δημοφιλείς προορισμοί ζαγοροχώρια

Οι δημοφιλείς προορισμοί του ekdromi.gr

Τι επιλέγουν οι περισσότεροι επισκέπτες του ekdromi.gr; Ποιες είναι οι προτιμήσεις τους; Μέσα από τις εκατοντάδες προσφορές μας, κάθε μήνα εξάγουμε ενδιαφέροντα στατιστικά για τα πιο δημοφιλή μέρη. Τα μέρη που οι περισσότερι προτιμούν να επισκεφθούν και να περάσουν τις διακοπές τους, ή να κάνουν την εκδρομή τους! Μέσα λοιπόν από τις δικές σας αναζητήσεις και επιλογές, σας παρουσιάζουμε τους προορισμούς με τις περισσότερες αναζητήσεις για χειμερινές εξορμήσεις! Πάμε να δούμε ποιοί είναι οι περισσότερο δημοφιλείς προορισμοί του ekdromi.gr για τον φετινό χειμώνα!

Δημοφιλείς προορισμοί του ekdromi.gr

Ιωάννινα και Ζαγοροχώρια

Δεν μας προκαλεί έκπληξη αυτή η επιλογή. Τόσο γιατι η ομορφιά των Ιωαννίνων είναι πασίγνωστη,  με την πανέμορφη λίμνη της, το εντυπωσιακό νησί και τις τόσες πολλές επιλογές που έχει να κάνει κανείς σε αυτή τη μοναδική πόλη, όσο και γιατί ειδικά τους χειμερινούς μήνες, τα Ιωάννινα έχουν μια παραπάνω μαγεία. Μια από αυτές τις μαγείες είναι και οι κοντινές εκδρομές που μπορεί να πραγματοποιήσει κανείς στα Ζαγοροχώρια. Τα, σπάνιας ομορφιάς, χωριά που εκείνονται στα ορεινά του νομού και παντρεύουν την παραδοσιακή γραφικότητα με την ατελείωτη φυσική ομορφιά!

Καρπενήσι

Αν μη τι άλλο, ένας προορισμός που μπορεί να σας “ξυπνήσει”. Και γιατί αυτό; Το Καρπενήσι, εκτός από το φυσικό του κάλλος, έχει να σας προσφέρει μια γκάμα μοναδικών δραστηριοτήτων στη φύση, που μόνο ασυγκίνητους δεν μπορούν να σας αφήσουν. Παιχνίδια στο χίονι αλλά και χειμερινά σπορ, rafting και ποδηλασία είναι μόνο μερικά από τα activities που μπορεί κανείς να χαρεί στο Καρπενήσι! Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ενδείκνυται και για άτομα που έχουν ως προτεραιότητα τη χαλάρωση.

Πήλιο και Βόλος

Η υπέροχη πόλη του Βόλου, μια σύγχρονη και μεγάλη πόλη, είναι και αυτή από τις πιο δημοφιλείς για τους επισκέπτες του ekdromi.gr. Πόλη με μοναδική ομορφιά και γοητεία, κινείται σε όμορφους και χαλαρούς ρυθμούς και μπορεί εύκολα να σας “μεθύσει”. Δίπλα της, τα πανέμορφα χωριά του Πηλίου. Ορεινά και γραφικά, με τη δική τους παραδοσιακή αρχιτεκτονική, σας προκαλούν όλα να τα ανακαλύψετε!

About Ekdromi.gr