αχελωίδες

Αχελωίδες Hotel – Ασπροπόταμος Τρικάλων

Η κοινότητα του Ασπροπόταμου Τρικάλων αποτελεί έναν από τους πιο όμορφους προορισμούς της χώρας. Εννιά πανέμορφα χωριουδάκια στη Νότια Πίνδο είναι έτοιμα να δεχθούν τους πολυάριθμους ταξιδιώτες.  Να τους υποδεχθούν και να τους χαρίσουν στιγμές χαλάρωσης δίπλα στη φύση. Σε ένα από τα χωριά του Ασπροπόταμου, την Καλλιρρόη, βρίσκεται το ξενοδοχείο Αχελωίδες. Μέσα σε μια μεγάλη έκταση γεμάτη πράσινο, έτοιμη να υποδεχθεί τον επισκέπτη και να του δώσει απλόχερα την ηρεμία που ζητά.

Ξενοδοχείο Αχελωίδες

αχελωίδες

Η πισίνα στις Αχελωίδες

Οι Αχελωίδες βρίσκονται σε υψόμετρο 1.040 μέτρων και διαθέτουν συνολικά 24 δωμάτια, 18 από αυτά είναι δίκλινα και 6 σουίτες. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα των δωματίων είναι πως θυμίζουν παλιά αρχοντικά, συνδυάζοντας το ρομαντισμό με χρώματα και αρώματα συνθέτοντας ένα μοναδικό σκηνικό για τον επισκέπτη. Στις Αχελωίδες, όλα τα δωμάτια έχουν θέα σε ένα αχανές τοπίο γεμάτο δέντρα και πράσινο ενώ σε κάθε δωμάτιο ο φωτισμός είναι χαμηλός έτσι ώστε να βοηθήσει στη χαλάρωση του σώματος και του πνεύματος.

αχελωίδες 3

Ένα από τα δωμάτια

Οι Αχελωίδες διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά που μπορούν να εξασφαλίσουν μια άνετη και όμορφη διαμονή, στο ξενοδοχείο μπορεί κανείς να χαλαρώσει στο σαλόνι, να απολαύσει τον καφέ ή το ρόφημά του στο Prive Café, να επισκεφθεί το γυμναστήριο και το spa, να βουτήξει στην πισίνα αλλά και να πιει το ποτό του στο bar. Επίσης το ξενοδοχείο παρέχει δορυφορική τηλεόραση και internet για τους πελάτες του. Όλες οι παραπάνω ανέσεις, σε συνδυασμό με τη υπέροχη αισθητική που οι Αχελωίδες προσφέρουν, δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία διαμονής για όποιον αποφασίσει να επισκεφθεί το ξενοδοχείο.

αχελωιδες 4

Εσωτερικός χώρος

Οι δραστηριότητες όμως δεν σταματούν εδώ. Στον Ασπροπόταμο Τρικάλων μπορεί κανείς να κάνει rafting, trekking, ιππασία, αναρρίχηση, mountain bike καθώς και χειμερινά σπορ. Σε πολύ κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο παρέχονται όλες οι παραπάνω δραστηριότητες. Παράλληλα, το υπέροχο φυσικό τοπίο που βρίσκονται οι Αχελωίδες αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ένα περίπατο μέσα στη φύση!

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές για τις Αχελωίδες εδώ!

About Ekdromi.gr