Χαλκιδική

Πρωτομαγιά στη Χαλκιδική με μοναδικές προσφορές!

“Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει”. Πρόκειται για μια πολύ γνωστή έκφραση των κατοίκων (κυρίως) της Βορείου Ελλάδας. Έκφραση η οποία μπορεί να περιγράψει με σαφήνεια την ομορφιά αυτού του υπέροχου μέρους. Τρία μαγευτικά πόδια, τρεις διαφορετικοί κόσμοι. Το καθένα από αυτά διαθέτει ξεχωριστή προσωπικότητα, ιστορία και μοναδικές ομορφιές. Η Κασσάνδρα, με το κοσμοπολίτικο περιβάλλον και την άρτια τουριστική οργάνωση. Η Σιθωνία, ή δεύτερο πόδι, με την απαράμιλλη φυσική ομορφιά και τη θέα του επιβλητικού Αγίου Όρους στην Ανατολική της πλευρά. Και τα 2 πόδια (αφήνουμε εκτός το άβατο του Αγίου Όρους) αποτελούν προτεραιότητα για τους κατοίκους της Βόρειας, και όχι μόνο, Ελλάδας για τις διακοπές τους. Είτε πρόκειται για την καλοκαιρινή άδεια, είτε για μικρές αποδράσεις δύο ή τριών ημερών. Τι θα λέγατε λοιπόν να περάσετε τη φετινή Πρωτομαγιά στη Χαλκιδική;

Φέτος ο Μάιος ξεκινά με 3ήμερο και η Χαλκιδική είναι και πάλι πρώτη στις προτιμήσεις του κόσμου. Είναι μια ευκαιρία για μια πρώτη γεύση καλοκαιριού. Φυσικά το ekdromi.gr έχει φροντίσει να εξασφαλίσει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων σε όσους θέλουν να περάσουν την Πρωτομαγιά στη Χαλκιδική.

Πρωτομαγιά στη Χαλκιδική

Για όσους αρέσκονται στις επιλογές τεσσάρων και πέντε αστέρων, χωρίς όμως να χρειάζεται να πληρώσουν τιμές ανάλογες του τόσο υψηλού επιπέδου, το ekdromi.gr επέλεξε και σας προσφέρει 10 και πλέον από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής. Τα ξενοδοχεία αυτά προσφέρονται με ειδικές προσφορές έως και 50% και περιλαμβάνουν μια τεράστια γκάμα παροχών. Ενδεικτικά, στα περισσότερα από τα ξενοδοχεία, παρέχεται (στην τιμή του πακέτου) ελεύθερη χρήση spa, hammam και σάουνας ή ακόμα και εσωτερικής πισίνας. Παράλληλα, στις προσφορές μας εμπεριέχεται μπουφές με απεριόριστη κατανάλωση ποτών και σνακ. Φυσικά θεωρούμε δεδομένο το πρωινό και μεσημεριανό γεύμα. Με λίγα λόγια, ο συνδυασμός τοποθεσίας και προσφερόμενων επιλογών αποτελούν την ιδανική λύση για όποιον θέλει απλά να περάσει ένα αξέχαστο χαλαρωτικό τριήμερο σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για Πρωτομαγιά στη Χαλκιδική εδώ!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.