πρωτομαγιά στη ζάκυνθο

Πρωτομαγιά στη Ζάκυνθο

Τι θα λέγατε για μια έντονη, μια δυνατή δόση καλοκαιριού πριν καν μπει ο Ιούνιος; Ο Απρίλιος μας αποχαιρετά σιγά σιγά με έναν δυνατό ήλιο και οι προβλέψεις δείχνουν πως ο Μάιος θα είναι (όπως πάντα άλλωστε) ζεστός. Πρώτης τάξεως ευκαιρία λοιπόν για μια ζεστή εξόρμηση, σε έναν προορισμό παραδοσιακά καλοκαιρινό. Σε ένα νησί πασίγνωστο για τις ομορφίες του και τις γαλάζιες ακτές του. Ετοιμαζόμαστε λοιπόν για μια αξέχαστη Πρωτομαγιά στη Ζάκυνθο. Για ατελείωτες βουτιές στις πανέμορφες παραλίες του νησιού, αλλά και για βραδινές βόλτες υπό τους ήχους της καντάδας.

Πρωτομαγιά στη Ζάκυνθο

Σίγουρα μια επίσκεψη τον Μάιο στη Ζάκυνθο θα έχει ως προτεραιότητα τις ομορφιές της φύσης και της θάλασσας. Θα έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε στην πιο πολυφωτογραφημένη παραλία του κόσμου, στο περίφημο “Ναυάγιο“. Μια παραλία την οποία μάλιστα θα μπορείτε να χαρείτε σε όλη της τη μελοπρέπεια. Τον Μάιο δεν θα υπάρχει εκεί η πολυκοσμία του καλοκαιριού οπότε η επίσκεψη θα είναι δύο φορές πιο όμορφη. Θα περιηγηθείτε στις μαγευτικές “γαλάζιες σπηλιές” αλλά και θα γευθείτε τις ξεχωριστές τοπικές γαστρονομικές δημιουργίες ενώ θα ακούτε τους ήχους της καντάδας να σας συνοδεύουν.

Αν μη τι άλλο, η Ζάκυνθος συνδυάζει με τρόπο μεαστρικό την φυσική ομορφιά με την τοπική παράδοση. Παράλληλα, είναι και τόπος με ιστορία. Η Ζάκυνθος είναι η πατρίδα του Ανδρέα Κάλβου, τους Διονυσίου Σολωμού αλλά και του Γρηγόριου Ξενόπουλου. Μη χάσετε την ευκαιρία, ανάμεσα από τη χαλάρωση και τις βουτιές σας, να επισκεφθείτε το Μουσείο που είναι αφιερωμένο στο έργο του Σολωμού και του Κάλβου.

Προσφορές ξενοδοχείων

Και για τη φετινή πρωτομαγιά το ekdromi.gr διαθέτει τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία για τη Ζάκυνθο. Προτάσεις μοναδικές σε καταλύματα που απευθύνονται σε όλα τα βαλάντια και σε κάθε τύπο ταξιδιώτη έτσι ώστε η διαμονή σας να είναι και ξεχωριστή, αλλά και οικονομική. Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 15 από τα ομορφότερα ξενοδοχεία του νησιού, προσφέρουν συνολικά περισσότερες από 60 προσφορές, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας. Μη χάνετε καιρό, βρείτε εδώ τις μοναδικές πρσοφορές ξενοδοχείων για τη Ζάκυνθο και επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. φύγαμε λοιπόν για μια ξεχωριστή, καλοκαιρινή Πρωτομαγιά στη Ζάκυνθο!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.