καθαρά δευτέρα

Προτάσεις για ξεχωριστά Κούλουμα κοντά στην Αθήνα

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ξυπνά την όρεξη για ταξίδι κάθε χρόνο. Η προοπτική τριών ημερών χωρίς επαγγελματικές υποχρεώσεις μας ξεσηκώνει και αρχίζουμε να σκεφτόμαστε ιδανικά μέρη για να περάσουμε όμορφα την ξεχωριστή αυτή γιορτή. Προορισμοί υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί. Ανάλογα με τον τύπο του κάθε ταξιδιώτη, την παρέα του, αλλά και το διαθέσιμο budget. Για όσους έχουν τη διάθεση να φύγουν από την πόλη αυτές τις ημέρες, αλλά να μην απομακρυνθούν πολύ, παρακάτω θα βρούμε μερικές εύκολα προσβάσιμες προτάσεις για να περάσουμε τα κούλουμα κοντά στην Αθήνα.

Κούλουμα κοντά στην Αθήνα: Αράχωβα

Αράχωβα

Αράχωβα

Η Μύκονος του χειμώνα είναι μια πολύ όμορφη πρόταση για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.  Γνωστή για το κοσμοπολίτικο περιβάλλον της, τα γραφικά σοκάκια και το πασίγνωστο nightlife της. Προσφέρεται για τριήμερη απόδραση καθώς βρίσκεται μόλις 173 χιλιόμετρα από την Αττική. Πράγμα που σημαίνει πως σε 2 ώρες είμαστε εκεί. Για όσους αρέσκονται δε και στα χειμερινά σπορ, ο Παρνασσός είναι ακριβώς από πάνω της. Μην ξεχάσετε τα σκι σας μια και ο καιρός θα είναι ιδανικός και το χιόνι στρωμένο. Εδώ θα βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία στην Αράχωβα.

Χαλκίδα

Χαλκίδα

Χαλκίδα

Ακόμη πιο κοντά, στα 78 μόλις χιλιόμετρα, κάτι λιγότερο από ώρα με το αυτοκίνητο, η όμορφη Χαλκίδα μας περιμένει. Ετοιμαστείτε για βόλτες δίπλα στο νερό καθώς και για λαχταριστούς θαλασσινούς μεζέδες για τους οποίους φημίζεται. Περπατήστε και θαυμάστε τα “τρελά νερά” ένα φυσικό φαινόμενο διεθνούς φήμης και αφεθείτε στο τσίπουρο και το ούζο που θα συνοδεύει το γευστικό σας ταξίδι. Εδώ θα βρείτε τις προσφορές ξενοδοχείων στη Χαλκίδα.

Τρίκαλα Κορινθίας

Τρίκαλα Κορινθίας

Τρίκαλα Κορινθίας

Κατεβαίνοντας προς Πελοπόννησο, στα 145 χιλιόμετρα από την Αττική, συναντούμε τα Τρίκαλα Κορινθίας. Η περιήγηση στην Ορεινή Κορινθία μόνο αδιάφορη δεν μπορεί να είναι. Στα τρία χωριά που την αποτελούν (Κάτω, Μεσαία και Άνω Συνοικία) μπορείτε να επισκεφθείτε πανέμορφους ναούς, να περπατήσετε στη φύση αλλά και να δοκιμάσετε την τοπική κουζίνα σε ένα από τα πολλά και ξεχωριστά ταβερνάκια της περιοχής. εδώ οι προσφορές ξενοδοχείων για τα Τρίκαλα Κορινθίας.

Όποιος όμως και να είναι ο προορισμός σας για τα Κούλουμα, το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές για το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας. 

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.