Τουρισμός για όλους

Τουρισμός για όλους από το Ekdromi.gr

Πόσα διαφορετικά είδη τουριστών και ταξιδιωτών υπάρχουν άραγε; Από τον all inclusive επισκέπτη που θέλει να τα συνδυάσει όλα σε ένα, τον luxury traveller που επιθυμεί στις διακοπές του υπηρεσίες και εμπειρίες υψηλού επιπέδου, αλλά και τον low budget ταξιδιώτη που επιδιώκει να ζήσει όμορφες διακοπές, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Ειδικά για το καλοκαίρι, οι ταξιδιώτες χωρίζονται και σε αυτούς που αναζητούν την περιπέτεια, εκείνους που έχουν προτεραιότητα την ξεκούραση, αλλά και όσους που επιθυμούν να γνωρίσουν την ολοκληρωμένη εμπειρία του προορισμού που επισκέπτονται. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, το Ekdromi.gr έχει σίγουρα τις προσφορές ξενοδοχείων που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Τουρισμός για όλους από το Ekdromi.gr και ας ανακαλύψουμε τις προτάσεις μας για φέτος!

Τουρισμός για όλους από το Ekdromi.gr

Τα All Inclusive ξενοδοχεία είναι πάντα μια αγαπημένη κατηγορία, κυρίως για τις οικογένειες. Με τα μοναδικά πακέτα διαμονής που έχει εξασφαλίσει το Ekdromi.gr για All Inclusive ξενοδοχεία, οι διακοπές γίνονται, εκτός από αξέχαστες, και οικονομικές.

Για όσους προτιμούν τις ανέσεις, τη διαμονή υψηλών απαιτήσεων, το spa και την πισίνα, αλλά και πολλές επιπλέον επιλογές από το ξενοδοχείο τους, η Luxury Hotels κατηγορία είναι η ιδανική. Ζήστε ένα καλοκαίρι 5 αστέρων, στις καλύτερες τιμές!

Δεν είναι όμως μόνο οι υπηρεσίες και οι ανέσεις που κάνουν ένα κατάλυμα να ξεχωρίζει. Μέσα από το Ekdromi.gr θα βρείτε υπέροχες προτάσεις σε μικρά, boutique ξενοδοχεία με ιδιαίτερη προσωπικότητα και ξεχωριστό στυλ. Γνωρίστε τα όλα μέσα στην κατηγορία Boutique Hotels του Ekdromi.gr.

Τέλος, υπάρχουν και αυτοί που προτιμούν τον “δικό τους χώρο”. Μικρές ή μεγάλες παρέες που περνούν τις διακοπές τους σε ιδιωτικά studios και Βίλες. Εκεί που η πολυτέλεια συνδυάζεται με την ιδιωτικότητα και δημιουργούν ένα αν μη τι άλλο ξεχωριστό σκηνικό διακοπών.

Στο tourismosgiaolous.gr από το Ekdromi.gr θα βρείτε όλες εκείνες τις προσφορές ξενοδοχείων (εώς και -60%) που θα κάνουν το καλοκαίρι σας πραγματικά ονειρικό, σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε.

About Ekdromi.gr