σαββατοκύριακο στην ύδρα

Σαββατοκύριακο στην Ύδρα

Ο Οκτώβριος πλησιάζει και το καλοκαίρι σιγά σιγά μας αποχαιρετά (ναι, για εμάς και ο Σεπτέμβριος είναι καλοκαιρινός μήνας!). Το πλοίο, ως κύριο μεταφορικό μέσο, δίνει τη θέση του στο αυτοκίνητο καθώς πλέον οι προορισμοί μας παύουν να είναι νησιωτικοί. Τα γαλανά νερά και οι χρυσαφένιες αμμουδιές δίνουν τη θέση τους σε καταπράσινους λόφους. Κι όμως, υπάρχουν και μερικά νησιά που αποτελούν ιδανικό προορισμό και το Φθινόπωρο. Νησιά που, είτε λόγω απόστασης, είτε λόγω ιδιαιτερότητας, είναι ελκυστικά και αυτή την περίοδο. Ένα από αυτά είναι σίγουρα η Ύδρα. Τόπος με πλούσια ιστορία και ιδιαίτερη ομορφιά η οποία εξακολουθεί να γοητεύει και μετά το καλοκαίρι. Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στην Ύδρα λοιπόν είναι ό,τι πρέπει!

Σαββατοκύριακο στην Ύδρα

Οι τρόποι προσέγγισης πολλοί. Ξεκινώντας από το λιμάνι του Πειραιά, η απόσταση είναι μιάμιση ώρα περίπου. Αλλά αν σας αρέσει να μετακινηθείτε οδικώς, έχετε και άλλες επιλογές. Μία από αυτές είναι το Μετόχι, όπου περνάτε απέναντι με θαλάσσιο ταξί, ή ακόμα και από την Ερμιόνη όπου η απόσταση καλύπτεται σε 30 λεπτά. Η γοητεία όμως του νησιού βρίσκεται όταν πλησιάζει κανείς το λιμάνι. Εκεί, αυτόματα μεταφέρεται σε άλλη εποχή. Στην εποχή όπου η Ύδρα, ήταν ο απόλυτος κοσμοπολίτικος προορισμός. Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, αλλά το νησί δεν έχει χάσει τίποτα από την αίγλη του. Μια βόλτα στα στενά της Ύδρας θα σας πείσει. Θα σας θυμίσει τις ιστορικές στιγμές του νησιού, ενός νησιού που πρωτοστάτησε στον αγώνα της επανάστασης. Θα σας θυμίσει όμώς ταυτόχρονα και τις εποχές που τόσοι διάσημοι την επέλεγαν για τις διακοπές τους. Κάτι που γίνεται μέχρι και σήμερα καθώς άνθρωποι του διεθνούς τζετ σετ επισκέπτονται την Ύδρα τα καλοκαίρια ακόμα και τώρα.

Το Douskos Port House Hyrda

Η θέα από το Douskos Port House στην Ύδρα

Η θέα από το Douskos Port House στην Ύδρα

Με θέα στο παραδοσιακό λιμάνι της Ύδρας, το Douskos Port House αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές διαμονής στο νησί. Με 4 κλασικά δωμάτια και 2 πολυτελείς σουίτες, είναι σίγουρα το ιδανικό μέρος για να γνωρίσετε την Ύδρα και να ζήσετε την ομορφιά του νησιού με τον καλύτερο τρόπο. Το Douskos Port House διαθέτει μοντέρνα στοιχεία στο σχεδιασμό του και είναι ένα μοναδικό κράμα παραδοσιακής και σύγχρονης αισθητικής, όπου μπορείτε να απολαύσετε αξέχαστες διακοπές με φίλους ή οικογένεια.

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.