καρπενήσι για σαββατοκύριακα του σεπτεμβρίου

Καρπενήσι για Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου

Μοναδικός προορισμός που προτείνεται για όλες τις εποχές του χρόνου, το Καρπενήσι έχει τον τρόπο να κερδίζει με την ομορφιά του πολλές και διαφορετικές κατηγορίες ανθρώπων. Απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να περάσουν ένα χαλαρό οικογενειακό 2ήμερο. Επίσης σε όσους αρέσκονται στον φυσιολατρικό τουρισμό. Ενδείκνυται για παιχνίδια στο χιόνι (το χειμώνα), αλλά και όσους θέλουν την πολυτέλεια στις διακοπές τους. Είναι γνωστό πως τα οργανωμένα ξενοδοχεία και καταλύματα που διαθέτει η περιοχή αποτελούν από μόνα τους πόλο έλξης για τους επισκέπτες. Ιδανικός προορισμός το Καρπενήσι για Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου και οι προτάσεις τόσο σε δραστηριότητες όσο και σε καταλύματα πολλές και διαφορετικές!

Καρπενήσι για Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου.

Ο Σεπτέμβριος αποτελεί παραδοσιακά έναν ιδανικό μήνα για επίσκεψη στο Καρπενήσι. Είναι η εποχή που το ιδιαίτερο χρώμα της περιοχής είναι στα καλύτερά του. Οι μυρωδιές στα χωριά του Καρπενησίου συντροφεύουν τους επισκέπτες σε κάθε τους βόλτα. Και από δραστηριότητες; Όρεξη να έχει κανείς και το Καρπενήσι μπορεί να σου γεμίσει την ημέρα με τον πιο όμορφο τρόπο. Μια απλή πεζοπορία στον Κρικελλοπόταμο. Μια βόλτα με το ποδήλατο. Rafting στον Τρικεριώτη και τον Ταυρωπό. Μία απόδραση στο μοναδικό φαράγγι Πανταβρέχει επίσης επιβάλλεται. Στο σημείο αυτό (που βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νομού) η ομορφιά της φύσης καθηλώνει.

 

Το ekdromi.gr σας προσφέρει για τον Σεπτέμβριο μια μεγάλη γκάμα ξενοδοχείων για το Καρπενήσι και μάλιστα με τις μεγαλύτερες προσφορές. Από τα 5άστερα 5* Avaris Hotel και 5* Montana Hotel & Spa, όπου μπορείτε να συνδυάσετε τη διαμονή σας με την πολυτέλεια, τις δραστηριότητες και τις ανέσεις τους. Το Casa di Neve με το μοναδικό παραδοσιακό του στυλ θυμίζει έντονα chalet της Αυστρίας και της Ελβετίας. Στο Oneiropetra Boutique Hotel η minimal αισθητική και η πολυτέλεια παντρεύονται με την παράδοση και δημιουργούν ένα υπέροχο αποτέλεσμα που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Στο Deluxe Hotel Anesis θα σας ενθουσιάσουν τα ξύλινα ταβάνια με τις ξυλόγλυπτες λεπτομέρειες. Τέλος, ο Ξενώνας Σεμέλη προτείνεται ανεπιφύλακτα για όσους αρέσκονται στον εναλλακτικό τουρισμό και στις δραστηριότητες στη φύση.

Ο Σεπτέμβριος είναι ιδανικός για αποδράσεις του Σαββατοκύριακου στο Καρπενήσι. Το ekdromi.gr σας προσφέρει και εδώ τις καλύτερες προσφορές για ξενοδοχεία για να κάνει τη διαμονή σας ξεχωριστή, αλλά και οικονομική.

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.