πόρος

Πόρος για εξορμήσεις του Σεπτέμβρη

Πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες και αναζωογονητικές αισθήσεις. Το να τελειώνεις τη δουλεία στο κέντρο της πόλης, και μόλις σε μια ώρα και κάτι να βρίσκεσαι σε κάποιο πανέμορφο νησί. Να νιώθεις πως όλα τα άγχη και οι υποχρεώσεις μένουν πίσω καθώς το ιπτάμενο δελφίνι ή το πλοίο αφήνει το λιμάνι του Πειραιά και το ταξίδι ξεκινάει. Τα νησιά του Αργοσαρωνικού αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τέτοιου είδους αποδράσεις. Η Ύδρα, η Αίγινα, οι Σπέτσες, το Αγκίστρι. Όλα πανέμορφα και με ιδιαίτερη προσωπικότητα και ιστορία το καθένα από αυτά. Το φετινό φθινόπωρο μόλις έκανε την εμφάνισή του, ο καιρός όμως και η διάθεσή μας είναι 100% καλοκαιρινά. Τι λέτε λοιπόν; Για εμάς πάντως ο Πόρος αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση για τα σαββατοκύριακα του Σεπτέμβρη!

Πόρος για Σαββατοκύριακα του Σεπτέμβρη

Η γοητεία του νησιού αποκαλύπτεται από την πρώτη επαφή στο λιμάνι. Εκεί αντικρίζει κανείς τα cafe και τα μεζεδοπωλεία γεμάτα κόσμο. Στο νησί ακόμα και τις ώρες που το λιμάνι είναι γεμάτο, επικρατεί μια όμορφη ηρεμία. Κόσμος να απολαμβάνει θαλασσινούς μεζέδες με τσίπουρο, ή να αγναντεύει τον ήλιο και το χωριό του Γαλατά απέναντι από το λιμάνι απολαμβάνοντας τον καφέ ή το παγωτό του.

Έπειτα ξεκινά η εξερεύνηση. Οι πιο όμορφες παραλίες του Πόρου βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι. Παίρνοντας ένα ταξί, σε 10 λεπτά το πολύ βρίσκεστε στην παραλία της επιλογής σας. Από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού είναι το Ασκέλι, το Λιμανάκι της Αγάπης, το Κανάλι και το Μοναστήρι. Όταν πέσει το βράδυ, το λιμάνι του Πόρου γεμίζει με κόσμο που κάνει τη βόλτα του, τα bars του νησιού ανοίγουν και περιμένουν τους επισκέπτες τους. Προτάσεις για nightlife υπάρχουν λίγες, αλλά όλες αξιόλογες και καλύπτουν όλα τα γούστα!

Προσφορές ξενοδοχείων στον Πόρο

Για τον Σεπτέμβριο, το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει μοναδικές προσφορές για ξενοδοχεία στον Πόρο. Στο Xenia Poros Image, το ιστορικό ξενοδοχείο με την ξεχωριστή αρχιτεκτονική, μπορείτε να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με φόντο την εκπληκτική του θέα! Στο Cascade Holiday Resort ένα από τα 20 διαμερίσματα που διαθέτει σας περιμένουν για ξεχωριστές στιγμές δίπλα στην παραλία Ασκέλι, μια από τις πιο όμορφες του νησιού! Τέλος, στην καρδιά του Πόρου, και σε απόσταση μόλις τεσσάρων λεπτών με τα πόδια από το λιμάνι, σας προτείνουμε το παραδοσιακό Dimitra Hotel.

Οι προτάσεις είναι πολλές και απευθύνονται σε κάθε είδος ταξιδιώτη. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε το εισιτήριό σας και αφήστε στο ekdromi.gr να κανονίσει τη διαμονή!

 

About Ekdromi.gr