφιές, και φυσικά τις δικές του προσφορές! Η κλασική Σύρος, η κοσμοπολίτικη Ρόδος, η παραδοσιακή Χίος, η καταπράσινη Σκιάθος και η πανέμορφη Μυτιλήνη διαθέτουν μερικές από τις πιο οικονομικές προσφορές ειδικά για εσάς!

Ηπειρωτική Ελλάδα

Αν είστε από αυτούς που προτιμούν το ταξίδι με αυτοκίνητο, τότε μοναδικοί προορισμοί όπως η Χαλκιδική, τα Ζαγοροχώρια, η Νάουσα και η Λίμνη Πλαστήρα, έχουν τουλάχιστον μία πολύ οικονομική προσφορά! Η Πελοπόννησος, με την ήρεμη Κυπαρισσία, το ιστορικό Ναύπλιο, τα γραφικά Καλάβρυτα αλλά και τη μαγευτική Μεσσηνία, σας περιμένουν με τις χαμηλότερες τιμές!

Και αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους εκατοντάδες προορισμούς που μπορεί κανείς να επισκεφθεί μέσα από τις προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καταλήξετε στο budget του ταξιδιού σας, τα υπόλοιπα αφήστε τα στο ekdormi.gr!

Αγίου Πνεύματος – Προσφορές ξενοδοχείων

Μπήκαμε ήδη στην τελική ευθεία για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, και οι περισσότεροι έχουν ήδη προγραμματίσει το μικρό ή μεγάλο ταξίδι τους. Αν εσείς είστε από αυτούς που ακόμα δεν έχουν βρει τον προορισμό τους, πρέπει να σας ενημερώσουμε πως οι μέρες περνούν! Δεν πρέπει όμως να σας πιάνει άγχος. Στο ekdromi.gr και ειδικότερα στο section “Προσφορές Αγίου Πνεύματος” μπορείτε ακόμα να βρείτε τον προορισμό που σας ταιριάζει και όχι μόνο! Μαζί με το ιδανικό μέρος θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε και μερικές από τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων. Πάμε λοιπόν να εξερευνήσουμε τις προτάσεις του ekdromi.gr για του Αγίου Πνεύματος, για εσάς που είστε της τελευταίας στιγμής!

Tο Olympus Thea Boutique Hotel
Tο Olympus Thea Boutique Hotel

Πώς θα σας φαινόταν αν το φετινο τριήμερο το περνούσατε στο νησί του “mama mia”; Η καταπράσινη Σκόπελος είναι σίγουρα μια εξαιρετική επιλογή για μίνι αποδράσεις. Εκεί, σας περιμένει το Rigas Hotel. Μια εξαιρετική πρόταση από ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία του νησιού! Αν πάλι προτιμάτε την (επίσης καταπράσινη) Άνδρο, τότε δίγουρα η επιλογή σας πρέπει να είναι το Paradise Art Hotel. Απολαύστε μαγευτική θέα στο πέλαγο, σε ελάχιστη απόσταση από την παραλία! Ποιός θα μπορούσε να πει όχι στο κάλεσμα της Πάρου; Σε αυτό το μοναδικό στολίδι των Κυκλάδων με τις υπέροχες παραλίες και τους γραφικούς οικισμούς; Το Santa Maria Surfing Beach με την αμμώδη ιδιωτική παραλία θα σας βάλει γιατα καλά σε mood καλοκαιριού και θα σας ξεσηκώσει!

Για όσους από εσάς προτιμάτε να ταξιδέψετε οδικώς, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα τις ομορφιές της Πελοποννήσου. Στην πανέμορφη πόλη της Καλαμάτας, επιλέξτε το 4* Akti Taygetos Conference Resort. Η ποιότητα των υποδομών συνδυάζεται με την διακριτική πολυτέλεια σε ένα εξαιρετικό τοπίο δίπλα στη θάλασσα. Αλλά και για τους λάτρεις της βόρειας Ελλάδας, υπάρχει η υπέροχη παραλία του Πλαταμώνα. Ένα μέρος σπάνιας φυσικής ομορφιάς όπου το βουνό συναντά τη θάλασσα. Το Olympus Thea Boutique Hotel αποτελεί το ιδανικό ξενοδοχείο για να ζήσετε με τον καλύτερο τρόπο την ομορφιά του τοπίου.

Και αυτές είναι μόνο λίγες από τις προσφορές που μπορεί κανείς να βρει στο ekdromi.gr για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Μην περιμένετε άλλο, ετοιμάστε βαλίτσες και φύγαμε για τριήμερη απόδραση!

Προσφορές ξενοδοχείων του Αγίου Πνεύματος – μέρος 1

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πλησιάζει και όλοι ανυπομονούμε να βρεθούμε σε κάποιον καλοκαιρινό προορισμό. Σίγουρα το πρώτο επίσημο τριήμερο του καλοκαιριού θέλει όμορφες παραλίες και μέρη όπου θα απολαύσουμε την καλοκαιρινή ανεμελιά. Αφήνουμε για λίγο τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και οργανώνουμε μια καλοκαιρινή απόδραση σε υπέροχα μέρη. Εξόρμηση του Αγίου Πνεύματος με τις μοναδικές προσφορές του Ekdromi.gr. Βρείτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει στις πιο ασυναγώνιστες τιμές για μια ταξιδιωτική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.   

Paradise Art Hotel – Άνδρος

Paradise Art Hotel 
Εξόρμηση του Άγιου Πνεύματος με το Ekdromi.gr – μέρος 1
Το Paradise Art Hotel 

Το Paradise Art Hotel βρίσκεται στη Χώρα της Άνδρου. Τα ψηλοτάβανα δωμάτια και τα χρώματα της διακόσμησης με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική σας προσφέρουν την απόλυτη ξεκούραση που αναζητάτε. Η θέα από το μπαλκόνι είναι μαγευτική και η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι ιδανική αφού μπορείτε με τα πόδια να επισκεφτείτε κοντινές ταβέρνες, εστιατόρια και πολλά μέρη για διασκέδαση.

Amarynthos Resort  – Εύβοια

Amarynthos Resort
To Amarynthos Resort

Το Amarynthos Resort βρίσκεται στο χωριό Αμάρυνθος στην Εύβοια. Είναι ένα πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο και η διαμονή σας εκεί θα αποτελέσει εμπειρία ζωής. Είναι χτισμένο μπροστά από μια αμμώδη παραλία με υπέροχα νερά και περιβάλλεται από καταπράσινους κήπους. Οι μεγάλοι κοινόχρηστοι χώροι με την πισίνα, το όμορφο εστιατόριο και τα ατμοσφαιρικά μπαρ που βρίσκονται σε διαφορετικές γωνίες θα σας μαγέψουν.

Florida Blue Bay Resort & Spa – Ψαθόπυργος

Florida Blue Bay Resort & Spa
To Florida Blue Bay Resort & Spa

Το Florida Blue Bay Resort & Spa βρίσκεται στον Ψαθόπυργο, σε μια από τις πιο όμορφες γωνιές της Πελοποννήσου. Απολαύστε τον απόλυτο συνδυασμό πράσινου και γαλάζιου ανάμεσα σε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο δίπλα στη θάλασσα. Το ξενοδοχείο αποτελεί το ιδανικό ορμητήριο για εκδρομές στα Καλάβρυτα και σε σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους όπως οι Δελφοί, η Αρχαία Ολυμπία, η Επίδαυρος και οι Μυκήνες. Χαλαρώστε στο ατμοσφαιρικό μπαρ με τα υπέροχα κοκτέιλ και απολαύστε μοναδικές γεύσεις στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Ζήστε την απόλυτη εμπειρία διακοπών σε ένα υπέροχο περιβάλλον που ξεχωρίζει για τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και την φιλοξενία του.

Galaxy Hotel – Πόρτο Χέλι

Galaxy Hotel
To Galaxy Hotel

Το Galaxy Hotel βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι. Είναι ένα πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο που σας προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Απολαύστε την διαμονή σας δίπλα στη θάλασσα σε ένα φιλόξενο περιβάλλον που ξεχωρίζει για την εξυπηρέτηση του. Αξίζει να δοκιμάστε τις υπέροχες γεύσεις του εστιατορίου και να χαλαρώσετε πίνοντας το ποτό σας δίπλα στη πισίνα.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για του Αγίου Πνεύματος εδώ.

Προσφορές Αγίου Πνεύματος

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αποτελεί παραδοσιακά την πρώτη καλοκαιρινή γεύση της κάθε χρονιάς. Το πρώτο long weekend μέσα στο καλοκαίρι. Τριήμερο στο οποίο τα κοντομάνικα, τα σορτς και τα μαγιώ παίρνουν επίσημα θέση μέσα στη βαλίτσα μας. Το πρώτο τριήμερο στο οποίο οι παραλίες και οι αμμουδιές αποτελούν τα κριτήρια για την επιλογή προορισμού. Η διάθεση για ταξίδι και χαλάρωση ανεβαίνει και το ekdromi.gr είναι εδώ για να μας προσφέρει τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία του Αγίου Πνεύματος.

Προτάσεις και προσφορές για κάθε τύπο ταξιδιώτη, για κάθε διάθεση, για εξερεύνηση νέων τοποθεσιών. Προτάσεις για ξεκούραση, για διασκέδαση, για παρέες, για οικογένειες. Στην περίπτωση που θέλετε να ταξιδέψετε σε κάποιο νησί, οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές. Ούτε λίγο ούτε πολύ έχετε να διαλέξετε ανάμεσα από 19 νησιά και δεκάδες διαφορετικές προσφορές. Διάθεση και ώρα να έχετε για να τις δείτε και να τις μελετήσετε. Είτε ο προορισμός είναι το Ιόνιο, είτε οι Σποράδες ή οι Κυκλάδες, η Κρήτη ή ο Αργοσαρωνικός, το ekdromi.gr έχει συγκεντρώσει τα καλύτερα ξενοδοχεία και έχει εξασφαλίσει τις πιο μεγάλες προσφορές. Ακόμα και αν δεν θέλετε να επισκεφθείτε μόνο ένα μέρος, στις προτάσεις μας υπάρχει και ημερήσια κρουαζιέρα για Πόρο, Ύδρα και Αίγινα.

Δεν είναι όμως μόνο τα νησιά που κεντρίζουν το ενδιαφέρον για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Προορισμοί όπως η Χαλκιδική, η λίμνη Πλαστήρα, τα Καλάβρυτα, το Καρπενήσι, το Πήλιο είναι μόνο μερικοί από αυτούς που θα κληθείτε να επιλέξετε για το τριήμερο που έρχεται!

Ο συνολικός αριθμός των προσφορών ξεπερνά τις 100  και στην πλειοψηφία τους είναι πάνω από 50%.

Δείτε εδώ όλες τις μεγάλες προσφορές σε ξενοδοχεία για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

About Ekdromi.gr