καθαρά δευτέρα στο πήλιο

Καθαρά Δευτέρα στο Πήλιο

Οι ομορφίες του πολλές και γνωστές σε όλους. Αυτή η ορεινή συστάδα υπέροχων χωριών που ορθώνεται πάνω από την πόλη του Βόλου έχει μόνο φίλους, και μάλιστα φανατικούς. Το Πήλιο λοιπόν, αυτό το κράμα γραφικότητας, παραδοσιακής ομορφιάς και φύσης, είναι ιδανικό για κάθε στιγμή του χρόνου. Αλήθεια όμως, πώς θα σας φαινόταν να περάσετε τη φετινή Καθαρά Δευτέρα στο Πήλιο; Να επιλέξετε ένα από τα πανέμορφα χωριά του, ως βάση, και να ξεκινήσετε την εξόρμησή σας σε όλες τις πρυχές και τις εκφάνσεις του. Και, πιστέψτε μας, όσοι δεν το γνωρίζετε, είναι πάρα πολλές και μοναδικές. Το ekdromi.gr,  το μεγαλύτερο site με προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα, έχει εξασφαλίσει και σας προσφέρει μοναδικές προσφορές για την Καθαρά Δευτέρα, στα ωραιότερα ξενοδοχεία του Πηλίου. Πάμε λοιπόν να ανακαλύψουμε τις ξεχωριστές, όσο και οικονομικές, αυτές προτάσεις!

Καθαρά Δευτέρα στο Πήλιο

Στην ξακουστή Τσαγκαράδα, σας περιμένει ο υπέροχος Ξενώνας Φιλύρα, για ένα αξέχαστο τριήμερο. Ένα κατάλυμα με παραδοσιακή, αυστηρή αρχιτεκτονική, και εξαιρετική θέα! Στα 5 δωμάτιά του, η χρήση γήινων χρωμάτων, τα σιδερένια κρεβάτια, τα ξύλινα παραδοσιακά έπιπλα και τα λιτά τζάκια, κάνουν την ατμόσφαιρα θαλπωρής να κυριαρχεί.

Αν πάλι η διάθεσή σας είναι για κάτι luxury, αυτό σας περιμένει στην Πορταριά. Το, τεσσάρων αστέρων, Portaria Hotel & Spa, έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν τη διαμονή σας πραγματικά αξέχαστη. Χτισμένο με σεβασμό στην Πηλιορείτικη αρχιτεκτονική, διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Βρίσκεται σε μια ειδυλιακή τοποθεσία που την συνθέτουν η θέα στο απέραντο γαλάζιο του Παγασητικού και η μαγεία των χρωμάτων κάθε εποχής του Πηλίου. Spa για ξεκούραση και αναζωογόνηση, αλλά και ανέσεις υψηλού επιπέδου, αποτελούν την εγγύηση για μια πραγματικά ξεχωριστή διαμονή. Επίσης, το ξενοδοχείο Alkistis αποτελεί ένα απο τα μεγαλύτερα παραδοσιακά καταλύματα της Πορταριάς. Βρίσκεται στο ωραιότερο μέρος της, μόλις  40 μέτρα από την πλατεία, έχοντας θέα τον Βόλο και την Μακρινίτσα.

Στο “μπαλκόνι του Πηλίου” τη Μακρινίτσα, με την υπέροχη θέα, σας έχουμε κάτι αυστηρά παραδοσιακό και αρχοντικό. Τα Αρχοντικά Καραμαρλής Guesthouse και Αρχοντικά Καραμαρλής Boutique Hotel είναι δύο αρχοντικά που χρονολογούνται περί το 1800, πλήρως ανακαινισμένα και εξοπλισμένα με σύγχρονες ανέσεις που κάνουν τη διαμονή μία ξεχωριστή εμπειρία. Ό,τι καλύτερο για να γνωρίσετε και να ζήσετε την αύρα της Μακρινίτσας. Τέλος, στον Άγιο Γεώργιο Νιλείας, σας προτείνουμε το Anovolios Boutique Hotel με τη μοναδική θέα στον Παγασητικό,την Εύβοια και τις Σποράδες.Έξι υπέροχα πέτρινα σπίτια δημιουργούν ένα χωριό μεσά στο χωριό!

Το Πήλιο και οι ομορφιές του σας περιμένουν για μια αξέχαστη Καθαρά Δευτέρα, εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε την προσφορά που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας!

Η αλήθεια είναι πως όλοι, λίγο πολύ, τις ομορφιές του Πηλίου τις γνωρίζουμε! Ποιος από εμάς άλλωστε δεν έχει περάσει αξέχαστες στιγμές σε κάποιο από τα πανέμορφα χωριά του; Σε μια περιοχή η οποία έχει τη δική της, ξεχωριστή ομορφιά όλες τις εποχές του χρόνου, χειμώνα και καλοκαίρι. Για το φετινό τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στο Πήλιο. Βρείτε το ξενοδοχείο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και περάστε ένα αξέχαστο τριήμερο με τον πιο οικονομικό τρόπο! Πάμε λοιπόν για μια αξέχαστη Καθαρά Δευτέρα στο Πήλιο!

Καθαρά Δευτέρα στο Πήλιο

Μακρινίτσα

Tο Αρχοντικά Καραμαρλής Boutique Hotel

Η πανέμορφη Μακρινίτσα, το γνωστό “μπαλκόνι του Πηλίου”, λόγω της υπέροχης θέας που προσφέρει, σας περιμένει και για αυτό το τριήμερο με 2 ξεχωριστές προσφορές από το ekdormi.gr. Τα παραδοσιακά Αρχοντικά Καραμαρλής Guesthouse, αποτελούν μια από τις ωραιότερες προτάσεις για το Πήλιο. Ο παραδοσιακός αυτός ξενώνας αποτελείται από 2 αρχοντικά τα οποία χτίστηκαν το 1800. Είναι πλήρως ανακαινισμένα και διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια πολυτελή διαμονή.

Παράλληλα, τα Αρχοντικά Καραμαρλής Boutique Hotel που βρίσκονται στο κέντρο της Μακρινίτσας σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές μέσα από τις πλακόστρωτες αυλές τους που “βλέπουν” από ψηλά τον Παγασητικό κόλπο. Ταυτόχρονα, τα παραδοσιακά, πολυτελή καταλύματά τους, αποτελούν εγγύηση για μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία διαμονής.

Τσαγκαράδα

Aglaida Apartments

Aglaida Apartments

Σε ακόμα ένα πανέμορφο χωριό του Πηλίου, την ξακουστή για τη γραφικότητά της Τσαγκαράδα, το ekdormi.gr σας προτείνει το Aglaida Apartments. Ένα ξενοδοχείο χτισμένο σε στυλ πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής, με ανεξάρτητα κτίρια περιτριγυρισμένα από δέντρα. Λόγω της θέσης του, προσφέρει απόλυτη γαλήνη και ηρεμία και σας δίνει τη δυνατότητα να περάσετε πραγματικά ξέγνοιαστες διακοπές. Ακόμα μια ξεχωριστή πρόταση του ekdormi.gr από ένα πραγματικά μοναδικό ξενοδοχείο!

Βόλος

Valis Resort Hotel

Valis Resort Hotel

Και για εσάς που θέλετε να συνδυάσετε τις ομορφιές του Πηλίου με τις ανέσεις και τις επιλογές που σας προσφέρει η διαμονή σε μια μεγάλη πόλη όπως ο Βόλος, η ιδανική επιλογή είναι σίγουρα το 5* Valis Resort Hotel. Τα πολυτελή και ευρύχωρα δωμάτια, οι σουίτες αλλά και τα οικογενειακά διαμερίσματά του, προσφέρουν μια μοναδική θέα. Παράλληλα, μέσα από τη μεγαλοπρεπή διακόσμηση, τα γήινα χρώματα και τις ανέσεις που προσφέρει, αποτελεί μια ιδανική πρόταση για ένα αξέχαστο τριήμερο Καθαράς Δευτέρας!

About Ekdromi.gr