Η Δράμα τον χειμώνα

Μία από τις πιο low profile πόλεις της Μακεδονίας. Ένας προορισμός που δεν αρέσκεται στο να “φωνάζει” για τις ομορφιές και την φιλοξενία του. Η Δράμα, δεν παύει να αποτελεί έναν υπέροχο προορισμό. Όσοι της έχουν δώσει την ευκαιρία και την έχουν επισκεφθεί, γνωρίζουν καλά. Ιδανική εποχή για να κάνει κανείς την επίσκεψή του στη Δράμα, είναι σίγουρα ο χειμώνας. Οι ομορφιές και οι εμπειρίες που σας επιφυλάσσει η πόλη αυτή, ειδικά το χειμώνα είναι στα καλύτερά τους! Βόλτες στην πλατεία Αγίας Βαρβάρας με τα νερά να αναβλύζουν, λίμνες και δέντρα να δίνουν το δικό τους φυσικό στίγμα στο χώρο. Νερόμυλοι και παλιές καπναποθήκες θα σας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή. Η Δράμα τον χειμώνα είναι μοναδική.

Δράμα – τι αξίζει να δείτε

Για τους πιο τολμηρούς από εσάς, αποτελεί δίχως αμφιβολία μια ξεχωριστή εμπειρία η επίσκεψη στο Νευροκόπι. Προορισμός γνωστός από τα δελτία ειδήσεων που μας ενημερώνουν για τις χαμηλότερες θερμοκρασίες της χώρας. Και στον πίνακα αυτόν, το Νευροκόπι κατέχει για πολλά χρόνια το ρεκόρ. Το Σπήλαιο Αγγίτη επίσης, ένα σπάνιο φαινόμενο, ένα υπόγειο ποτάμι που ξεκινά από τα νερά της κοιλάδας του Νευροκοπίου, είναι κάτι που αξίζει πραγματικά να δείτε. Στα σύνορα με τη Βουλγαρία, μπορείτε να βρείτε ένα καταπληκτικό φυσικό πάρκο, το δάσος της Ελατιάς. Μια μοναδική φυσική εμπειρία με δέντρα που φτάνουν και εώς τα 60 μέτρα ύψος.

Μοναδική προσφορά στη Δράμα

Το 5* Hydrama Grand Hotel στη Δράμα

Το 5* Hydrama Grand Hotel στη Δράμα

Στην πόλη της Δράμας, το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει μια μοναδική προσφορά στο 5* HYDRAMA GRAND HOTEL, στην αναπαλαιωμένη καπναποθήκη Spierer τη διασημότερη του προηγούμενου αιώνα. Αφεθείτε στη μαγεία του υδροβιότοπου της Αγίας Βαρβάρας με τις λίμνες, τους πλάτανους και τους καταρράκτες. Χαλαρώστε στο υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας του, το Crystal Cave Spa, αλλά και εξερευνήστε Ελληνικά και διεθνή κρασιά στο απόλυτα ενημερωμένο Warehouse Wine Cellar.

Η χειμερινή Δράμα είναι πραγματικά πανέμορφη. Συνδυάστε το υπέροχο αυτό ταξίδι με τη διαμονή σας στο 5* HYDRAMA GRAND HOTEL μέσα από τις εξαιρετικές προσφορές του ekdormi.gr!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.