spa πλατύστομο

Πλατύστομο

Το Πλατύστομο είναι γνωστό για τις ιαματικές πηγές του οι οποίες έχουν ιστορία από τα αρχαία χρόνια. Πρόκειται για μια πολύ γραφική και φιλόξενη λουτρόπολη, χτισμένη στους πρόποδες του Όρους Όθρυς δίπλα σε παραπόταμο του Σπερχειού. Η απόστασή της από την Αθήνα είναι 230 χιλιόμετρα ενώ απέχει από τη Λαμία 34 χιλιόμετρα. Σήμερα κατοικείται από 398 μόνιμους κατοίκους ενώ το επισκέπτονται συχνά πλήθος τουριστών.

Πλατύστομο – Ιαματικά Λουτρά

Τα ιαματικά Λουτρά Πλατυστόμου, τα οποία έχουν συνολική έκταση 800 στρεμμάτων βρίσκονται σε υψόμετρο 380 μέτρων και έχουν ευχάριστο κλίμα όλες τις εποχές του χρόνου. Βρίσκονται δε σε έναν ευρύτερο χώρο στον οποίο κυριαρχεί η βλάστηση, τα τρεχούμενα νερά και τα αιωνόβια δέντρα και αποτελεί έναν πρώτης τάξεως προορισμό και ξεκούραση, φυγή από την καθημερινότητα και χαλαρές στιγμές μέσα στη φύση.

Οι ιαματικές πηγές ήταν γνωστές από τα αρχαία χρόνια. Στα πιο σύγχρονα η χρήση τους είναι ευρεία λόγω κυρίως των θεραπευτικών ιδιοτήτων τους. Στις εγκαταστάσεις του υδροθεραπευτηρίου, οι οποίες βρίσκονται στο Thermae Resort Spa, περιλαμβάνονται δύο ιαματικές πηγές.

Τα ιαματικά νερά του Πλατύστομου προσφέρουν ουσιαστικά αποτελέσματα σε ρευματοθεραπείες , ισχυαλγίες, οσφυαλγίες , παθήσεις του μυοσκελετικού και προσφέρονται και για ποσιθεραπεία για παθήσεις του ουροποιητικού και του γαστρεντερικού συστήματος.

Είτε πρόκειται για λόγους υγείας, είτε απλά ξεκούραση δίπλα στη φύση, το Πλατύστομο προσφέρεται για στιγμές μοναδικής ομορφιάς και ξεκούρασης. Οι ιαματικές πηγές του δε, εκτός από τη φυσική ομορφιά, προσφέρονται και για όμορφες ώρες χαλάρωσης.

 

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές για ξενοδοχεία στο Πλατύστομο εδώ!

About Ekdromi.gr