Τρίκαλα Κορινθίας

Τρίκαλα Κορινθίας για Φθινοπωρινές Αποδράσεις

Από τους πιο δημοφιλείς κοντινούς προορισμούς για τους κατοίκους της Αττικής, τα Τρίκαλα Κορινθίας απευθύνονται στους φυσιολάτρεις και όχι μόνο. Και πώς θα μπορούσε ο προορισμός αυτός να μην είναι αρεστός σε όσους θαυμάζουν το φυσικό κάλλος. Στην παλέτα αυτής της υπέροχης περιοχής μπορεί κανείς να ανακαλύψει λίμνες, δάση, ακόμα και θάλασσα. Μία σειρά δηλαδή από μοναδικά φυσικά τοπία που δημιουργούν στον επισκέπτη πανέμορφες εικόνες και συναισθήματα. Η εποχή είναι ιδανική και τα Τρίκαλα Κορινθίας είναι ο must προορισμός για φθινοπωρινές αποδράσεις, με τις προσφορές ξενοδοχείων που έχει εξασφαλίσει το Ekdromi.gr.

Τρίκαλα Κορινθίας – Προσφορές Ξενοδοχείων

Το σαλέ των χρωμάτων

Το Σαλέ των χρωμάτων στα Τρίκαλα Κορινθίας
Το Σαλέ των χρωμάτων στα Τρίκαλα Κορινθίας

Το Σαλέ των Χρωμάτων άνοιξε τις πόρτες του το 2007 με πρωταρχικό στόχο τη ζεστή φιλοξενία σε συνδυασμό με την άνετη διαμονή. Οι ιδιοκτήτες θεωρούν (και όχι άδικα) ότι ο πολυτιμότερος χρόνος του σύγχρονου ανθρώπου είναι ο χρόνος των διακοπών του, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας. Τα δωμάτια του Σαλέ, χωρίζονται σε 2 ζώνες, ανάλογα με τις προτεραιότητες των επισκεπτών. Η πρώτη ζώνη είναι στο ισόγειο με απευθείας πρόσβαση στον κήπο, την παιδική χαρά και τους περιβάλλοντες χώρους. Η δεύτερη ζώνη είναι στον πρώτο όροφο του σαλέ με περιμετρικό μπαλκόνι και απέραντη θέα.

Σαν Παραμύθι

Σαν παραμύθι
Σαν παραμύθι

Ο Ξενώνας Σαν Παραμύθι βρίσκεται στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας. Τοποθετημένος μέσα στο βουνό και σε υψόμετρο 1.180 μέτρων, διαθέτει 3 πέτρινους αυτόνομους ξενώνες, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν 2 έως 4 άτομα. Κάθε ξενώνας είναι και μια διαφορετική “Νεράιδα” που σς καλεί να την ανακαλύψετε. Εξερευνήστε τους ξενώνες και αποδράστε από την καθημερινότητα σε ένα ονειρικό τοπίο.

Αέτωμα Suites

Το Αέτωμα Suites
Το Αέτωμα Suites

Στην καρδιά της μεσαίας συνοικίας των Τρικάλων Κορινθίας, και 70 μέτρα από την κεντρική πλατεία θα βρείτε το Αέτωμα Suites. Έναν πέτρινο παραδοσιακό οικισμό όπου το κάθε σπίτι του έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Όλα όμως είναι κτισμένα αμφιθεατρικά με απεριόριστη θέα. Ό,τι πρέπει δηλαδή για ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!

Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων για τα Τρίκαλα Κορινθίας εδώ!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.