luxury hotels

Luxury Hotels από το ekdromi.gr

Ας μην κρυβόμαστε, σε όλους μας αρέσει η πολυτέλεια. Όλοι θέλουμε για τις, λίγες ή περισσότερες, ημέρες των διακοπών μας ένα άνετο και πολυτελές περιβάλλον. Άλλωστε, όταν μιλάμε για καλοκαιρνές διακοπές, αναφερόμαστε στις ημέρες που θα μας ξεκουράσουν, θα μας χαλαρώσουν, και θα “γεμίσουν τις μπαταρίες μας” για τον επερχόμενο χειμώνα. Σχεδόν πάντα όμως, η πολυτέλεια έχει και το ανάλογο αντίτιμο. Και λέμε “σχεδόν” γιατί στις προσφορές του ekdromi.gr μπορεί κανείς εύκολα να βρει πολυτελή ξενοδοχεία, που προσφέρουν όλες τις ανέσεις που χρειάζεται ο επισκέπτης, σε τιμές που δεν είναι απαγορευτικές! Μέσα από το νέο section “Luxury Hotels” μπορείτε να περιηγηθείτε στις προσφορές και τις προτάσεις του ekdromi.gr, να συγκρίνετε τιμές και να επιλέξετε το ξενοδοχείο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, κερδίζοντας ταυτόχρονα εκπτώσεις που φτάνουν ακόμα και το 62%. Τι περιμένετε λοιπόν; Οι προσφορές σας περιμένουν και ισχύουν σχεδόν για ολόκληρο το καλοκαίρι!

Luxury Hotels από το ekdromi.gr

Luxury Hotels από το ekdromi.gr

Luxury Hotels από το ekdromi.gr

Καταρχάς, τα Luxury Hotels είναι παντού! Οπότε οπλιστείτε με υπομονή γιατί οι προτάσεις είναι τόσες πολλές, που σίγουρα θα σας πάρει αρκετή ώρα για να επιλέξετε την κατάλληλη. Άλλωστε, τι πιο όμορφο το να αναζητάς το μέρος που θα περάσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Ούτε λίγο όυτε πολύ, οι προσφορές του ekdromi.gr για Luxury Hotels, είναι περισσότερες από 160. 160 προσφορές σε ξενοδοχεία 5 αστέρων που διαθέτουν όλες τις ανέσεις και την πολυτέλεια που ονειρεύεστε.

Προσφορές που καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα προορισμών, στα πιο όμορφα μέρη της χώρας. Σε νησιά όπως η Σκιάθος και η Σκόπελος στις Σποράδες. Ή στη μαγευτική Λευκάδα, την υπέροχη Κεφαλονιά, την γραφική Ζάκυνθο και την κοσμοπολίτικη Κέρκυρα στο Ιόνιο. Φυσικά και στην Κρήτη οι επιλογές είναι πολλές και μάλιστα στα ομορφότερα και πιο δημοφιλή σημεία της. Στην Πάρο και την Άνδρο απ΄οτις κυκλάδες, αλλά και στην Κω και τη Ρόδο από τα δωδεκάνησα.

Για όσους προτιμούν την οδική μετακίνηση, η Χαλκιδική, ο Πλαταμώνας και το Λιτόχωρο προτείνονται με εξαιρετικής ομορφιάς ξενοδοχεία από τη Βόρεια Ελλάδα. Για αυτούς που θα επιλέξουν Πελοπόννησο, Κυλλήνη και Αρχαία Ολυμπία διαθέτουν Luxury ξενοδοχεία σε αποκλειστικές προσφορές από το ekdromi.gr. Αλλά και στα Σύβοτα, τον Βόλο, το Καρπενήσι και τα Ιωάννινα, μπορεί να βρει κανείς μοναδικές προσφορές σε ξενοδοχεία. Τέλος, για όποιον θέλει κάτι πραγματικά διαφορετικό, στις προσφορές του ekdromi.gr για Luxury Hotels, υπάρχει και ένα υπέροχο ξενοδοχείο στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας!

Τι περιμένετε; Το καλοκαίρι έχει ήδη φτάσει και οι προσφορές του ekdromi.gr για Luxury Hotels είναι εδώ για να μας ταξιδέψουν με τον πιο όμορφο και οικονομικό τρόπο!

About Ekdromi.gr