Σαββατοκύριακο στην Πελοπόννησο

Σαββατοκύριακο στην Πελοπόννησο

Πρόκειται για έναν αγαπημένο προορισμό του Σαββατοκύριακου, ειδικά για τους κατοίκους της Αττικής. Η Πελοπόννησος είναι δημοφιλής τόσο για την κοντινή της απόσταση, όσο και για την πληθώρα των επιλογών της. Ένας τόπος που είναι ιδανικός για κοντινές αποδράσεις. Συνδυάζει τις ανέσεις των μεγάλων πόλεων με τη γραφικότητα των μικρών χωριών. “Δένει” το βουνό με τη θάλασσα, την ιστορία με τον πολιτισμό. Είμαστε έτοιμοι λοιπόν για ένα Σαββατοκύριακο στην Πελοπόννησο; Το Ekdromi.gr, έχει εξασφαλίσει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στα ομορφότερά της μέρη.

Σαββατοκύριακο στην Πελοπόννησο

Ναύπλιο

Το 4* 3Sixty Hotel & Suites στο Ναύπλιο - Σαββατοκύριακο στην Πελοπόννησο
Το 4* 3Sixty Hotel & Suites στο Ναύπλιο

Η γοητεία της πόλης αυτής είναι κάτι το μοναδικό. Στα στενά της δρομάκια θα συναντήσει κανείς μερικές απο τις πιο σημαντικές στιγμές της ελληνικής ιστορίας. Στο κάστρο του Παλαμιδίου θα απολαύσει μια θέα μοναδική. Στην ακροναυπλιά θα αγναντέψει το ηλιοβασίλεμα, ενώ στην πλατεία Συντάγματος θα έχει την ευκαιρία να χαλαρώσει πίνοντας τον καφέ ή το ποτό του. Μία επίεκεψη στο Ναύπλιο δεν είναι απλά μία απόδραση, είναι ένα ταξίδι στην ιστορία και τον πολιτισμό.

Καλάβρυτα

Το Mont Helmos Hotel στα Καλάβρυτα
Το Mont Helmos Hotel στα Καλάβρυτα

Τόπος ιδιαίτερος για πολλούς και ενδιαφέροντες λόγους. Τα Καλάβρυτα φημίζονται τόσο για τα ιστορικά μνημεία τους (στη νεότερη ιστορία της χώρας) όσο και για το χιονοδρομικό τους κέντρο. Πόλος έλξης για χιλιάδες επισκεπτών που αρέσκονται στα χειμερινά σπορ, ή απλά για παιχνίδι στο χιόνι. Στα Καλάβρυτα επίσης θα έχει κανείς την ευκαιρία να κάνει και μια βόλτα με τον διάσημο οδοντωτό σιδηρόδρομο.

Λακωνία

Το 5* Ilaeira Mountain Resort στη Λακωνία
Το 5* Ilaeira Mountain Resort στη Λακωνία

Ο νοτιότερος νομός της Πελοποννήσου διαθέτει μια σειρά από επιλογές που δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. Το Γύθειο, ο Μυστράς και η Μάνη, είναι απλά μερικές από τις υπέροχες επιλογές που προσφέρει. Επιλέξτε το μέρος που σας ταιριάζει περισσότερο και ξεκινήστε τις μικρές εξορμήσεις στα γύρω μέρη. Γνωρίστε τα υπέροχα χωριά και τις κωμοπόλεις της Λακωνίας, κάτω από τη σκιά του επιβλητικού Ταϋγετου και περάστε ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο!

Βρείτε όλες τις μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων για Σαββατοκύριακο στην Πελοπόννησο εδώ!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.