προσφορές στη σαντορίνη

Μοναδικές προσφορές στη Σαντορίνη

Πρόκειται για ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας. Κάθε καλοκαίρι υποδέχεται επισκέπτες από ολόκληρο τον κόσμο οι οποίοι συρρέουν για να θαυμάσουν τα μοναδικά της τοπία και το παγκοσμίου φήμης ηλιοβασίλεμα της. Δεν είναι άλλη από τη Σαντορίνη (εκ του Σάντα Ειρήνη, γνωστή και ως “Θήρα”). Το νησί που διαθέτει μερικά από τα πιο μαγικά τοπία στον κόσμο. Κάθε σημείο της Σαντορίνης θα μπορούσε να είναι από μόνο του μια καρτ ποστάλ. Η Οία, το Ημεροβίγλι, τα Φηρά. Το ηφαιστειογενές της περιβάλλον έχει δημιουργήσει ένα νησί απίστευτης φυσικής ομορφιάς.

Προσφορές ξενοδοχείων στη Σαντορίνη

Και φέτος το καλοκαίρι η Σαντορίνη αναμένεται να γεμίσει επισκέπτες, όπως κάθε χρόνο άλλωστε. Το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει και εδώ τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία για να είναι η διαμονή σας στο νησί τόσο όμορφη, όσο και οικονομική. Το Oceanis Beach βρίσκεται στην αμμώδη παραλία του Μονολίθου. Διαθέτει παραλία με ομπρέλες και ξαπλώστρες για δωρεάν χρήση από τους πελάτες του. Εκτός από τη θάλασσα όμως μπορεί κανείς να χαρεί το μπάνιο του και στην πισίνα του ξενοδοχείου, αλλά και να χαρεί και το jaccuzi. Στο γήπεδο beach volley στην παραλία, αλλά και στα γήπεδα τένις , μπάσκετ και mini ποδοσφαίρου του ξενοδοχείου μπορεί κανείς να περάσει αθλούμενος τις διακοπές του. Παράλληλα υπάρχει και παιδική χαρά αλλά και ειδική αίθουσα παιχνιδιών με σκάκι, πινγκ-πονγκ. Όλα αυτά συνθέτουν το παζλ των δραστηριοτήτων που μπορεί κανείς να κάνει στο τεσσάρων αστέρων Oceanis Beach. Στη γνωστή Μεσαριά της Σαντορίνης, μόλις 2 χιλιόμετρα από τον Μονόλιθο, υπάρχει και το ξενοδοχείο Kalma. Μοναδικός προορισμός για ξεκούραση και χαλάρωση αλλά και με τοπικές γαστρονομικές πινελιές αφού πρωινό του ξενοδοχείου Kalma, είναι βασισμένο στη Μεσογειακή διατροφή. Βόλτες στον καταπράσινο κήπο αλλά και στην πισίνα του ξενοδοχείου μπορούν να σας χαρίσουν απλόχερα στιγμές χαλάρωσης κάνοντας την επίσκεψή σας στη Σαντορίνη πραγματικά αξέχαστη. Βρείτε τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr για τη Σαντορίνη εδώ! Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά, και εντυπωσιακά νησιά της χώρας. Η ομορφιά της, έχει φτάσει σε ολόκληρη τη γη και έχει ανακηρυχθεί ουκ ολίγες φορές ως το ομορφότερο νησί, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και ολόκληρου του κόσμου. Φυσικά αναφερόμαστε στη Σαντορίνη. Αυτή την υπέροχη γωνιά του Αιγαίου όπου η φύση φρόντισε να προικίσει με ένα υπέροχο τοπίο που κόβει κυριολεκτικά την ανάσα. Η μαγευτική Σαντορίνη, με την Καλντέρα της και το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, γίνεται πόλος έλξης χιλιάδων τουριστών κάθε χρόνο. Όσον αφορά εμάς που διαμένουμε στην Ελλάδα, η μαγεία αυτή βρίσκεται μόλις 40 λεπτά μακριά μας με το αεροπλάνο. Έτσι, έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε έναν προορισμό παγκόσμιου ενδιαφέροντος, δίπλα μας! Τι περιμένετε λοιπόν; Το καλοκαίρι πλησιάζει και η υπέροχη θέα της Σαντορίνης σας περιμένει!

Η Μαγευτική Σαντορίνη

Βόλτες στην Οία, ποτό και καφές στην Καλντέρα, η θέα της “καμμένης” του μικρού αυτού ηφαιστειογενούς νησιού απέναντι ακριβώς από την Καλντέρα, είναι μόνο λίγα από τα αξιοθέατα της Σαντορίνης. Χαλαρώστε στι Φηροστεφάνι, αγναντέψτε τη θέα από το Ημεροβίγλι, περπατήστε στα Φηρά και θαυμάστε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα του νησιού. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα γεμίσετε με εικόνες και αναμνήσεις που θα σας συντροφεύουν μια ζωή. Η Σαντορίνη όμως δεν είναι μόνο η φυσική της ομορφιά. Μέσα στο νησί υπάρχουν δεκάδες μοναδικά αξιοθέατα όπου μπορεί να επισκεφθεί κανείς. Όπως για παράδειγμα οι μικροζυθοποιίες και τα οινοποιεία του νησιού. Ή ακόμα τον αρχαιολογικό χώρο στο Ακροτήρι. Δεκάδες υπέροχα μοναστήρια και μουσεία που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την εξέλιξη του νησιού στο πέρασμα των ετών. Η Σαντορίνη, παρ ότι μικρή σε μέγεθος, είναι ανεξάντλητη.

Προσφορές ξενοδοχείων στη Σαντορίνη

Και φέτος, το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στη Σαντορίνη. Μέσα στις προσφορές αυτές μπορείτε να βρείτε πολλά πεντάστερα και τετράστερα ξενοδοχεία, αλλά και πιο οιοκνομικές προτάσεις, στις πιο όμορφες περιοχές του νησιού. Βρείτε το ξενοδοχείο που ταιριάζει στις ανάγκες σας και κερδίστε και έως 70%!

Η σπάνια ομορφιά της Σαντορίνης

Πρόκειται, δίχως αμφιβολία, για ένα από τα πιο όμορφα, από τα πιο εντυπωσιακά νησιά της Ελλάδας. Η Σαντορίνη, είναι παγκοσμίως γνωστή αφού, πέραν της ομορφιάς της, διαθέτει μέρη που κυριολεκτικά κόβουν την ανάσα. Δεν είναι τυχαίο πως κάθε χρόνο την επιλέγουν επισκέπτες από όλο τον κόσμο για να θαυμάσουν το απέραντο γαλάζιο από την Καλντέρα. Για να δουν το, σπάνιας ομορφιάς, ηλιοβασίλεμα, αλλά και να ζήσουν την ολοκληρωμένη εμπειρία που αυτό το νησί προσφέρει. Και για το νησί της Σαντορίνης, το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει και σας προσφέρει μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων για το φετινό καλοκαίρι. Για να ζήσετε τη σπάνια ομορφιά της Σαντορίνης με τον πιο οκονομικό τρόπο. Πάμε λοιπόν να δούμε τις προτάσεις του ekdromi.gr για τη Σαντορίνη.

Προσφορές ξενοδοχείων στη Σαντορίνη

Kalma Hotel

Το Kalma Hotel

Το Kalma Hotel

Στη Μεσαριά της Σαντορίνης θα βρούμε το Kalma Hotel. Χτισμένο με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, και με γραμμές αιγαιοπελαγίτικης αρχιτεκτονικής προσφέρει ένα άκρως νησιώτικο και χαλαρωτικό περιβάλλον. Περάστε αξέχαστες στιγμές στο νησί της Σαντορίνης απολαμβάνοντας το λαχταριστό πρωινό του Kalma Hotel, χαλαρώνοντας στην πισίνα και απολαμβάνοντας την άνεση των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών που προσφέρει.

Mirsini Pansion

Το Mirsini Pansion

Το Mirsini Pansion

Σε απόσταση μόνο 1,5 χλμ από τα Φηρά, στην τοποθεσία Καρτεράδο, βρίσκουμε το Mirsini Pansion. Με τα φωτεινά του χρώματα θα σας τραβήξει αμέσως την προσοχή. Όλα τα δωμάτιά του είναι κλιματιζόμενα με δωρεάν Wi Fi και μπαλκόνι με θέα στην αυλή. Περιλαμβάνουν ψυγείο και τηλεόραση ενώ διαθέτουν σιδερένια κρεβάτια.

Anessis Apartments

Το Anessis Apartments

Το Anessis Apartments

Στα πανέμορφα Φηρά, βρίσκουμε το Anessis Apartments. Χτισμένο με σεβασμό στην τοπική αρχιτεκτονική, διαθέτει πισίνα με πλήρως επιπλωμένη ηλιόλουστη βεράντα καθώς και υδρομασάζ. Τα δωμάτια και τα στούντιό του, διακοσμημένα με απαλούς τόνους, διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο, θυρίδα ασφαλείας καθώς και δωρεάν Wi Fi. Σε περίπτωση που το επιθυμεί ο επισκέπτης, προσφέρονται και δωμάτια με εξοπλισμένη μικρή κουζίνα. Ζήστε τη σπάνια ομορφιά της Σαντορίνης, μέσα από τις μοναδικές προσφορές του ekdromi.gr! Όλοι γνωρίζουμε πως η Σαντορίνη είναι ένας προορισμός παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Κάθε χρόνο εμφανίζεται στα top νησιά, στα μεγαλύτερα τουριστικά sites, ανάμεσα σε ταξιδιωτικές επιλογές από ολόκληρη τη γη. Η μοναδική ομορφιά της Σαντορίνης είναι αυτή που την έχει κάνει τόσο δημοφιλή και αγαπημένο προορισμό, ενώ από μόνη της αποτελεί κίνητρο για χιλιάδες ανθρώπους για να επισκεφθούν την Ελλάδα. Το υπέροχο ηλιοβασίλεμά της, η γραφική Οία, το Ημεροβίγλι, η Καλντέρα, αλλά και η θέα που προσφέρει στο ηφεστειογενές νησάκι της, την “Καμένη“, αποτελούν μόνο μερικά από τα αξιοθέατα που μπορεί κανείς να απολαύσει σε αυτή τη μικρή, αλλά τόσο όμορφη γωνιά του Αιγαίου. Για όσους θέλουν να δουν από κοντά, ή να ξαναδούν, τις ομορφιές της Σαντορίνης, το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει και σας προσφέρει μοναδικές προσφορές στα ομορφότερα ξενοδοχεία της!

Η μοναδική ομορφιά της Σαντορίνης

Είτε με ένα από τα “γρήγορα” πλοία, ή ακόμα καλύτερα με αεροπλάνο, η απόσταση είναι μικρή. Επειδή ακριβώς το πανέμορφο αυτό νησί, βρίσκεται τόσο κοντά μας, ίσως δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε την ομορφιά του. Ξεκινήστε λοιπόν το ταξίδι σας, ακόμα και τώρα, τον Απρίλιο! Η Σαντορίνη φημίζεται για τη μακρά τουριστική της περίοδο. Χαρίστε στον εαυτό σας μερικές ξεχωριστές στιγμές χαλάρωσης σε ένα από τα luxury hotels που σας προτείνει το ekdromi.gr. Μόνο για τον μήνα Απρίλιο, απολαύστε τις ανέσεις 4άστερων και 5άστερων ξενοδοχείων στη Σαντορίνη, με εκπτώσεις που φτάνουν και το 77%. Ζήστε τη μοναδική εμπειρία της πισίνας και του jacuzzi με θέα το γαλάζιο του Αιγαίου. Θάλασσα και ουρανός συναντιούνται στο τέρμα του ορίζοντα και μας προσφέρουν αυτό που μερικοί αποκαλούν “απόλυτο γαλάζιο”. Το βράδυ, δοκιμάστε τις υπέροχες γεύσεις που σας προτείνουν γνωστοί σεφ, τόσο στα ξενοδοχεία, όσο και σε κάποιο από τα δεκάδες εστιατόρια που θα βρείτε. Η Σαντορίνη, είναι ένας προορισμός γεμάτος εμπειρίες. Ζήστε τον μέσα από τις προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων για τον Απρίλιο στη Σαντορίνη εδώ! Δίχως αμφιβολία, η Σαντορίνη αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα, από τα πιο εντυπωσιακά νησιά της χώρας μας. Ένα νησί με φανατικούς επισκέπτες σχεδόν από όλο τον κόσμο. Το μαγευτικό της ηλιοβασίλεμα και η υπέροχη θέα που προσφέρει την έχουν ανακυρίξει ουκ ολίγες φορές ως ένα από τα πιο όμορφα νησιά του κόσμου. Αυτή η μαγεία, για εμάς που διαμένουμε στην Ελλάδα, είναι κυριολεκτικά δίπλα μας. Με ένα από τα γρήγορα πλοία, ή ακόμα καλύτερα με αεροπλάνο, η Σαντορίνη βρίσκεται σε απόσταση λίγων ωρών, ή ακόμα και λεπτών. Το Ekdromi.gr, το site με τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδχείων, έχει εξασφαλίσει και σας προσφέρει μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων στη Σαντορίνη, ώστε να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία του νησιού με τον καλύτερο, αλλά και πιο οικονομικό τρόπο.

Προσφορές ξενοδοχείων στη Σαντορίνη

Η ταξιδιωτική εμπειρία της Σαντορίνης δεν εξαντλείται μόνο στα υπέροχα τοπία της. Το νησί έχει εξελιχθεί τουριστικά και προσφέρει εξαιρετικά ξενοδοχεία που κάνουν τη διαμονή στο νησί αξέχαστη. Απολαύστε μια εμπειρία πολλών αστέρων σε ξενοδοχεία που προσφέρουν θέα που κόβει την ανάσα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Και όλα αυτά με προσφορές που φτάνουν ακόμα και το -60%! Απολαύστε το απέραντο γαλάζιο από ψηλά. Ζήστε την ομορφιά της Καλντέρας, της Οίας και το ηλιοβασίλεμα από το Ημεροβίγλι μέσα από το δωμάτιό σας, ή ακόμα καλύτερα μέσα από την μίνι πισίνα ή το jacuzzi του δωματίου σας. Το καλοκαίρι στη Σαντορίνη είναι πραγματικά υπέροχο και σας γεμίζει με εικόνες σπάνιας φυσικής ομορφιάς. Σε συνδυασμό με τις προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr, η διαμονή σας στο νησί γίνεται, εκτός από αξέχαστη, και οικονομική. Βρείτε περισσότερες από 100 συνολικά προσφορές για κάθε τύπο ταξιδιού. Προσφορές για λίγες ή πολλές ημέρες, για μία μικρή απόδραση ή για τις διακοπές του Αυγούστου. Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτα περισσότερο από το να περιπλανηθείτε στις προσφορές και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει πραγματικά στις δικές σας ανάγκες. Δείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων στη Σαντορίνη εδώ!

About Ekdromi.gr