πάσχα κέρκυρα

Ετοιμαστειτε για το Πάσχα από νωρίς!

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας πέρασε και αποτελεί πλέον ανάμνηση. Ο καιρός εξακολουθεί να είναι μουντός και βροχερός αλλά ο Μάρτιος που έρχεται, μας κάνει να σκεφτόμαστε ήδη ηλιόλουστες μέρες σε νέους προορισμούς! Το φετινό Πάσχα, η γιορτή της Ανάστασης, δεν είναι και τόσο μακριά. Οπότε, για εσάς που θέλετε να περάσετε τις ημέρες αυτές ταξιδεύοντας, σας προτείνουμε να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας από τώρα. Και φέτος, για άλλη μια χρονιά, μέσα από το ekdromi.gr μπορείτε να βρείτε μοναδικά καταλύματα, σε πολλούς και πανέμορφους προορισμούς, και μάλιστα με τις μεγαλύτερες προσφορές! Ετοιμαστείτε λοιπόν για το φετινό Πάσχα, και ταξιδέψτε μέσα από τις προτάσεις του ekdromi.gr!

Πάσχα 2018 – Προσφορές ξενοδοχείων

Ξεκινήστε την αναζήτησή σας μέσα από το ειδικό section του ekdromi.gr για το Πάσχα. Ανακαλύψτε μερικούς από τους πιο όμορφους προορισμούς της Ελλάδας και βρείτε το ξενοδοχείο που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας! Η κοσμοπολίτικη Κέρκυρα, που προσφέρει ένα φαντασμαγορικό θέαμα αυτές τις ημέρες, η μοναδική και πανέμορφη Λευκάδα, αλλά και η γαλαζοπράσινη Σκόπελος, είναι τρεις από τους νησιώτικους προορισμούς που θα βρείτε μέσα στις προσφορές του ekdromi.gr.

Αν είστε από αυτούς που προτιμούν την ηπειρωτική Ελλάδα, και εκεί οι προσφορές είναι πολλές και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες! Το Καρπενήσι για όλες τις εποχές, με την μοναδική φυσική ομορφιά, το σπάνιο φαινόμενο των Λουτρών Πόζαρ αλλά και τα γραφικά Ζαγοροχώρια σας περιμένουν και φέτος μέσα από τις προσοφορές του ekdromi.gr!

Οι προτάσεις και οι προορισμοί όμως δεν σταματούν εδώ! Η καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς την περίοδο του Πάσχα έχει την τιμητική της. Η ορεινή ομορφιά και η παραδοσιακή γραφικότητα του Μετσόβου, έχει μια ιδιαίτερη γοητεία τις ημέρες αυτές! Οι βόλτες στην καταπληκτική Νάουσα και τα χωριά της Πάρου θα σας κάνουν να δείτε το νησί με άλλο μάτι. Αλλά και η Μάνη, με την ιδιαίτερη ομορφιά και την τεράστια ιστορία της, περιμένει τους επισκέπτες της για της Άγιες ημέρες της Ανάστασης.

Και οι παραπάνω είναι μόνο μερικοί από τους προορισμούς που το ekdromi.gr έχει να σας προτείνει για τις ημέρες της Ανάστασης. Τι περιμένετε; Ξεκινήστε από σήμερα την αναζήτησή σας για να περάσετε και φέτος ένα αξέχαστο Πάσχα!

About Ekdromi.gr