σαββατοκύριακα σεπτεμβρίου στο πόρτο χέλι

Σαββατοκύριακα Σεπτεμβρίου στο Πόρτο Χέλι

Πρόκειται για έναν από τους πιο δημοφιλείς και κοσμικούς προορισμούς της Πελοποννήσου. Το Πόρτο Χέλι, με την υπέροχη θέα, τα πεντακάθαρα νερά του και τις πολυτελείς κατοικίες του εκπέμπει έναν ξεχωριστό κοσμοπολίτικο αέρα που το κάνει να ξεχωρίζει. Το Πόρτο Χέλι το προσεγγίζει κανείς με 2 τρόπους. Είτε οδικώς, είτε ακτοπλοϊκώς. Έτσι, ανάλογα με τη διάθεση που έχει ο επισκέπτης, έχει και τη δυνατότητα είτε να χαλαρώσει μέσα στο πλοίο, είτε να οδηγήσει τις περίπου 3 ώρες που χρειάζεται, και να απολαύσει τη διαδρομή. Κατά την άφιξη, η θέα της μεγάλης μαρίνας με τα ιστιοπλοϊκά είναι αυτή που τραβάει το μάτι του επισκέπτη. Η ιδιαίτερη ομορφιά όμως του τόπου βρίσκεται κρυμμένη. Μικρές παραλίες με διάφανα νερά, πολυτελείς κατοικίες κι άλλοι μικροί θησαυροί βρίσκονται διάσπαρτοι σε διάφορα σημεία και σας καλούν να τους ανακαλύψετε. Τα Σαββατοκύριακα Σεπτεμβρίου στο Πόρτο Χέλι σας περιμένουν.

Σαββατοκύριακα Σεπτεμβρίου στο Πόρτο Χέλι

Αρχικά σας προτείνουμε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας από την Παρασκευή. Έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να χαρείτε αλλά και να ανακαλύψετε την περιοχή περισσότερο χρόνο. Αν δε, σας εξιτάρει και η θέα από το νησί των Σπετσών που βρίσκεται απέναντι, τότε δεν έχετε παρά να πάρετε ένα από τα πολλά σκάφη και σε 10 λεπτά θα είστε ήδη εκεί.

Το χαλαρωτικό μπάνιο, το καλό φαγητό αλλά και το ιδιαίτερο nightlife, είναι μόνο μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν το Πόρτο Χέλι να ξεχωρίζει. Το μόνο σίγουρο είναι πως μια επίσκεψη, ακόμα και σύντομη, θα σας γεμίσει με μοναδικές εικόνες και έντονες αναμνήσεις.

Πόρτο Χέλι – Προσφορές Ξενοδοχείων

Το Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli

Το Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli

Θα ήταν πραγματικά αδύνατό, αυτή η τόσο όμορφη γωνιά της Πελοποννήσου, να μην έχει και τα ανάλογα ξενοδοχεία. Στο Πόρτο Χέλι μπορείτε να βρείτε ξεχωριστά, ιδιαίτερα καταλύματα που θα κάνουν τη διαμονή σας ακόμα πιο ξεχωριστή. Φυσικά και το ekdromi.gr δεν θα μπορούσε να απουσιάζει. Ξεκινάμε λοιπόν με το Nautica Bay Hotel. Ένα πολυτελές ξενοδοχείο το οποίο σας προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις που θα κάνουν τη διαμονή σας πραγματικά αξέχαστη. Συνεχίζουμε με ένα μικρό και ιδιαίτερο κατάλυμα, το Beach Cabanas στο οποίο μπορείτε να χαλαρώσετε μπροστά ακριβώς στην παραλία. Και για το τέλος, αν στις προτεραιότητές σας είναι μια εξαιρετικά πολυτελής διαμονή αλλά και διάθεση για party, τότε το Nikki Beach Resort & Spa είναι ο ιδανικός προορισμός που θα σας κάνει να μην θέλετε το σαββατοκύριακό σας να τελειώσει ποτέ!

About Ekdromi.gr