μπαλί κρήτης

Αφιέρωμα στην Κρήτη – Μπαλί

Η Κρήτη είναι ένας προορισμός που δεν μπορείς να ανακαλύψεις ολόκληρη τη μεγαλοπρέπειά του όσες φορές και αν τον επισκεφτείς. Τα φυσικά τοπία του, οι άνθρωποί του, τα έθιμα, οι παραδόσεις, η γαστρονομία, οι παραλίες. Είναι τόσα πολλά τα κομμάτια που συνθέτουν το παζλ της Κρήτης που κάνουν κάθε επίσκεψη, μια νέα εμπειρία για τον ταξιδιώτη. Για το καλοκαίρι του 2016 το blog του ekdromi.gr θα πραγματοποιήσει ένα ειδικό αφιέρωμα σε όλες τις πόλεις και τους προορισμούς της Κρήτης δίνοντας την ευκαιρία για μια εκ νέου γνωριμία σε όσους έχουν επισκεφθεί το νησί, αλλά και ένα κίνητρο για επίσκεψη σε όσους δεν έχουν ακόμα διασχίσει το Κρητικό πέλαγος. Πρώτη στάση μας το Μπαλί.

Το Μπαλί της Κρήτης

Το Μπαλί είναι ένα όμορφο και μικρό, αλλά διάσημο ψαροχώρι. Απέχει 32 χιλιόμετρα από το Ρέθυμνο και λίγο λιγότερο από 50 από το Ηράκλειο. Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς τουριστικούς προορισμούς της Κρήτης. Προορισμός ο οποίος με το πέρασμα των ετών αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα από τον κόσμο που επισκέπτεται το νησί. Το Μπαλί διαθέτει μια από τις πιο γνωστές παραλίες της Κρήτης. Η κεντρική παραλία (από τις τρεις συνολικά που διαθέτει) είναι οργανωμένη, με ξαπλώστρες, παρέχει θαλάσσια σπορ, ενώ διαθέτει εστιατόρια και café. Για όσους αρέσκονται σε πιο χαλαρές καταστάσεις, υπάρχουν και άλλες παραλίες, πιο μικρές και πιο ήσυχες. Το Μπαλί ενδείκνυται για ήρεμες και οικογενειακές διακοπές, χαλαρούς ρυθμούς και συνύπαρξη με τη φύση στην καλύτερη εκδοχή της.

Πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα τουριστικά, παραθαλάσσια θέρετρα που μπορεί να επισκεφθεί κανείς στον νομό Ρεθύμνης. Διαθέτει αξιοζήλευτη φυσική ομορφιά, γαλανά νερά και πολλές διαφορετικές επιλογές τόσο για άτομα που αρέσκονται στις αθλητικές και θαλάσσιες δραστηριότητες, όσο και για ανθρώπους που θέλουν έναν προορισμό για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν μπαταρίες για το χειμώνα.

 

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές για ξενοδοχεία στο Μπαλί εδώ!

About Ekdromi.gr