μαίναλο

Μαίναλο

Στο κέντρο σχεδόν της Πελοποννήσου, στο νομό Αρκαδίας, βρίσκεται το όρος Μαίναλο. Περιτριγυρισμένο από μικρά πανέμορφα χωριά, το Μαίναλο είναι ένας εξαιρετικός και δημοφιλής προορισμός του χειμώνα. Αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά βουνά της Πελοποννήσου καθώς διαθέτει πλούσια φυσική ομορφιά. Το δάσος του Μαίναλου διαθέτει υπέροχες διαδρομές για περίπατο μέσα στη φύση, όπου κανείς μπορεί να θαυμάσει τα έλατα αλλά και τις πηγές που υπάρχουν σε πολλά σημεία του. Παράλληλα, η ομορφιά του τοπίου δεν εξαντλείται μόνο στο φυσικό κάλλος. Εκκλησίες, παραδοσιακοί οικισμοί αλλά και αρχαιολογικοί χώροι πλαισιώνουν την αδιαμφισβήτητη ομορφιά του τοπίου και δίνουν ένα ξεχωριστό τόνο, ένα επιπλέον ενδιαφέρον στον επισκέπτη.

Μαίναλο – το χιονοδρομικό κέντρο

Το χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου δεν έχει απολύτως τίποτα να ζηλέψει από άλλα, πιο γνωστά και πιο προβεβλημένα κέντρα. Πρόκειται για ένα χιονοδρομικό σύγχρονο, με πολλές ανέσεις και εξαιρετικές πίστες. Κάθε χρόνο, τους χειμερινούς μήνες, συρρέει πλήθος επισκεπτών για να χαρούν το χιόνι και να εξασκήσουν τα σπορ που προσφέρει.

Μαίναλο – κοντινές εκδρομές

Θα ήταν κρίμα να μην περάσει κανείς έστω μια βόλτα για να επισκεφθεί τα κοντινα χωριά της Δημητσάνας , της Στεμνίτσας και της Βυτίνας, που είναι τα πιο γνωστά από τα περιβάλλοντα στο βουνό χωριά. Παράλληλα όμως στο Μαίναλο υπάρχουν και άλλα, λίγότερο γνωστά αλλά εξίσου όμορφα μέρη να επισκεφθεί κανείς. Τα Μαγούλιανα και η Αλωνίσταινα, η Βλαχέρνα και πολλά άλλα, έχουν τόσο αισθητική, όσο και ιστορική αξία.

Προσφορές ξενοδοχείων στο Μαίναλο

Στο Μαίναλο, το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει μια μοναδική προσφορά στο ξενοδοχείο Nefeles Luxury Residence & Lounge. Σε ένα υπέροχο τοπίο αλπικής ομορφιάς, στο χωριό Καρδαράς, δίπλα στο χιονοδρομικό κέντρο Οστρακίνα του Μαίναλου. Το ξενοδοχείο αποτελείται από 15 υπέροχες σουίτες που έχουν όλες θέα στο ελατόδασος. Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα σε country style και διαθέτουν ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι. Οι μεγάλες βεράντες που διαθέτει η κάθε σουίτα σας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσετε τη θέα του δάσους και την ομορφιά της φύσης της περιοχής. Τέλος, στο Lobby, λειτουργεί café με άνετους καναπέδες μπροστά σε τζάκι για να μπορείτε να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης με τον πιο όμορφο τρόπο!

 

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.