Ξενοδοχείο Ναϊάδες - Λίμνη Πλαστήρα

Το ξενοδοχείο Ναϊάδες στη λίμνη Πλαστήρα

Στα Άγραφα, και πιο συγκεκριμένα στην πιο όμορφη πλευρά της λίμνης Πλαστήρα, βρίσκεται το ξενοδοχείο Ναϊάδες.

Το Ξενοδοχείο Ναϊάδες

Το ξενοδοχείο, το οποίο δανείστηκε το όνομά του από τις νύμφες των λιμνών, αποτελεί έναν από τους πλέον γνωστούς προορισμούς για τους επισκέπτες της λίμνης Πλαστήρα. Φημίζεται για τον υπέροχο τρόπο με τον οποίο συνδυάζει την παράδοση με τις σύγχρονες ανέσεις μιας ξενοδοχειακής μονάδας.

Η θέα από το ξενοδοχείο Ναϊάδες

Η θέα από το ξενοδοχείο Ναϊάδες

Το ξενοδοχείο απαρτίζεται από 48 δωμάτια τα οποία καλύπτουν κάθε τύπο επισκέπτη. Στο Ναϊάδες είναι δυνατό να φιλοξενηθούν οικογένειες, συνέδρια, αθλητικά σωματεία, νεόνυμφοι και πολλές ακόμα περιπτώσεις τουριστών οι οποίοι θέλουν να περάσουν πραγματικά ξεχωριστά στη λίμνη Πλαστήρα.

Η πισίνα

Η πισίνα

Τα δωμάτια είναι χτισμένα αμφιθεατρικά. Ο λόγος που επιλέχθηκε αυτή η τοποθέτηση είναι για να μπορούν να έχουν όλοι οι επισκέπτες πανοραμική θέα στη λίμνη.

Το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο, cafe – bar, pool bar, καφενείο με επιτραπέζια παιχνίδια, αίθουσα ping – pong, παιδότοπο, μπιλιάρδο καθώς και πολλούς διαφορετικούς χώρους για άθληση και χαλάρωση όπως γήπεδο 5Χ5, γυμναστήριο, σάουνα, μασάζ και τζακούζι.

Θέα στη λίμνη Πλαστήρα

Θέα στη λίμνη Πλαστήρα

Ακόμα και εκτός του ξενοδοχείου όμως οι παροχές δεν εξαντλούνται. Γύρω από τη λίμνη Πλαστήρα μπορεί κανείς να εξασκηθεί στην πεζοπορία, τον ορειβασία, το σκι, την ιππασία και τα σπορ στο νερό, όλα με εκκίνηση το ξενοδοχείο Ναϊάδες.

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.