τελος αυγούστου με μεγάλες προσφορές

Οι ομορφότεροι ελληνικοί προορισμοί στο Ekdromi.gr

Η ώρα της απόφασης για τις καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζει. Στη χώρα μας, έχουμε το ευχάριστο “πρόβλημα” των πολλών και υπέροχων επιλογών. Είτε οδικώς, είτε ακτοπλοϊκώς, οι προτάσεις διακοπών είναι ατελείωτες και καλύπτουν κάθε γούστο και τύπο ταξιδιώτη. Το Ekdromi.gr, το μεγαλύτερο site με προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα, έχει εξασφαλίσει μοναδικές προσφορές στα πιο αγαπημένα και δημοφιλή μέρη. Οι ομορφότεροι ελληνικοί προορισμοί λοιπόν μέσα από τις προσφορές του Ekdromi.gr σας περιμένουν και για φέτος το καλοκαίρι.

Οι ομορφότεροι ελληνικοί προορισμοί στο Ekdromi.gr

Προορισμοί οδικώς

Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο
Καλοκαιρινές διακοπές στο Ναύπλιο

Αν σας αρέσει η ελευθερία που προσφέρει το αυτοκίνητο και σας εξιτάρουν τα roadtrips, τότε μέσα από τις προσφορές του Ekdromi.gr μπορείτε να επισκεφθείτε τις πιο ομορφες πόλεις και χωριά, ορεινά και παραθαλάσσια, για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Και όταν μιλάμε για οδικές αποδράσεις, το μυαλό πάει αυτόματα στην Πελοπόννησο. Ένα ταξιδι στην Πελοπόννησο συνδυάζει τα πάντα, θάλασσα και βουνό, μεγάλες πόλεις και μικρούς οικισμούς, ανέσεις και απομόνωση. Ό,τι ζητάει δηλαδή κανείς. Ζήστε την εμπειρία της Μονεμβασιάς, επισκεφθείτε το κλασικό Ναύπλιο , την υπέροχη Καλαμάτα και την άγρια Μάνη. Εξίσου υπέροχες ομορφιές όμως υπάρχουν και πιο βόρεια. Ο μαγευτικός Πλαταμώνας και η Λεπτοκαρυά, αλλά και η Χαλκιδική είναι μερικοί από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους προορισμούς της ηπειρωτικής χώρας. Τέλος, αν επιμένετε να κινηθείτε με αυτοκίνητο αλλά θέλετε να ζήσετε και τις χαρές ενός νησιού, η Λευκάδα με τις μαγικές της παραλίες, σας περιμένει.

Νησιωτικοί προορισμοί

Σύρος

Το καλοκαίρι είναι συνδεδεμένο πάντα με το πλοίο. Με το μπλε της θάλασσας και τα λευκά σπίτια. Για εσάς τους “παραδοσιακούς” που θα κινηθείτε ακτοπλοϊκώς, τα ομορφότερα νησιά μας διαθέτουν πολλές και μεγάλες προσφορές στο Ekdromi.gr. Οι ομορφιές των επτανήσων, η Ζάκυνθος , η Κέρκυρα και η Κεφαλονιά. Η Κρήτη με τις υπέροχες ομορφιές της, οι κυκλάδες με την Πάρο την Τήνο και τη Μύκονο, και δεκάδες ακόμα νησιά, δημοφιλή και μη, σας περιμένουν μέσα από τις προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr.

Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων εδώ!

About Ekdromi.gr