τολό

Τολό, ιδανικός προορισμός για τον Σεπτέμβριο

Η Πελοπόννησος είναι γνωστή σε όλους μας για τις ομορφιές της. Γεμάτη με μοναδικής ομορφιάς τοπία που μας γοητεύουν και τις 4 εποχές του χρόνου. Γεμάτη διαδρομές ανάμεσα σε ορεινά και παραθαλάσσια μέρη που το κάθε ένα έχει ένα ξεχωριστό τρόπο να σε κερδίζει. Η Πελοπόννησος είναι ένα μέρος που σε καλεί να το ανακαλύψεις. Τόσο για τα γνωστά και προβεβλημένα, δημοφιλή μέρη του, όσο και για πολλούς μικρούς και κρυμμένους θησαυρούς που διαθέτει. Λίγο πιο έξω από το Ναύπλιο, βρίσκεται ένας προορισμός που μπορεί να σε κερδίσει με τη φυσική ομορφιά του. Το Τολό Αργολίδας. Τι λέτε; Πάμε παρέα με το ekdromi.gr να το ανακαλύψουμε;

Τολό Αργολίδας

Στη σκιά του Ναυπλίου, μόλις 8 χιλιόμετρα μακριά του, το Τολό φημίζεται για την όμορφη και μεγάλη παραλίες του, καθώς και τα υπέροχα ταβερνάκια του με τους φρέσκους ψαρομεζέδες που βρίσκονται σχεδόν πάνω στο κύμα. Αναμφίβολα πρόκειται για έναν προορισμό χαλάρωσης και ξεκούρασης. Τουριστικά αναπτύχθηκε κυρίως τις τελευταίες δεκαετίες. Έτσι από ένα μικρό ψαροχώρι εξελίχθηκε σε έναν προορισμό που με την ομορφιά, τα εξαιρετικά καταλύματά του και την φιλοξενία των κατοίκων του και συγκεντρώνει πλέον πλήθος επισκεπτών κάθε χρόνο. Οι επισκέπτες του είναι κυρίως αυτοί που αρέσκονται στους ήρεμους ρυθμούς διακοπών και ξεκούραση. Ο κόλπος του “φωτογραφίζει” τα 2 νησάκια που βρίσκονται απέναντι, τη “Ρόμβη” και το “Κορωνήσι” ομορφαίνοντας ακόμη περισσότερο το κάδρο του. Παράλληλα, η παραμονή στο Τολό μπορεί να αποτελέσει και τη βάση για μια σειρά από πολύ όμορφες κοντινές εκδρομές σε Επίδαυρο, Μυκήνες, Αρχαία Κόρινθο, ακόμα και Ύδρα και Σπέτσες.

Προσφορές Ξενοδοχείων στο Τολό

Το ekdromi.gr εξασφάλισε για τον Σεπτέμβριο μια μοναδική προσφορά στο ξενοδοχείο John & George. Πρόκειται για ένα κατάλυμα που διαθέτει εξαιρετική θέα στον κόλπο του Τολού καθώς και στα 2 νησάκια του. Συνολικά διαθέτει 58 δωμάτια και 4 διαμερίσματα που διαθέτουν όλες τις ανέσεις για τον ταξιδιώτη. Παράλληλα υπάρχουν και δωμάτια για άτομα με ειδικές ανάγκες. Στις υπέροχες πισίνες του (για παιδιά και ενήλικες) μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας ή τις υπέροχες δημιουργίες της κουζίνας!

Αυτό το Σεπτέμβρη φύγαμε για Τολό με το ekdromi.gr!

About Ekdromi.gr