γιορτές στα χωριά του ολύμπου

Γιορτές στα χωριά του Ολύμπου

Στους περισσότερους από εμάς, όταν ακούμε για εορταστικές εξορμήσεις, η πιο χαρακτηριστική εικόνα που μας έρχεται στο μυαλό είναι χιονισμένες βουνοπλαγιές, ζεστά, ξύλινα σαλέ και φωτιά στο τζάκι. Αν μη τι άλλο, η Ελλάδα διαθέτει πολλούς και υπέροχους ορεινούς προορισμούς, ιδανικούς για τέτοιου είδους αποδράσεις. Μέρη που είναι γνωστά τόσο για τη φυσική ομορφιά, όσο και για τη γραφικότητα και την παράδοσή τους. Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν αν τις φετινές γιορτές τις περνούσατε σε κάποιο από τα υπέροχα χωριά του νομού Πιερίας που βρίσκονται κοντά στο μεγαλύτερο βουνό της Ελλάδας; Γιορτές στα χωριά του Ολύμπου λοιπόν μέσα από τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr.

Γιορτές στα χωριά του Ολύμπου

Λιτόχωρο

Πρόκειται για το πλέον δημοφιλές χωριό στους πρόποδες του μεγάλου βουνού. Συνήθως αποτελεί τη βάση για όσους θέλουν να ανέβουν τον Όλυμπο. Πέραν όμως από την ιδιότητά του αυτή, το Λιτόχωρο είναι ένα μέρος με ξεχωριστή προσωπικότητα. Μια γραφική συνοικία που θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί τον τελικό προορισμό ενός εορταστικού ταξιδιού. Χαλαρώστε στα στενά του δρομάκια, μπείτε στους χαλαρούς του ρυθμούς και ξεγνοιάστε μέσα σε ένα μοναδικό, χριστουγεννιάτικο περιβάλλον.

Ελατοχώρι Πιερίας

Στο Ελατοχώρι, θα κάνετε μία διαφορετική, ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη απόδραση. Θα έρθετε λίγο πιο κοντά στη φύση. Θα περπατήσετε τα μικρά του μονοπάτια και θα ζήσετε από κοντά τις ομορφιές του φυσικού περιβάλλοντος που το περικελείει. Ταυτόχρονα όμως θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε το κλίμα των εορτών μέσα στα ζεστά, παραδοσιακά καταλύματα της περιοχής. Ξενοδοχεία με το δικό τους ξεχωριστό στυλ που θα σας μαγέψουν με την φιλοξενία τους.

Όλυμπος

Και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και τις προτάσεις ξενοδοχείων που βρίσκονται στον ίδιο τον Όλυμπο. Για όσους θέλουν να ζήσουν από κοντά τη μαγεία του μεγάλου αυτού βουνού μέσα στις γιορτές. Για αυτούς που μαγεύονται από τα επιβλητικά τοπία και τις πλαγιές του. Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στον Όλυμπο εδώ!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.