Προσφορές της τελευταίας στιγμής για την 28η Οκτωβρίου

Προσφορές της τελευταίας στιγμής για την 28η Οκτωβρίου

Το πρώτο τριήμερο της σεζόν είναι μπροστά μας και οι ιδέες για μια φθινοπωρινή εξόρμηση στριφογυρίζουν στη μυαλό μας. Ποιος είναι ο ιδανικός προορισμός για μία εκδρομή την 28η Οκτωβρίου; Οι περισσότεροι έχουν ήδη κάνει την επιλογή τους. Αν όμως είστε από αυτούς που δεν έχετε ήδη κλείσει τη διαμονή σας κάπου, το Ekdromi.gr, το μεγαλύτερο site με προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα, σας έχει τη λύση, με τις προσφορές της τελευταίας στιγμής για την 28η Οκτωβρίου. Προτάσεις ξενοδοχείων στα πιο όμορφα φθινοπωρινά μέρη και πάντα με τις καλύτερες τιμές!

Προσφορές της τελευταίας στιγμής για την 28η Οκτωβρίου

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο ειδικό section “28η Οκτωβρίου”. Εκεί θα εμφανιστούν όλες οι προσφορές του Ekdromi.gr και χρησιμοποιώντας τα ειδικά φίλτρα με βάση την περιοχή ή το είδος καταλύματος, θα βρείτε σίγουρα αυτό που σας ταιριάζει.

Αν η επιλογή σας είναι να ζήσετε ένα υπέροχο τριήμερο στην Πελοπόννησο, οι προτάσεις είναι πραγματικά μοναδικές. Μάνη, Αρχαία Ολυμπία, Δημητσάνα, Ναύπλιο και πολλοί άλλοι όμορφοι προορισμοί σας περιμένουν για να σας προσφέρουν ένα υπέροχο φθινοπωρινό τριήμερο!

Αν πάλι προτιμάτε να κινηθείτε προς τον βορρά, και εκεί οι προτάσεις είναι πολλές και εξαιρετικές. Ξεκινάμε από το δημοφιλές Πήλιο, με τα δεκάδες πανέμοφρα χωριά. Συνεχίζουμε με τον Όλυμπο, και τους παραθαλάσσιους οικισμούς του Πλαταμώνα και της Παραλίας της Κατερίνης. Αν επιθυμείτε να κινηθείτε ακόμα πιο ψηλά, η νύφη του Θερμαϊκού, η όμορφη Θεσσαλονίκη, σας περιμένει με τα καλύτερά της ξενοδοχεία!

Υπάρχουν όμως και αυτοί που προτιμούν να περάσουν το τριήμερο αυτό του Οκτωβρίου σε κάποιο νησί. Και εδώ, από την κοντινή Αίγινα, μέχρι και την Κρήτη, οι προσφορές του Ekdromi.gr κάνουν την επιλογή ξενοδοχείου πολύ πιο εύκολη και οικονομική. Ζήστε τον αέρα των επτανήσων στην Κέρκυρα, τη Λευκάδα και τη Ζάκυνθο, αλλά και το νησί των ανέμων, τη Μύκονο, μέσα από τις μοναδικές προσφορές που το Ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει!

Βρείτε όλες τις προσφορές της τελευταίας στιγμής για την 28η Οκτωβρίου εδώ!

About Ekdromi.gr