cosmote deals for you

COSMOTE DEALS for YOU στο ekdromi.gr

Το ekdromi.gr, το μεγαλύτερο site για προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα, δεν σταματά να εκπλήσσει ευχάριστα πάντα τους φίλους του με νέες συμφέρουσες προσφορές στα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας!

Τώρα όμως, οι μεγάλες προσφορές του ekdromi.gr γίνονται ακόμα μεγαλύτερες. Πώς; με το COSMOTE DEALS for YOU το οποίο σας προσφέρει, σε επιλεγμένα πακέτα, επιπλέον μια ΔΩΡΕΑΝ διανυκτέρευση καθώς και έκπτωση 3% στις ήδη χαμηλές τιμές που έχει εξασφαλίσει για εσάς το ekdormi.gr.

COSMOTE DEALS for YOU από το ekdromi.gr

COSMOTE DEALS for YOU

COSMOTE DEALS for YOU

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μετρήσετε τις μέρες (αφού κερδίζετε μια επιπλέον)! Πρώτα πρέπει δείτε αναλυτικά τις μοναδικές προσφορές μας στους πιο όμορφους προορισμούς της Ελλάδας! Και η επιλογή είναι δύσκολη καθώς οι προορισμοί και τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα COSMOTE DEALS for YOU είναι πραγματικά διαμάντια!

Εάν θέλετε να ταξιδέψετε σε νησί, μπορείτε να περιπλανηθείτε στις ομορφίες της Κέρκυρας, ή στις μοναδικές παραλίες της Λευκάδας και της Ζακύνθου. Να ζήσετε τον αέρα της Σκοπέλου, αλλά και την κυκλαδίτικη ομορφιά της Τήνου. Ακόμα και αν επιθυμείτε ένα πιο σύντομο ταξίδι, σας προσφέρεται η πανέμορφη και κοντινή Αίγινα!

Αν πάλι προτιμάτε τις ομορφιές της Πελοποννήσου, η Φοινικούντα, η Ορεινή Ναυπακτία αλλά και η Μεσσηνία σας περιμένουν! Ακόμα και η Πύλος, ή ο Γαλατάς, που μπορεί άψογα να συνδυαστεί με το γραφικότατο Πόρο. Και το Πήλιο όμως συμμετέχει με εξαιρετικής ομορφιάς ξενοδοχεία στο πρόγραμμα COCMOTE DEALS for YOU από το ekdromi.gr. Γνωρίστε από κοντά τα πανέμορφα χωριά του Πηλίου μέσα από τις μοναδικές μας προσφορές!

Οι προορισμοί δεν σταματούν εδώ. Η πανέμορφη Πιερία (Λιτόχωρο και Πλαταμώνας), η φυσική ομορφιά που διαθέτει το Καρπενήσι, η υπέροχη Χαλκιδική, έχουν από ένα ή περισσότερα ξενοδοχεία που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού ταξιδιώτη.

Συνολικά 84 προσφορές, με ξενοδοχεία και προορισμούς που ταιριάζουν σε όλα τα γούστα, συμμετέχουν στο νέο πρόγραμμα COSMOTE DEALS for YOU του ekdormi.gr. Μη χάνετε χρόνο, οι προσφορές ισχύουν για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από 13/4 μέχρι και 30/4!

Βρείτε όλες τις προτάσεις καθώς και τον τρόπο αγοράς τους εδώ!

About Ekdromi.gr