προσφορές ξενοδοχείων τον Ιανουάριο

Πρόσφορες ξενοδοχείων για τον Ιανουάριο

Μια ταξιδιωτική απόδραση τον Ιανουάριο είναι ο καλύτερος τρόπος να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να ξεκινήσετε την καινούργια χρονιά γεμάτοι με εικόνες και εμπειρίες. Είναι ο ιδανικός μήνας να απολαύσετε την εκδρομή που επιθυμείτε με περισσότερη ηρεμία καθώς το κύμα των ταξιδιωτών των εορτών έχει τελειώσει. Χαρείτε τις διακοπές που ονειρεύεστε στους πιο δημοφιλείς προορισμούς και ανακαλύψτε τις προσφορές ξενοδοχείων για τον Ιανουάριο μέσα από το Ekdromi.gr.

Πρόσφορες ξενοδοχείων για τον Ιανουάριο

Mont Helmos Hotel – Καλάβρυτα

Mont Helmos Hotel 
Πρόσφορες ξενοδοχείων για τον Ιανουάριο
Το Mont Helmos Hotel 

Στο κέντρο της Κλειτορίας Καλαβρύτων βρίσκεται το Mont Helmos Hotel. Ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος που θα γίνει το επίκεντρο για τις εξερευνήσεις σας στην ευρύτερη περιοχή. Διαθέτει 30 δωμάτια με θέα και όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια διαμονή που θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες. Το άψογο προσωπικό του ξενοδοχείου μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε τις εξορμήσεις σας μιας και η περιοχή φημίζεται για τα αξιοθέατα και τις ομορφιές της. Κάποια από αυτά είναι η Μονή Αγίας Λαύρας και το Μεγάλο Σπηλαίο, το κέντρο Καλαβρύτων και φυσικά το Χιονοδρομικό Κέντρο στο όποιο θα χορτάσετε παιχνίδι και δραστηριότητες στο χιόνι. Επίσης αξίζει να κάνετε μια βόλτα με τον οδοντωτό σιδηρόδρομο σε μια διαδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη. Αν σας αρέσουν οι αθλητικές δραστηριότητες μπορείτε να νοικιάσετε κάποιο από τα ποδήλατα του ξενοδοχείου και να απολαύσετε πανέμορφες διαδρομές στη φύση.

Το Σπίτι του Ορέστη – Ζαγοροχώρια

Το Σπίτι του Ορέστη
Το Σπίτι του Ορέστη στα Ζαγοροχώρια

Το Σπίτι του Ορέστη είναι ένας πανέμορφος ξενώνας που βρίσκεται στο χωριό Άνω Πεδινά. Η παραδοσιακή του αρχιτεκτονική αλλά και η φιλόξενη, οικογενειακή του ατμόσφαιρα θα κάνουν την διαμονή σας αξέχαστη. Το ξενοδοχείο πρωταγωνιστεί στα τουριστικά δρώμενα και σας προσφέρει πλήθος δραστηριοτήτων όπως πεζοπορία σε υπεροχές διαδρομές με οδηγό, rafting, επίσκεψη στο εργαστήρι πρόβειου μαλλιού, μαθήματα μαγειρικής και ενημέρωση για την ιστορία του Ζαγορίου. Σε έναν από τους χώρους του ξενώνα βρίσκεται και το εστιατόριο όπου μπορείτε να απολαύστε υπέροχες γεύσεις της τοπικής κουζίνας και όχι μόνο.

Santa Marina Guesthouse – Λουτρά Πόζαρ

Santa Marina Guesthouse
Το Santa Marina Guesthouse

Το  Santa Marina Guesthouse είναι ένας φιλόξενος ξενώνας γεμάτος παράδοση και ζεστασιά. Βρίσκεται σε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο και στους εσωτερικούς χώρους κυριαρχεί η πέτρα και το ξύλο. Έχει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους και μπάρμπεκιου. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματιστικό, επίπεδη τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο με ειδή περιποίησης. Κάποια από τα δωμάτια διαθέτουν επίσης και χώρο καθιστικού για την εξυπηρέτηση σας.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για τον Ιανουάριο μέσα από το Ekdromi.gr.

About Ekdromi.gr