αύγουστος στην κέρκυρα

Αύγουστος στην Κέρκυρα

Ένα από τα 7 διαμάντια του Ιονίου, κατά πολλούς το ομορφότερο. Η Κέρκυρα, η κοσμοπολίτισσα των Επτανήσων, ένα αμάλγαμα φυσικής ομορφιάς, πολιτισμού, κουλτούρας και γραφικότητας. Ένα νησί που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών του ολόκληρο σχεδόν το χρόνο. Ποιός από εμάς δεν έχει γοητευθεί από την κατάνυξη των ημερών του Πάσχα, ή από τα χρώματα της άνοιξης και του Ιουνίου. Το μόνο σίγουρο όμως είναι πως ο Αύγουστος στην Κέρκυρα είναι ξεχωριστός. Η χρωματική παλέτα του νησιού ακροβατεί ανάμεσα στο πράσινο και στο γαλάζιο. Ο ουρανός, η θάλασσα, οι αμμουδιές σχηματίζουν φωτογραφίες σπάνιας ομορφιάς. Μια βόλτα στην πόλη, μια εκδρομή στα δεκάδες πανέμορφα χωριά της, αλλά και οι μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στις πανέμορφες παραλίες της. Όλα, συνθέτουν ένα παζλ σπάνιας ομορφιάς που μπορεί να κάνει τις καλοκαιρινές σας διακοπές πραγματικά αξέχαστες.

Αύγουστος στην Κέρκυρα – Παραλίες

Στα βόρεια του νησιού, βρίσκουμε μία από τις πιο δημοφιλείς και όμορφες παραλίες του, το πασίγνωστο Σιδάρι. Το Πόρτο Τιμόνι, είναι μια πανέμορφη αμμουδιά, όχι όμως τόσο γνωστη όσο οι πιο προβεβλημένες παραλίες του νησιού. Αξίζει όμως σίγουρα την επίσκεψή σας. Στα δυτικά του νησιού, σε απόσταση 25 χιλιομέτρων από την πόλη, βρίσκουμε την Παλιοκαστρίτσα, γνωστή και ως “στολίδι της Κέρκυρας”. Η Γλυφάδα, το Γυαλισκάρι, ο Ίσσος, οι Μπενίτσες και πολλές άλλες παραλίες για όλα τα γούστα, θα γεμίσουν το ταξίδι σας με τις πιο όμορφες εικόνες και στιγμές. Άλλωστε, δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν να επισκέπτονται την Κέρκυρα ξανά και ξανά για τις παραλίες της.

Κέρκυρα – Προσφορές Ξενοδοχείων

Και το φετινό καλοκαίρι το ekdromi.gr φροντίζει για τη διαμονή σας στο νησί των Φαιάκων με μία σειρά από ξεχωριστές – μοναδικές προσφορές. Περισσότερες από 70 προσφορές, σε υπέροχα ξενοδοχεία για όλα τα γούστα, για όλους τους τύπους ταξιδιώτη και κάθε budget σας περιμένουν.Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο ειδικό section με τις προσφορές ξενοδοχείων για την Κέρκυρα και να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει! Φύγαμε για Κέρκυρα τον Αύγουστο λοιπόν! Είναι ένα από τα νησιά που τα χαίρεσαι όλες τις εποχές του χρόνου. Η πιο γοητευτική των επτανήσων, η κοσμοπολίτισσα Κέρκυρα, με την έντονη προσωπικότητα και την μοναδική της γοητεία, έχει τον τρόπο να κερδίζει τον επισκέπτη τόσο το καλοκαίρι, όσο και τον χειμώνα. Σίγουρα, οι περισσότεροι από τους επισκέπτες την προτιμούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ή ακόμα και για το ιδιαίτερό της Πάσχα. Η αλήθεια είναι όμως πως, καιρού επιτρέποντος, στην Κέρκυρα μπορούμε να γεμίσουμε τις ημέρες μας με υπέροχες εικόνες όλες τις εποχές. Με το αεροπλάνο η απόσταση της από την Αττική είναι μόλις 45 λεπτά. Η Κέρκυρα, η αρχόντισσα των επτανήσων και του Ιονίου λοιπον είναι αναμφισβήτητα μια επιλογή που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο, τόσο για ένα μεγάλο ταξίδι, όσο και για μια μίνι απόδραση του Σαββατοκύριακου.

Κέρκυρα, η αρχόντισσα των Επτανήσων

Ο βασικός λόγος που η Κέρκυρα είναι ιδανική και για αποδράσεις όλο το χρόνο είναι οι ομορφιές που κρύβει μέσα στην πόλη. Το νησί αυτό δεν φημίζεται μόνο για τη φυσική του ομορφιά και τις παραλίες του. Η Κέρκυρα κρύβει υπέροχους θησαυρούς και μέσα στα στενά της. Σε ποιον άλλωστε δεν θα άρεσε μια βόλτα στο Λιστόν, τον υπέροχο αυτό πεζόδρομο που βρίσκεται δίπλα στην Σπινιάδα, την μεγαλοπρεπή πλατεία της παλιάς πόλης. Ή από μια επίσκεψη στο Παλιό και το Νέο φρούριο, όπου η θέα είναι μοναδική. Τα αξιοθέατα της Κέρκυρας όμως δεν σταματούν εδώ. Δοκιμάστε μια επίσκεψη στο επιβλητικό Μον Ρεπο των 258 στρεμμάτων που βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη. Ένα σημείο που αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη της Κέρκυρας. Αξίζει να επισκεφθείτε το ανάκτορό του και να απολαύσετε την υπέροχη και χαλαρωτική θέα που σας προσφέρει προς τη θάλασσα. Βγείτε εκτός πόλης και περιπλανηθείτε στις ομορφιές που βρίσκονται “εκτός των τειχών”. 10 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης της Κέρκυρας, βρίσκουμε το Αχίλλειο. Κτίσμα που δημιούργησε η αυτοκράτειρα Σίσσυ της Αυστροουγγαρίας. Ακόμα, δοκιμάστε μια βόλτα στο γνωστό Ποντικονήσι, και το εκκλησάκι της Παναγίας Βλαχερνών. Μία βόλτα στα αξιοθέατα της Κέρκυρας θα σας γεμίσει με όμορφες εικόνες! Ζήστε τις ομορφιές της Κέρκυρας μέσα από τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr! Η Κέρκυρα, το κοσμοπολίτικο νησί του Ιονίου, με την πλούσια ιστορία και τις αμέτρητες επιλογές είναι ένας προορισμός που θα σας μαγέψει. Το “νησί των Φαιάκων” φημίζεται για τους γραφικούς οικισμούς με την ενετική αρχιτεκτονική, τα σπουδαία μνημεία, τις παραδεισένιες παραλίες και την πλούσια βλάστηση που διαθέτει. Η Παλιά Πόλη, με τα γραφικά σοκάκια και τα εντυπωσιακά κτίρια θα σας ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή βγαλμένη από τα παραμύθια. Το Παλιό και το Νέο Φρούριο αποτελούν μοναδικά και σπάνια δείγματα οχυρωματικής αρχιτεκτονικής. Οι επιβλητικές εκκλησίες, όπως ο ναός του Αγίου Σπυρίδωνα, με το ψηλότερο καμπαναριό της πόλης, αποτελούν θρησκευτικά σημεία αναφοράς των κατοίκων. Φυσικά, το σήμα κατατεθέν του νησιού είναι το γνωστό Ποντικονήσι και το πανέμορφο εκκλησάκι της Παναγίας Βλαχερνών που βρίσκεται ακριβώς δίπλα του. Όσο για τις παραλίες της Κέρκυρας, είναι αμέτρητες με χρυσαφένιες αμμουδιές και κρυστάλλινα νερά. Σίγουρα θα βρείτε μια που θα ταιριάζει στις απατήσεις και τα γούστα σας. Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Κέρκυρας με τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr.

Προσφορές ξενοδοχείων στην Κέρκυρα

Rebecca’s Village

 Rebecca's Village
Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Κέρκυρας με το Ekdromi.gr
Το  Rebecca’s Village
Το Rebecca’s Village βρίσκεται μόλις ένα χιλιόμετρο από το γραφικό χωριό Καρουσάδες και το υπέροχο Canal D ‘Amour. Περιτριγυρισμένο από ελαιώνες, κυπαρίσσια και ένα καταπράσινο πευκόδασος σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής. Διαθέτει πολυτελείς εγκαταστάσεις και προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες που υπόσχονται αξέχαστες διακοπές σε εσάς και την οικογένειά σας.

Benitses Bay View Hotel

Benitses Bay View Hotel
To Benitses Bay View Hotel
Στην πλαγιά του λόφου στο χωριό Γαστούρι, δίπλα στο παλάτι Αχίλλειον, βρίσκεται το Benitses Bay View Hotel. Το ευχάριστο περιβάλλον και η φιλοξενία του σας προσφέρουν τη χαλάρωση που αναζητάτε. Σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο υπάρχουν εστιατόρια, καφετέριες, μίνι μάρκετ, αλλά και η παραλία Μπένιτσες.

Hellinis Ηotel

Hellinis Ηotel
To Hellinis Ηotel
Το Hellinis Ηotel βρίσκεται στην περιοχή Κανόνι. Λόγω της ιδανικής του τοποθεσίας αλλά και των υπηρεσιών φιλοξενίας που προσφέρει είναι από τα πιο αγαπημένα ξενοδοχεία στην Κέρκυρα. Απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και βρίσκεται δίπλα στο Ποντικονήσι, το πιο δημοφιλές αξιοθέατο του νησιού. Χαλαρώστε δίπλα στην πισίνα ή την όμορφη παραλία που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και απολαύστε μια εμπειρία διαμονής που θα σας μείνει αξέχαστη.

Hotel Sidari Panorama Resort

Hotel Sidari Panorama Resort
To Hotel Sidari Panorama Resort
Το Hotel Sidari Panorama Resort απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από την παραλία του Σιδαρίου και τα δωμάτιά του είναι εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Διαθέτει πισίνα και pool bar, εστιατόριο, γυμναστήριο, γήπεδο τένις και τραπέζι πινγκ-πονγκ. Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές τοπικές και διεθνείς γεύσεις. Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Κέρκυρα εδώ. Για πολλούς, θεωρείται το ομορφότερο από τα διαμάντια του Ιονίου. Είτε συμφωνείτε, είτε όχι, η Κέρκυρα, το νησί των Φαιάκων, είναι ένας μοναδικός προορισμός. Είναι η κοσμοπολίτισσα των Επτανήσων, ένα αμάλγαμα φυσικής ομορφιάς, πολιτισμού, κουλτούρας και γραφικότητας. Η ποικιλία χρωμάτων του νησιού ακροβατεί ανάμεσα στο πράσινο και στο γαλάζιο. Οι παραλίες και οι αμμουδιές της σχηματίζουν τοπία σπάνιας φυσικής ομορφιάς. Οι βόλτες στην πόλη, οι εκδρομές στα δεκάδες πανέμορφα χωριά της, αλλά και οι μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στις πανέμορφες παραλίες της, συνθέτουν ένα παζλ σπάνιας ομορφιάς που μπορεί να κάνει τις καλοκαιρινές σας διακοπές πραγματικά αξέχαστες. Ας ετοιμαστούμε λοιπόν για καλοκαιρινές διακοπές στην Κέρκυρα!

Διακοπές στην Κέρκυρα

Ως ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά, η Κέρκυρα δεν θα μπορούσε να μην είναι γνωστή και για τα υπέροχα ξενοδοχεία της. Καταλύματα για κάθε τύπο ταξιδιώτη και για κάθε στυλ διακοπών. Θα τα βρείτε, με τις μεγαλύτερες προσφορές, στο Ekdromi.gr!

4* Ariti Grand Hotel

Ariti Grand Hotel - διακοπές στην Κέρκυρα
Το 4* Ariti Grand Hotel
Σε ένα από τα πιο ιστορικά σημεία της Κέρκυρας βρίσκεται το Ariti Grand Hotel Corfu. Αποτελείται από 156 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες με μοναδική θέα. Πρόκειται για ένα μεγάλο ξενοδοχείο πόλεως που επεκτείνεται αμφιθεατρικά στον ιστορικό λόφο του Κανονιού. Εκεί βρίσκεται και το φημισμένο Ποντικονήσι, ενώ απέχει 4 χιλιόμετρα από το κέντρο της Κέρκυρας. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για καλοκαιρινές διακοπές καθώς διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Στο Ariti Grand Hotel μπορείτε να απολαύσετε τη ζεστή φιλοξενία μας και την εκπληκτική θέα, να χαλαρώστε στη βεράντα του ξενοδοχείου ατενίζοντας το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και διασκεδάστε κάνοντας βόλτες στα γραφικά καντούνια τις Κέρκυρας.

5* Roda Beach Resort & Spa

Roda Beach Resort & Spa
Το Roda Beach Resort & Spa
Το 5 αστέρων Roda Beach βρίσκεται στο χωριό Ρόδα. Στους χώρους του θα βρείτε 2 γήπεδα τένις με ελεύθερη πρόσβαση και ένα συγκρότημα από 6 πισίνες σε εξωτερικούς χώρους και μία εσωτερική πισίνα. Τα δωμάτιά του, ζεστά διακοσμημένα, βρίσκονται στο κεντρικό κτήριο ή διάσπαρτα στους όμορφους κήπους. Όλα διαθέτουν αυτόνομο κλιματισμό και θέρμανση, μίνι ψυγείο, δορυφορική τηλεόραση και μπαλκόνι ή βεράντα με θέα στη θάλασσα ή στον κήπο. Το all-inclusive Roda Beach διαθέτει 4 εστιατόρια και 4 μπαρ, ενώ στο Roda Beach Wellness θα έχετε την ευκαιρία να αθληθείτε αλλά και να προσφέρετε στον εαυτό σας την ευεξία που χρειάζεται.

5* Almyros Beach Resort & Spa

Almyros Beach Resort & Spa
Το Almyros Beach Resort & Spa
Το Almyros Beach Resort & Spa είναι ένα νεόκτιστο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στο χωριό Αχαράβη. Περιλαμβάνει 180 δωμάτια σε 12 κτίρια που πήραν το όνομά τους από τους 12 Έλληνες Θεούς. Είναι ένα σύγχρονο All Inclusive & Ultra All Inclusive Οικογενειακό ξενοδοχείο χτισμένο σε μια μοναδική τοποθεσία μπροστά από την αμμώδη παραλία του Αλμυρού στη βόρεια ακτή με το πιο καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα στην Κέρκυρα. Στους χώρους του θα βρείτε τις εγκαταστάσεις σπα και φυσικής κατάστασης σε μια έκταση 300 τ.μ., 2 παιδικά μίνι κλαμπ και καταστήματα. Δειπνήστε στο εστιατόριο Ala carte Roof top ή απολαύστε το ηλιοβασίλεμα με το αγαπημένο σας κοκτέιλ στο μπαρ του τελευταίου ορόφου. Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων για Διακοπές στην Κέρκυρα Εδώ!

About Ekdromi.gr