σεπτέμβριος στο καρπενήσι

Σεπτέμβριος στο Καρπενήσι

Προορισμός που φημίζεται για πάρα πολλά, σίγουρα όμως ένα από αυτά δεν είναι η ομορφιά όπως την αντιλαμβανόμαστε οι περισσότεροι. Αν ακούσατε πως θα βρείτε εκεί τη γραφικότητα της Αράχωβας, τότε έχετε κάνει σίγουρα λάθος. Στο Καρπενήσι μην περιμένετε να δείτε γραφικά δρομάκια, ούτε αυλές με λουλούδια. Σίγουρα όμως θα βρείτε ένα ατελείωτο φυσικό κάλλος το οποίο θα γεμίσει και τα μάτια αλλά και την ψυχή σας. Το τοπίο είναι αλπικό και το ελατόδασος σας προκαλεί να το περπατήσετε. Για αυτόν τον λόγο το μέρος αυτό το προτιμούν οι φυσιολάτρες. Εκτός του ότι, τους χειμερινούς μήνες, διαθέτει το χιονοδρομικό κέντρο στο Βελούχι, το Καρπενήσι προσφέρεται για μια σειρά δραστηριοτήτων που αποκλείεται να σας αφήσουν ασυγκίνητους. Ο Σεπτέμβριος στο Καρπενήσι βρίσκει τη φύση στα καλύτερά της και σας προ(σ)καλεί να το γνωρίσετε.

Σεπτέμβριος στο Καρπενήσι

Η πεζοπορία είναι ένα από τα πιο απλά, εύκολα και σίγουρα συναρπαστικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Καρπενήσι. Δοκιμάστε να περάσετε από το εντυπωσιακό φαράγγι “Πάντα Βρέχει” όπου κυριολεκτικά βρέχει πάντα. Περιπλανηθείτε στη “Μαύρη Σπηλιά”, δείτε στη διαδρομή σας όμορφες κοιλάδες, ποτάμια  και ατελείωετες εκτάσεις από ελατοδάση. εάν σας αρέσει περισσότερο όμως να ανακαλύπτετε μέρη με το αυτοκίνητό σας, τότε το Καρπενήσι μπορεί να γίνει η αφετηρία για όμορφες εκδρομές στα γύρω χωρια της Ευρυτανίας. Γνωρίστε τα μικρά αυτά πέτρινα χωριά στις πλαγιές της Καλιακούδας και της Χελιδόνας όπου η φύση συνθέτει τοπία γεμάτα φυσικές εναλλαγές. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας μείνουν αξέχαστα!

Προσφορές Ξενοδοχείων στο Καρπενήσι

Το 5* Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι

Το 5* Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι

Το Καρπενήσι έχει να περηφανεύεται για τις τουριστικές υποδομές αλλά και τις εγκαταστάσεις του. Στην ευρύτερη περιοχή μπορείτε να βρείτε καταλύματα για κάθε γούστο και στυλ ταξιδιώτη. Από μικρά, πανέμοφρα boutique ξενοδοχεία, ξενώνες αλλά και πολυτελή 5άστερα για όσους θέλουν να συνδυάσουν τις ανέσεις με τη φυσική ομορφιά. Το ekdromi.gr δεν θα μπορούσε να λείπει και από το Καρπενήσι. Για τον φετινό Σεπτέμβριο μπορείτε να βρείτε μέσα από τις προτάσεις του τα καλύτερα ξενοδοχεία της περιοχής, και μάλιστα με τις μεγαλύτερες προσφορές! Μην χάνετε καιρό! Ο Σεπτέμβριος στο Καρπενήσι είναι μαγευτικός και το ekdromi.gr είναι εδώ για να σας τον κάνει ακόμα πιο όμορφο!

Φθινόπωρο στο Καρπενήσι

 

Προορισμός με πολλούς και φανατικούς επισκέπτες, το Καρπενήσι προτείνεται για όλες τις εποχές του χρόνου. Η έντονη προσωπικότητά του και οι επιλογές που προσφέρει, το κάνουν ιδανικό σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες ταξιδιωτών. Απευθύνεται σε όσους θέλουν να περάσουν ένα χαλαρό οικογενειακό 2ήμερο. Επίσης σε όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν τη φύση, αλλά και σε αυτούς που θέλουν την πολυτέλεια στις διακοπές τους. Είναι γνωστό επίσης πως τα ξενοδοχεία και καταλύματα που διαθέτει η περιοχή αποτελούν από μόνα τους πόλο έλξης για τους επισκέπτες. Τι καλύτερο λοιπόν για μία εξόρμηση το φθινόπωρο στο Καρπενήσι! Με τις μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων που έχει εξασφαλίσει το Ekdromi.gr, η διαμονή θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστη!

5* Avaris Hotel

Avaris Hotel - φθινόπωρο στο Καρπενήσι
Το 5* Avaris Hotel

Το, 5 αστέρων, Avaris Hotel αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές των επισκεπτών στο Καρπενήσι. Είδικά των οικογενειών. Χτισμένο σε ειδυλλιακό τοπίο, λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της πόλης του Καρπενησίου και σε 1200 μ. υψόμετρο, αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν αξέχαστες διακοπές σε ορεινό περιβάλλον που συνδυάζει πολυτέλεια, λειτουργικότητα και αμέτρητες δυνατότητες διασκέδασης.

5* Montana Hotel & Spa

Montana Hotel & Spa
Το Montana Hotel & Spa

Το 5* Montana Hotel & Spa είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση πολυτελούς διαμονής στο Καρπενήσι. Εκεί, μπορείτε να διασκεδάσετε με μουσικές βραδιές στο Valley View Bar, το piano-bar με την υπέροχη θέα. Για τους φίλους του καλού φαγητού, το Montana Hotel & Spa προσφέρει εξαιρετική κουζίνα στο πολυτελές περιβάλλον των εστιατορίων του με gourmet αλλά και παραδοσιακές γεύσεις, ενώ στα 3 σαλόνια του με τζάκι, θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε.

Deluxe Hotel Anesis

Deluxe Hotel Anesis
Το Deluxe Hotel Anesis

Το Deluxe Hotel Anesis βρίσκεται στο κέντρο του Καρπενησίου. Θα το προσέξετε από την παραδοσιακή τοπική αρχιτεκτονική του και τα εντυπωσιακά ξύλινα «σαχνισιά». Ξύλινα ταβάνια, ξυλόγλυπτες λεπτομέρειες και φωτιστικά δουλεμένα στο χέρι, είναι απλά μερικά απο τα χαρακτηριστικά που δίνουν ξεχωριστή ομορφιά στο χώρο.

Oniropetra Boutique Hotel

Oniropetra Boutique Hotel
Το Oniropetra Boutique Hotel

Μοντέρνα & minimal διακόσμηση σε συνδυασμό με την παράδοση σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν το Oniropetra Boutique Hotel να ξεχωρίζει. Χτισμένη με πέτρα, ξύλο, η Ονειρόπετρα έχει σκοπό έχει να κάνει τη διαμονή αξέχαστη, συνδυάζοντας μοναδικά τη φυσική ομορφιά του τόπου με την ιδιαίτερη αισθητική του χώρου.

Casa Di Neve

Casa di neve
Το Casa di Neve

Το Casa di Neve είναι ένα μικρό παραδοσιακό ξενοδοχείο που θυμίζει έντονα τα Chalet της Αυστρίας και Ελβετίας. Το όνομα δεν είναι τυχαίο, επιλέχτηκε λόγω του χιονισμένου – neve – τοπίου που διαθέτει το ρουμελιώτικο χωριό του Αγίου Νικολάου, σχεδόν όλο το χειμώνα. Το ξενοδοχείο διαθέτει 11 σουίτες και 2 διαμερίσματα.

Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων για το φθινόπωρο στο Καρπενήσι εδώ!

 

Απόδραση την 28η Οκτωβρίου στο Καρπενήσι. Προσφορές ξενοδοχείων.

Το Καρπενήσι αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν τη φύση και τις εξερευνήσεις. Το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για να το ανακαλύψετε αφού ο καιρός ακόμα είναι ζεστός και σας επιτρέπει να χαρείτε τις ομορφιές του και να απολαύσετε τις ατέλειωτες επιλογές που προσφέρει σε δραστηριότητες. Το Καρπενήσι έχει όλα όσα αναζητά ένας επισκέπτης. Γραφικά χωριά, μοναστήρια, επιβλητικά βουνά, καταρράκτες, φαράγγια, διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους, υπέροχο φαγητό, μια πανέμορφη λίμνη και μοναδικές επιλογές διαμονής για όλα τα γούστα. Ζήστε μια αξέχαστη απόδραση την 28η Οκτωβρίου στο Καρπενήσι με τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr.

 

Oniropetra Boutique Hotel

Oniropetra Boutique Hotel
Απόδραση την 28η Οκτωβρίου στο Καρπενήσι
Το Oniropetra Boutique Hotel

Το Oniropetra Boutique Hotel στο Καρπενήσι είναι μια νέα πρόταση για όσους αγαπούν την πολυτελή διαμονή. Η πρόσβαση στο ξενοδοχείο είναι πολύ εύκολη καθώς βρίσκεται πάνω στον κεντρικό δρόμο μπαίνοντας στο Καρπενήσι και απέχει μόλις 5 χιλιόμετρα από την κεντρική πλατεία. Χτισμένο με πέτρα και ξύλο συνδυάζει τη φυσική ομορφιά του τόπου με την υψηλή αισθητική του χώρου. Η φιλοξενία, η ζεστασιά και οι υπηρεσίες του θα κάνουν τη διαμονή σας εκεί μια αξέχαστη εμπειρία ζωής.

AVARIS Hotel

AVARIS Hotel
To AVARIS Hotel

Σε ένα πανέμορφο και καταπράσινο τοπίο στο Καρπενήσι είναι χτισμένο το AVARIS Hotel. Χάρη στις υπηρεσίες του και την άψογη εξυπηρέτηση και φιλοξενία, το ξενοδοχείο κατέχει σημαντικές διακρίσεις από ανεξάρτητους και έγκυρους φορείς. Το ειδυλλιακό περιβάλλον, η πολυτέλεια και οι υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών το κάνουν Νούμερο 1 στις προτιμήσεις των επισκεπτών. Χαρίστε σε εσάς και την οικογένειά σας μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής γεμάτη χαλάρωση και ζεστασιά.

Deluxe Hotel Anesis

Deluxe Hotel Anesis
To Deluxe Hotel Anesis

Στο κέντρο του Καρπενησίου βρίσκεται το Deluxe Hotel Anesis. Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική και το μεράκι που έχει η κάθε λεπτομέρεια το κάνουν να ξεχωρίζει. Η ζεστή ατμόσφαιρα και η φιλοξενία δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον χαλάρωσης και τη βάση για μοναδικές εξορμήσεις στη φύση. Απολαύστε το πρωινό σας δίπλα στο τζάκι έχοντας μπροστά σας την καταπληκτική θέα της κοιλάδας του ποταμού Καρπενησιώτη.

Βρείτε τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων για την 28η Οκτωβρίου στο Καρπενήσι εδώ.

Σαββατοκύριακο στο Καρπενήσι – Προσφορές Ξενοδοχείων

Το φθινόπωρο εισβάλλει σιγά σιγά στις ζωές μας και μας προσφέρει μία όμορφη νότα αναζωογόνησης και δροσιάς που όλοι έχουμε ανάγκη. Αυτή την εποχή, οι οδικοί προορισμοί έχουν την τιμητική τους. Η φύση μας περιμένει για να μας χαρίσει απλόχερα την ομορφιά της και εμείς προσανατολιζόμαστε σε προορισμούς που μπορούν να συνδυάσουν το φυσικό κάλος με υπέροχες δραστηριότητες. Σίγουρα ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς που είναι γνωστοί για τη φυσική τους ομορφιά είναι το Καρπενήσι. Είστε έτοιμοι για ένα μοναδικό, φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στο Καρπενήσι; Ένα 2ήμερο γεμάτο με πεζοπορία, ορεινή ποδηλασία, ιππασία και πολλές άλλες υπέροχες δραστηριότητες που θα σας κάνουν να αναζωογονηθείτε; Αν ναι, βρείτε το ιδανικό κατάλυμα μέσα από τις προσφορές του Ekdromi.gr.

5* Montana Hotel & Spa

5* Montana Hotel & Spa
Σαββατοκύριακο στο Καρπενήσι
Το 5* Montana Hotel & Spa

Χαλαρώστε σε ένα από τα 110 δωμάτια και τις 18 σουίτες του Hotel Spa Montana. Εκεί θα απολαύσετε την πανοραμική θέα στην κοιλάδα του ποταμού Καρπενησιώτη, ενώ στο εσωτερικό του θα έχετε στη διάθεσή σας όλες τις απαραίτητες ανέσεις κλιματισμό, τηλεόραση δορυφορικής λήψης, mini bar, θυρίδα ασφαλείας, τηλέφωνο και σεσουάρ. Προσφέρετε στον εαυτό σας την ευεξία που χρειάζεστε στο spa, βουτήξτε στη θερμενόμενη πισίνα και απολαύστε το ζεστό χαμάμ. Όλα τα παραπάνω σε ένα περιβάλλον 5 αστέρων!

5* Avaris Hotel

5* AVARIS Hotel
Το 5* AVARIS Hotel

Το 5* Avaris Hotel είναι χτισμένο σε ειδυλλιακό τοπίο, σε υψόμετρο 1.200 μέτρα, ενώ βρίσκεται λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της πόλης του Καρπενησίου. Πολυτέλεια, λειτουργικότητα και αμέτρητες δυνατότητες διασκέδασης είναι το τρίπτυχο που κάνει το ξενοδοχείο Avaris να ξεχωρίζει. Αποτελεί μία από τις πλέον ιδανικές προτάσεις για ορεινές διακοπές δίπλα στη φύση ενώ είναι εξοπλισμένο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για να κάνει τη διαμονή σας στο Καρπενήσι πραγματικά αξέχαστη.

Deluxe Hotel Anesis

Deluxe Hotel Anesis
Το Deluxe Hotel Anesis

Το ξενοδοχείο Άνεσις βρίσκεται στο κέντρο του Καρπενησίου. Χαρακτηριστικά του είναι τα εντυπωσιακά ξύλινα «σαχνισιά», που σύμφωνα με την αρχιτεκτονική της περιοχής προεξέχουν από τον τοίχο και δίνουν στο ξενοδοχείο ένα ιδιαίτερο χρώμα. Πρόκειται για ένα ζεστό και φιλόξενο μέρος που προσφέρει στον επισκέπτη ό,τι ακριβώς χρειάζεται για να έχει μία άνετη διαμονή. Από το πρωί, σας περιμένει το υπέροχο πρωινό στον μπουφέ, ενώ το βράδυ το τζάκι σας χαλαρώνει από τις δραστηριότητες της ημέρας. Πρόκειται πραγματικά για μία μοναδική εμπειρία διαμονής.

Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων για το Καρπενήσι εδώ!

Το Καρπενήσι είναι ένας προορισμός για όσους αγαπούν τις εξερευνήσεις και αναζητούν έντονες συγκινήσεις. Ένα ονειρεμένο τοπίο γεμάτο φυσικό κάλλος το όποιο θα σας μαγέψει. Τα υπέροχα φαράγγια, τα περιπατητικά μονοπάτια, οι ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και τα πανέμορφα γραφικά χωριά είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Καρπενήσι αγαπημένο προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου. Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία με τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων στο Καρπενήσι από το Ekdromi.gr και ανακαλύψτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει.

Προσφορές ξενοδοχείων στο Καρπενήσι

AVARIS Hotel

AVARIS Hotel
Προσφορές ξενοδοχείων στο Καρπενήσι
Το AVARIS Hotel

Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, λίγα λεπτά από το κέντρο του Καρπενησίου, βρίσκεται το AVARIS Hotel. Απολαύστε τη διαμονή σας σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει πολυτέλεια, λειτουργικότητα και πολλές επιλογές διασκέδασης ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το ξενοδοχείο κατέχει κάποιες σημαντικές διακρίσεις με τη σημαντικότερη να είναι η βράβευση με τον “Χρυσό Μορφέα 2008” ως το καλύτερο ξενοδοχείο βουνού ή εξοχής. Η πιο σημαντική όμως είναι αγάπη και η προτίμηση που δείχνουν οι πελάτες του καθώς το προτιμούν για την φιλοξενία και τις υπηρεσίες υψηλού επίπεδου που προσφέρει.

Deluxe Hotel Anesis

Deluxe Hotel Anesis 
Προσφορές ξενοδοχείων στο Καρπενήσι
Το Deluxe Hotel Anesis 

Στο κέντρο του Καρπενησίου θα συναντήσετε το υπέροχο Hotel Anesis. Χαλαρώστε σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον που είναι φτιαγμένο με γούστο και μεράκι. Τα ξύλινα ταβάνια, τα φωτιστικά που είναι δουλεμένα στο χέρι και οι ξυλόγλυπτες λεπτομέρειες παραπέμπουν στην πολιτιστική παράδοση της Ευρυτανίας. Με θέα την κοιλάδα του ποταμού Καρπενησιώτη μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας στον πλούσιο μπουφέ του ξενοδοχείου και να νιώσετε την γαλήνη που σας προσφέρουν οι στιγμές δίπλα στη φύση.

Montana Hotel & Spa

Montana Hotel & Spa
Το Montana Hotel & Spa

Μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο στο Καρπενήσι βρίσκεται το Montana Hotel & Spa. Διαθέτει 110 δωμάτια και 18 σουίτες που είναι εξοπλισμένες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Συνδυάζει μοναδικά τη σύγχρονη λειτουργικότητα με την παραδοσιακή φιλοξενία. Χαρίστε στον εαυτό σας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης στις αμέτρητες υπηρεσίες που σας προσφέρει το spa του ξενοδοχείου. Το προσωπικό μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε μικρές ή μεγάλες εκδρομές στη γύρω περιοχή.

Η Γωνιά

Η Γωνιά
Η Γωνιά

Μόλις 10 χλμ από το Καρπενήσι, στο πανέμορφο Μικρό Χωριό, βρίσκεται το ξενοδοχείο Η Γωνιά. Ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος που διαθέτει δωμάτια με τζάκι ιδανικά για οικογένειες και ζευγάρια. Το ξενοδοχείο είναι φτιαγμένο από ντόπια ξύλα και πέτρες και συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με την σύγχρονη καλαισθησία και σας προσφέρει την χαλάρωση που αναζητάτε. Σε συνεργασία με εταιρείες εναλλακτικού τουρισμού, και πάντα με τη συνοδεία έμπειρων οδηγών, ο ξενώνας διοργανώνει δραστηριότητες στη φύση ανάλογα με την εποχή και έτσι η διαμονή σας εκεί γίνεται μια ακόμα αξέχαστη εμπειρία.

Βρείτε τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων για το Καρπενήσι εδώ.

Καρπενήσι για Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου.

Μοναδικός προορισμός που προτείνεται για όλες τις εποχές του χρόνου, το Καρπενήσι έχει τον τρόπο να κερδίζει με την ομορφιά του πολλές και διαφορετικές κατηγορίες ανθρώπων. Απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να περάσουν ένα χαλαρό οικογενειακό 2ήμερο. Επίσης σε όσους αρέσκονται στον φυσιολατρικό τουρισμό. Ενδείκνυται για παιχνίδια στο χιόνι (το χειμώνα), αλλά και όσους θέλουν την πολυτέλεια στις διακοπές τους. Είναι γνωστό πως τα οργανωμένα ξενοδοχεία και καταλύματα που διαθέτει η περιοχή αποτελούν από μόνα τους πόλο έλξης για τους επισκέπτες. Ιδανικός προορισμός το Καρπενήσι για Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου και οι προτάσεις τόσο σε δραστηριότητες όσο και σε καταλύματα πολλές και διαφορετικές!

Ο Σεπτέμβριος αποτελεί παραδοσιακά έναν ιδανικό μήνα για επίσκεψη στο Καρπενήσι. Είναι η εποχή που το ιδιαίτερο χρώμα της περιοχής είναι στα καλύτερά του. Οι μυρωδιές στα χωριά του Καρπενησίου συντροφεύουν τους επισκέπτες σε κάθε τους βόλτα. Και από δραστηριότητες; Όρεξη να έχει κανείς και το Καρπενήσι μπορεί να σου γεμίσει την ημέρα με τον πιο όμορφο τρόπο. Μια απλή πεζοπορία στον Κρικελλοπόταμο. Μια βόλτα με το ποδήλατο. Rafting στον Τρικεριώτη και τον Ταυρωπό. Μία απόδραση στο μοναδικό φαράγγι Πανταβρέχει επίσης επιβάλλεται. Στο σημείο αυτό (που βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νομού) η ομορφιά της φύσης καθηλώνει.

Το ekdromi.gr σας προσφέρει για τον Σεπτέμβριο μια μεγάλη γκάμα ξενοδοχείων για το Καρπενήσι και μάλιστα με τις μεγαλύτερες προσφορές. Από τα 5άστερα 5* Avaris Hotel και 5* Montana Hotel & Spa, όπου μπορείτε να συνδυάσετε τη διαμονή σας με την πολυτέλεια, τις δραστηριότητες και τις ανέσεις τους. Το Casa di Neve με το μοναδικό παραδοσιακό του στυλ θυμίζει έντονα chalet της Αυστρίας και της Ελβετίας. Στο Oneiropetra Boutique Hotel η minimal αισθητική και η πολυτέλεια παντρεύονται με την παράδοση και δημιουργούν ένα υπέροχο αποτέλεσμα που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Στο Deluxe Hotel Anesis θα σας ενθουσιάσουν τα ξύλινα ταβάνια με τις ξυλόγλυπτες λεπτομέρειες. Τέλος, ο Ξενώνας Σεμέλη προτείνεται ανεπιφύλακτα για όσους αρέσκονται στον εναλλακτικό τουρισμό και στις δραστηριότητες στη φύση.

Ο Σεπτέμβριος είναι ιδανικός για αποδράσεις του Σαββατοκύριακου στο Καρπενήσι. Το ekdromi.gr σας προσφέρει και εδώ τις καλύτερες προσφορές για ξενοδοχεία για να κάνει τη διαμονή σας ξεχωριστή, αλλά και οικονομική.

Το Καρπενήσι αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς για μικρές και μεγάλες αποδράσεις. Επίσης είναι από τους προορισμούς που προτείνονται για όλες τις εποχές του χρόνου. Η τοποθεσία του του επιτρέπει να είναι είναι εύκολα και γρήγορα προσβάσιμο και από την Αθήνα και από τη Θεσσαλονίκη. Πέρα από τη φυσική ομορφιά που διαθέτει, αλλά και τη φιλοξενία των κατοίκων, πρόκειται για μια περιοχή η οποία είναι τουριστικά πολύ ανεπτυγμένη. Είναι γνωστό πως στο Καρπενήσι υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία, μικρά και μεγάλα. Ξενοδοχεία που είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν οποιοδήποτε τύπο ταξιδιώτη. Η πρόταση του ekdromi.gr για το Καρπενήσι είναι το Avaris Hotel.

Το Avaris Hotel

Το Avaris Hotel
Το Avaris Hotel

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στο οποίο ο αέρας της πολυτέλειας είναι από την πρώτη ματιά εμφανής τόσο στους χώρους του, όσο και στα δωμάτιά του. Η θερμενόμενή του πισίνα αλλά και το υδρομασάζ, η σάουνα και το χαμάμ, προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης στους επισκέπτες και κάνουν τη διαμονή μια πραγματικά μοναδική εμπειρία.

Avaris Hotel Fitness Spa
Fitness Spa

Το Avaris Hotel, είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις καλύτερες επιλογές διαμονής για όσους θέλουν να επισκεφθούν το Καρπενήσι. Η ομορφιά της πόλης της Ευρυτανίας και η πολυτέλεια και την εμπειρία διαμονής που το Avaris Hotel προσφέρει, αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για ξεκούραστα Σαββατοκύριακα αλλά και για μεγαλύτερες αποδράσεις από την πόλη, χειμώνα-καλοκαίρι.

Το Deluxe δωμάτιο του Avaris Hotel
Το Deluxe δωμάτιο

Το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει μοναδικά πακέτα διαμονής στο Avaris Hotel για τα μέλη του, τόσο για τις ημέρες των εορτών, όσο και για εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου!

Δείτε την προσφορά για τις γιορτές εδώ, και την προσφορά για Σαββατοκύριακα εδώ!

Εξόρμηση στο Καρπενήσι την 28η Οκτωβρίου – Προσφορές Ξενοδοχείων

Πρόκειται για έναν προορισμό που θα ενθουσιάσει όσους αγαπούν τις εξερευνήσεις στη φύση. Η εξόρμηση στο Καρπενήσι την 28η Οκτώβριου τα προσφέρει όλα. Τα πανέμορφα φαράγγια και τα περιπατητικά μονοπάτια θα σας χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία επαφής με την φύση και απόλυτη ηρεμία. Θα σας μαγέψουν τα ιστορικά μοναστήρια και τα γραφικά χωριά με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Οι ταβέρνες με την ζεστή ατμόσφαιρα και τις πεντανόστιμες γεύσεις της τοπικής κουζίνας θα κερδίσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Το Καρπενήσι είναι ο ιδανικός προορισμός για μια απόδραση την 28η Οκτώβριου. Απογειώστε αυτή την εμπειρία βρίσκοντας το ιδανικό κατάλυμα στις προσφορές για την 28η Οκτώβριου στο Ekdromi.gr.

Oniropetra Boutique Hotel

Oniropetra Boutique Hotel
Εξόρμηση στο Καρπενήσι την 28η Οκτωβρίου
Το Oniropetra Boutique Hotel

To Oniropetra Boutique Hotel βρίσκεται μόλις 5 χιλιόμετρα από την κεντρική πλατεία του Καρπενησίου. Στους χώρους του θα απολαύσετε μία πολυτελή διαμονή και θα χαλαρώσετε σε έναν χώρο που συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την μοντέρνα διακόσμηση. Η φιλοξενία, το ζεστό περιβάλλον και οι υπηρεσίες υψηλού επίπεδου σας προσφέρουν ονειρεμένες διακοπές και αξέχαστες αναμνήσεις.

Forest Suites Boutique Hotel

Forest Suites Boutique Hotel
Το Forest Suites Boutique Hotel

Το Forest Suites Boutique Hotel βρίσκεται στο πανέμορφο Μεγάλο Χωριό, σε μικρή απόσταση από το Καρπενήσι. Κτισμένο αμφιθεατρικά πάνω από τον ποταμό Καρπενησιώτη, δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον χαλάρωσης και την ευκαιρία να απολύσετε όλες τις ομορφιές της φύσης. Χαρακτηριστικό του Forest Suites η ιδιαίτερη έμφαση στην λεπτομέρεια η οποία προσφέρει στην επισκ΄έπτη μια αίσθηση πολυτελούς απλότητας.

Montana Hotel & Spa

5* Montana Hotel & Spa
Το 5* Montana Hotel & Spa

Το Montana Hotel & Spa αποτελεί την ιδανική πρόταση για οικογενειακές διακοπές αλλά και για αποδράσεις με την παρέα σας. Απολύστε ειδυλλιακές στιγμές χαλάρωσης κολυμπώντας στην θερμαινόμενη πισινά η αφήστε το σώμα σας να ξεκουραστεί σε ένα ζεστό χαμάμ. Αναζωογονηθείτε με μια υδροθεραπεία η μια θεραπεία σώματος μέσα σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον. Η διαμονή σας θα μετατραπεί σε μια εμπειρία ζωής.

Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων στο Καρπενήσι εδώ!

Long Weekend στο Καρπενήσι από το Ekdromi.gr

Τα γραφικά χωριά της Ευρυτανίας και το Καρπενήσι, με το πρόσφατα ανανεωμένο χιονοδρομικό κέντρο, σε συνδυασμό με τις υπερσύγχρονες ξενοδοχειακές υποδομές και την ποικιλία σε δραστηριότητες αποτελεί μια ολοκληρωμένη επιλογή για ένα ξεχωριστό long weekend. Η άγρια ομορφιά των βουνών και ποταμών της περιοχής ξυπνούν μέσα μας την δίψα για εξερεύνηση. Η ευωδία των παραδοσιακών φαγητων που διαχέεται στα σοκάκια των πετρόχτιστων χωριών μας τονίζει την αυθεντική ομορφιά αυτού του τόπου. Το Ekdromi.gr ετοίμασε για εσάς μοναδικές προσφορές για ένα υπέροχο Long Weekend στο Καρπενήσι.

Για εσάς που λατρεύετε την εξερεύνηση και την ιστορία θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να επισκεφθείτε την Βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Τριάδας με τις ιστορικές αγιογραφίες της, στην πλατεία του Καρπενησίου. Επίσης μπορείτε να κάνετε τον περίπατό σας στο λόφο του Αγίου Δημητρίου όπου η πανοραμική θέα της πόλης προσφέρεται για όμορφες φωτογραφίες. 

Αν δεν έχετε χορτάσει από εξερεύνηση, επισκεφθείτε τη Μονή Προυσού, ένα μοναστήρι που αποτελεί διάσημο προσκύνημα με κειμήλια μεγάλης αξίας. Περιηγηθείτε στους καταρράκτες και τις βάθρες που θα συναντήσετε στην χαλαρή και εύκολη διαδρομή στο φαράγγι της Μαύρης Σπηλιάς.

Οι λάτρεις της αδρεναλίνης θα μπορέσετε να ζήσετε μοναδικές στιγμές διασχίζοντας με τα σκι σας ή το snowboard σας τις πλαγιές του χιονοδρομικού κέντρου Καρπενησίου. Εκεί λειτουργεί και ένα πολύ όμορφο σαλέ προσφέροντας καφέ και ποτά. Αν σας ενδιαφέρει η νυχτερινή διασκέδαση, πιείτε το ποτό σας στο “Snowbar” το οποίο ανεβάζει την διάθεση με τις μουσικές επιλογές του μέχρι το πρωί.  

Επειδή μετά την περιπέτεια το σώμα μας χρειάζεται αποκατάσταση, το Καρπενήσι διαθέτει ό,τι χρειάζεστε. Αρκετά κοντα απο το κέντρο του Καρπενησίου χαλαρώστε και φροντίστε τον εαυτό σας στο “The View Village”. Ένα spa το οποίο σας προσφέρει πληθώρα θεραπειών αναζωογονόντας μυαλό και σώμα. 

Για τους μικρούς ταξιδιώτες το εκπαιδευτικό πάρκο Karavaki θα προσφέρει μοναδικές στιγμές αναψυχής και παιχνιδιού. Ο χώρος αυτός διαθέτει παιδική χαρά, λαβύρινθο, τραμπολίνο αλλά και φάρμα που φιλοξενεί διάφορα ζώα φιλικά προς τους επισκέπτες! 

Δείτε αναλυτικά τις προσφορές του Ekdromi.gr για το Καρπενήσι εδώ!

Μεγάλες προσφορές Ξενοδοχείων στο Καρπενήσι

Δεν είναι μόνο η ομορφιά του τοπίου που συναρπάζει, δεν είναι ούτε οι υπέροχες επιλογές σε δραστηριότητες που προσφέρει. Ούτε καν το γεγονός πως συγκαταλέγεται σε ένα από τα πιο υγιεινά θέρετρα της Ελλάδας (καθώς, σύμφωνα με έκθεση της UNESCO το 1991, η ευρύτερη περιοχή συγκαταλέγεται μέσα στις πιο καθαρές, από πλευράς περιβάλλοντος, του κόσμου). Το Καρπενήσι είναι κάτι περισσότερο από όλα τα παραπάνω, είναι ένα παραμύθι. Από την πρώτη κιόλας ματιά, από την πρώτη επαφή, ο επισκέπτης ερωτεύεται το μέρος αυτό οποιαδήποτε εποχή του χρόνου και αν το επισκεφθεί. Ειδικά ο Σεπτέμβριος, για πολλούς, είναι ο ιδανικός μήνας για να επισκεφθεί κανείς αυτό το όμορφο σημείο της Ευρυτανίας. Μαζί με τις μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων στο Καρπενήσι από το ekdromi.gr, το ταξίδι και η διαμονή γίνονται πραγματικά αξέχαστα!

Όσοι σκέπτεστε να περάσετε κάποιες (λίγες ή πολλές) ημέρες τον Σεπτέμβρη στο Καρπενήσι, δεν έχετε παρά να δείτε τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr! Προσφορές που σε πολλές περιπτώσεις ξενερνούν το 60%, στα καλύτερα ξενοδοχεία! Αν είστε από αυτούς που προτιμούν τις luxury διακοπές, σε καταλύματα πολλών αστέρων, τότε το ekdromi.gr είναι σίγουρα η ιδανική επιλογή για εσάς! Τα, Πέντε Αστέρων, Avaris Hotel και Montana Hotel & Spa θα σας μαγέψουν με τις ανέσεις αλλά και την πολυτέλειά τους. Ζήστε υπέροχες στιγμές χαλάρωσης και ευεξείας, γευθείτε ξεχωριστά πιάτα και γαστορνομικές προτάσεις, σε ένα πραγματικά premium περιβάλλον.

Αλλά και για όσους αρέσκονται σε μικρότερα, boutique ξενοδοχεία, και εδώ το ekdromi.gr έχει να σας προσφέρει όμορφες, ξεχωριστές επιλογές. Το Oniropetra Boutique Hotel, είναι σίγουρα ένα από τα πιο ιδιαίτερα καταλύματα στο Καρπενήσι. Και ο Ξενώνας Σεμέλη σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε μια πανοραμική θέα στην περιοχή. Λίγο έξω από το Καρπενήσι, στην ύπαιθρο του Μεγάλου Χωριού, μέσα σ’ ένα υπέροχο ελατόδασος, βρίσκουμε το Dryas Resort. Μια εξαιρετική και Value for Money επιλογή. Η Γωνιά, χτισμένη από ξύλο και πέτρα, θα σας βάλει για τα καλά στην κουλτούρα και το περιβάλλον της περιοχής. Τέλος, στο Deluxe Hotel Anesis, στο κέντρο του Καρπενησίου, θα έχετε τη δυνατότητα να θαυμάσετε την διακόσμηση, που είναι επηρεασμένη από την τοπική παράδοση και αρχιτεκτονική.

Ξενοδοχεία για κάθε τύπο ταξιδιώτη και για όλες τις ανάγκες. Το Καρπενήσι την Σεπτέμβριο είναι πραγματικά μαγευτικό. Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων εδώ!

About Ekdromi.gr