πρωτομαγιά στη χαλκιδική

Πρωτομαγιά στη Χαλκιδική

Για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης είναι ο ιδανικός καλοκαιρινός (και κοντινός) προορισμός. “Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει” άλλωστε όπως συνηθίζουν να λένε όσοι την προτιμούν. Αν μη τι άλλο όμως, η μοναδική της προσωπικότητα και οι αδιαμφισβήτητες ομορφιές της, έχουν κάνει πλέον τη Χαλκιδική ιδανικό προορισμό όχι μόνο για τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας, αλλά για όλους. Αν στα πλάνα σας είναι να προσφέρετε στον εαυτό σας μια δυνατή γεύση καλοκαιριού για τη φετινή Πρωτομαγιά, τότε σίγουρα θα πρέπει να περάσετε μια βόλτα από την Χαλκιδική. Να χαλαρώσετε στις μοναδικές παραλίες της, να δοκιμάσετε γαστρονομικές δημιουργίες δίπλα στο κύμα αλλά και να χαρείτε τη νυχτερινή της ζωή! Η Χαλκιδική είναι ανεξάντλητη και ικανή να δημιουργήσει πρωτόγνωρες εμπειρίες σε όσους έχουν τη διάθεση να την ζήσουν! Πάμε να δούμε μαζί τις προσφορές ξενοδοχείων για μια αξέχαστη Πρωτομαγιά στη Χαλκιδική!

Πρωτομαγιά στη Χαλκιδική – Προσφορές

4* Lesse Hotel

Το 4* Lesse Hotel στη Χαλκιδική

Το 4* Lesse Hotel στη Χαλκιδική

Στην καταπράσινη χερσόνησο της Κασσάνδρας, με φόντο τα γαλαζοπράσινα νερά του Τορωναίου Κόλπου, θα βρείτε το τεσσάρων αστέρων Lesse Hotel. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο εκτείνεται σε μια έκταση 12 στρεμμάτων, η οποία περιβάλλεται από πεύκα και ελαιόδεντρα. Βρίσκεται δε, μόλις 700 μέτρα από την πλατεία της Χανιώτης και σχεδόν δίπλα (80 μέτρα) από την, βραβευμένη με μπλε σημαία, παραλία της! Ιδανικό ξενοδοχείο τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες, καθώς διαθέτει παιδική χαρά και πισίνα ειδική για παιδιά. Παράλληλα, για όσους θέλουν να ζήσουν στιγμές χαλάρωσης. Η σάουνα και το τζακούζι είναι στη διάθεσή τους. Πρόκειται για μια από τις πιο ελκυστικές προτάσεις διαμονής στην πευρύτερη περιοχή.

4* Akti Ouranoupoli Beach Resort

Το 4* Akti Ouranoupoli Beach Resort

Το 4* Akti Ouranoupoli Beach Resort

Λίγα μόλις χιλιόμετρα από την είσοδο του Αγίου Όρους, στην Ουρανούπολη, συναντούμε το Akti Ouranoupoli Beach Resort. Χτισμένο κυριολεκτικά πάνω στο κύμα, σε μια από τις ωραιότερες παραλίς της Χαλκιδικής. Βρείτε το δωμάτιο που σας ταιριάζει ανάμεσα από τις πολλές και διαφορετικές επιλογές που σας προσφέρει (δωμάτια δίκλινα, τρίκλινα, οικογενειακά, superior doubles, junior suites και double room suites) και αφεθείτε στη μαγεία της παραμυθένιας αμμουδιάς που βρίσκεται μπροστά από το ξενοδοχείο! Γευθείτε υπέροχες παραδοσιακές γεύσεις στην ελληνική ταβέρνα και δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να χαρούν τις διακοπές τους στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του ΑΚΤΗ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ.

“Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει”. Πρόκειται για μια πολύ γνωστή έκφραση των κατοίκων (κυρίως) της Βορείου Ελλάδας. Έκφραση η οποία μπορεί να περιγράψει με σαφήνεια την ομορφιά αυτού του υπέροχου μέρους. Τρία μαγευτικά πόδια, τρεις διαφορετικοί κόσμοι. Το καθένα από αυτά διαθέτει ξεχωριστή προσωπικότητα, ιστορία και μοναδικές ομορφιές. Η Κασσάνδρα, με το κοσμοπολίτικο περιβάλλον και την άρτια τουριστική οργάνωση. Η Σιθωνία, ή δεύτερο πόδι, με την απαράμιλλη φυσική ομορφιά και τη θέα του επιβλητικού Αγίου Όρους στην Ανατολική της πλευρά. Και τα 2 πόδια (αφήνουμε εκτός το άβατο του Αγίου Όρους) αποτελούν προτεραιότητα για τους κατοίκους της Βόρειας, και όχι μόνο, Ελλάδας για τις διακοπές τους. Είτε πρόκειται για την καλοκαιρινή άδεια, είτε για μικρές αποδράσεις δύο ή τριών ημερών. Τι θα λέγατε λοιπόν να περάσετε τη φετινή Πρωτομαγιά στη Χαλκιδική;

Φέτος ο Μάιος ξεκινά με 3ήμερο και η Χαλκιδική είναι και πάλι πρώτη στις προτιμήσεις του κόσμου. Είναι μια ευκαιρία για μια πρώτη γεύση καλοκαιριού. Φυσικά το ekdromi.gr έχει φροντίσει να εξασφαλίσει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων σε όσους θέλουν να περάσουν την Πρωτομαγιά στη Χαλκιδική.

Πρωτομαγιά στη Χαλκιδική

Για όσους αρέσκονται στις επιλογές τεσσάρων και πέντε αστέρων, χωρίς όμως να χρειάζεται να πληρώσουν τιμές ανάλογες του τόσο υψηλού επιπέδου, το ekdromi.gr επέλεξε και σας προσφέρει 10 και πλέον από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής. Τα ξενοδοχεία αυτά προσφέρονται με ειδικές προσφορές έως και 50% και περιλαμβάνουν μια τεράστια γκάμα παροχών. Ενδεικτικά, στα περισσότερα από τα ξενοδοχεία, παρέχεται (στην τιμή του πακέτου) ελεύθερη χρήση spa, hammam και σάουνας ή ακόμα και εσωτερικής πισίνας. Παράλληλα, στις προσφορές μας εμπεριέχεται μπουφές με απεριόριστη κατανάλωση ποτών και σνακ. Φυσικά θεωρούμε δεδομένο το πρωινό και μεσημεριανό γεύμα. Με λίγα λόγια, ο συνδυασμός τοποθεσίας και προσφερόμενων επιλογών αποτελούν την ιδανική λύση για όποιον θέλει απλά να περάσει ένα αξέχαστο χαλαρωτικό τριήμερο σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για Πρωτομαγιά στη Χαλκιδική εδώ!

About Ekdromi.gr