είναι το ekdromi.gr απάτη;

Είναι το Ekdromi.gr απάτη;

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε αν κάτι είναι όντως “πολύ καλό για να είναι αληθινό”. Δεν είναι λίγες οι στιγμές που βλέποντας κανείς μια προσφορά, όπου η τιμή της είναι 50% ή και 60% χαμηλότερη από την αρχική, περνούν δεύτερες σκέψεις στο μυαλό. “Είναι δυνατόν;”, “Πώς γίνεται να επιτυγχάνουν τόσο μεγάλες προσφορές;”. Εύλογα λοιπόν έρχεται στο μυαλό το ερώτημα: “Είναι το Ekdromi.gr απάτη;”. Η απάντηση είναι τόσο απλή όσο και εμφατική: “Φυσικά και όχι”. Και αν αυτό δεν αρκεί, τότε σίγουρα οι παρακάτω λόγοι μπορούν να πείσουν και τους πλέον δύσπιστους, πως το Ekdromi.gr επιτυγχάνει να προσφέρει εδώ και 10 χρόνια, τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα!

Τι κάνει το Ekdromi.gr να ξεχωρίζει

Πρώτα απ’ όλα οι χιλιάδες ικανοποιημένοι και επαναλαμβανόμενοι χρήστες του! Με περισσότερους από 870.000 παραλήπτες του καθημερινού newsletter, το Ekdromi.gr μπορεί να περηφανεύεται για τον όγκο των χρηστών του. Μαζί με τους 482.000 fans στο Facebook και ακόμα 44.500 στο Ιnstagram, δημιουργούν ένα πραγματικά μεγάλο digital οικοσύστημα.

Είναι όμως οι χρήστες και οι πελάτες του ευχαριστημένοι; Ας απαντήσουν οι ίδιοι. Ο βαθμός ικανοποίησης 4,6/5 που έχει λάβει στο Facebook, αποτελεί για το Customer Support του Ekdromi.gr την καλύτερη απόδειξη αποτελεσματικής διαχείρισης πελατών. Σε αυτό βοηθούν τόσο οι συχνοί έλεγχοι των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων, όσο και η ευέλικτη πολιτική επιστροφών εντός 14 ημερών από την αγορά προσφοράς.

Κι όμως, δεν είναι μόνο οι χρήστες αυτοί που επιβραβεύουν το Ekdromi.gr. Μέσα στα 10 χρόνια που δραστηριοποιείται στον τουριστικό χώρο, είναι ένα από τα πιο πολυβραβευμένα sites, στις μεγαλύτερες βραβεύσεις τουριστικης Αριστείας. Συγκεκριμένα το Ekdromi.gr έχει λάβει 6 GOLD και 9 SILVER & BRONZE Βραβεία στα Greek Hospitality Awards, 8 GOLD, 4 SILVER και 1 BRONZE στα Βραβεία TourismAWARDS και πολλά άλλα.

Αν όμως δεν αρκούν ούτε οι ευχαριστημένοι πελάτες, ούτε οι θεσμικές επιβραβεύσεις, τότε σίγουρα, αυτό που δίνει εξίσου μεγάλη αξία στο επίπεδο των υπηρεσιών του Ekdromi.gr είναι οι συνεργασίες του. Η Αποκλειστική Συνεργασία με τον Όμιλο ΟΤΕ και την COSMOTE DEALS for YOU, αλλά και οι σημαντικές συνεργασίες και με τις 4 μεγαλύτερες Τράπεζες EUROBANK, ALPHA BANK ,ΕΘΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ και τα προγράμματα επιβράβευσης €πιστροφή, Yellow, go4more, Bonus, αποτελούν ακόμα μία δέσμευση για παροχή υψηλών τουριστικών υπηρεσιών.

Το Ekdromi.gr, όντας μία Πιστοποιημενη τουριστική επιχείρηση (αριθμός μητρώου ΜΗΤΕ 0260E60000746801), αποτελεί τακτικό Μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) καθώς και Μέλος του HATTA (Σύνδεσμος των Εν Ελλάδι τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων).

Ίσως όμως τίποτα από τα παραπάνω να μην είχε αξία, αν δεν είχε χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες, αλλά και εκατοντάδες ικανοποιημένα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα! Για αυτό το λόγο το Ekdromi.gr, το μεγαλύτερο site με προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα, εξακολουθεί να αναπτύσσεται και να βάζει τον πήχυ ακόμα ψηλότερα. 

About Ekdromi.gr