εορταστικές αποδράσεις

Εορταστικές αποδράσεις από το ekdromi.gr

Και να που ο καιρός έφτασε και ο προορισμός των φετινών γιορτών ακόμα δεν έχει βρεθεί. Και να που οι μέρες έχουν ήδη έρθει. Η όρεξη για ταξίδι και διαφυγή από την πόλη ναι μεν υπάρχει, αλλά οι τιμές της τελευταίας στιγμής είναι τσιμπημένες. Και μπορεί από προορισμούς να υπάρχει πληθώρα επιλογών (παρ’ ότι είναι τόσες πολλές που και αυτές αποτελούν πονοκέφαλο) αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να είναι το ξενοδοχείο. Ποιο είναι το κατάλληλο; Τι προσφέρει; Τι συμπεριλαμβάνει η τιμή; και στο τέλος, είναι όντως η τιμή η χαμηλότερη που μπορώ να βρω; Κι όμως, μέσα από τις εορταστικές αποδράσεις του ekdromi.gr μπορείτε να βρείτε και τα καλύτερα ξενοδοχεία, και στις πιο χαμηλές τιμές, και για περισσότερους από 60 προορισμούς σε όλη τη χώρα.

Ekdromi.gr – Εορταστικές αποδράσεις

Οι προτάσεις είναι πραγματικά πολλές. Οπότε ο καλύτερος τρόπος να τις εξερευνήσετε είναι έχοντας πρώτα αποφασίσει τι budget διαθέτετε. Εφ’ όσον οι επιλογές είναι για όλα τα βαλάντια. Με προσφορές που ξεκινούν από 55 και φτάνουν μέχρι και τα 679€, ανάλογα με τα αστέρια και τις ανέσεις που επιθυμεί ο καθένας. Τα περισσότερα ξενοδοχεία των εορταστικών αποδράσεων του ekdromi.gr είναι τεσσάρων ή και 5 αστέρων. Διαθέτουν πρωινό ή και κυρίως γεύμα, ενώ πολλά από αυτά προσφέρουν ειδικά εορταστικά μενού και εκπλήξεις!

Εορταστικές αποδράσεις – προορισμοί

Είτε επιθυμείτε να κινηθείτε σε ορεινό προορισμό, είτε πεδινό, ή ακόμα και σε νησί, το ekdromi.gr εχει μια ξεχωριστή προσφορά για εσάς. Με προορισμούς όπως το Πήλιο, τα Μετέωρα, η Καστοριά, το Λιτόχωρο, τα Καλάβρυτα, η Λίμνη Πλαστήρα και τα Ζαγοροχώρια. Και αυτοί είναι μόνο λίγοι από τους συνολικά 60 και πλέον που διαθέτει το ekdromi.gr. Για όσους δεν θέλουν να απομακρυνθούν πολύ από την Αττική, οι προτάσεις και εδώ είναι πολλές και όμορφες. Αράχωβα, Ναύπλιο, Τρίκαλα Κορινθίας αλλά και Χαλκίδα. Με προσφορές για όσους δεν θέλουν να περάσουν τις γιορτές σε ένα όμορφο μέρος χωρίς να ταξιδέψουν μακριά. Αλλά ακόμα και στην περίπτωση που επιθυμείτε να ταξιδέψετε σε κάποιο νησί, η Ύδρα, η Ρόδος και η Λευκάδα διαθέτουν προσφορές από τα καλύτερά τους ξενοδοχεία στο ekdromi.gr

Βρείτε όλες τις εορταστικές αποδράσεις του ekdromi.gr εδώ!

About Ekdromi.gr